Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Call of Duty: Modern Warfare 2 – új képek

Egészen kiváló képekkel tudunk jelentkezni az [I]Eurogamer[/I] portugáliai részlegének köszönhetően az év talán legjobban várt játékából, a [B]Call of Duty: Modern Warfare 2[/B]-ből. Az alábbi képek tovább erősítik azt, amit eddig is tudtunk: változatos hadszintért, kimagasló látványt és pörgős akciót kínál az [B]Infinity Ward [/B] november 10-én berobbanó produkciója.[13812]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Elégé jol néznek ki

 2. DE JOOO LESSSZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Jó stuff lesz az tuti:P A búváros rész különösen érdekel:D

 4. Khmm… és azt lehet tudni, hogy milyen platformról készültek a képek?Mert azért elég nagy különbségek vannak.Én szóltam.

  • Mint én is írtam lejebb, a 2. kép nagy kikandikál kinézetben a többitől ,na meg a bal alsó… egy boxos öcsi egyből megmondaná melyik-melyik. De várom már a Gametrailers ügybuzgó, szartkavaró ősszehasonlító videóit. 🙁

   • Amúgy érdekességes a szitu. Nem tudom mekkora lesz a PC-s verza, de gondolom olyan 20+GB. Ez még bőven elfér a BD-n, viszont a Boxnak úgy nagyjából dögkút. Persze lehet, hogy az három lemezes lesz. Ha viszont nem, akkor lehet rá számítani, hogy a konzolos verzák itt is gyikabbak lesznek, mint az előző résznél.

    • Ha szebb lesz,hanem a PC-s verza ,akkor is egy zsebbe nyúlós gép kell majd hozzá ! :DMondjuk már a 4. részhez is elkéll egy erős PC.

 5. Nagyon kakas.

 6. 3., 5., 6. kép brutáljó. A képeket elnézegetem, de megvenni nem fogom.

 7. A 2. vízalatti kép elég steril, műanyaghatású.Ég és föld a külöbség a 2. és 3., motorcsónakos kép között.Bár az meg túl szép,hogy igaz legyen.Végülis screenshotként minden játék szebb…

 8. ModernWarfare2 RULES!!!!!

 9. Elég jól néznek ki

 10. “””anno azert nem kedveltem a CoD-ot,mert csak mentel a nemet katonak ellen,most meg azert,mert csak mesz a gonosz terroristak ellen””LOL,mert más FPS-ben mit kell csinálni??fejörőket megoldani? xd”

 11. INFINITYWARDAZISTEN

 12. “””Cod4 az zisten””- idézet egy elvakult magyar codostól, aki szerint a 4. résznek van a legszebb grafikája és az a csúcs amit a ps3 tud :-DPersze mindezt 2009-ben májusában mondta 😀 viccesMegy a hype 1000-rel kíváncsi vagyok ki miben fog csalódni :-D”

 13. Hangulatos képek, nekem legjobban a jobb alsó tetszik.

 14. mindjárt itt van!!!

 15. Na, itt már abszolút digitális katonák fognak harcolni, ahogy a felszerelésüket elnézem. Nem tudom eldönteni, hogy ennek örüljek-e.

 16. Karaly!

 17. Nem szeretem ezt a felhajtást a játék körül,de biztos jó game lesz.

  • szerintem nem véletlenül van ekkora felhajtás körülötte, és nem véletlen az sem, hogy ilyen sokan várjuk:)

   • Ezt én elhiszem.Csak nekem ez sok.De mondom,jó lesz a játék.Az előző is tetszett.Azért van sok más játék is ami megüti ezt a szintet és azok nem folynak még a csapból.Csak ennyi.

 18. black 2-öt akarok.

 19. Csak zombik ne legyenek benne…

 20. szép meg hangulatos meg minden,de akkor sem értem hogy miért àjuldozik mindenki ezért a modern warfare cuccostòl..nagyobb a füstje,mint a làngja.sebaj,éljen a hype.

 21. miez

 22. anno azert nem kedveltem a CoD-ot,mert csak mentel a nemet katonak ellen,most meg azert,mert csak mesz a gonosz terroristak ellen.Ennel elcsepeltebb mar nem is lehetne.Meg szerencse,hogy van multi.Csinalhatna mar valaki egy jo lovoldet,ahol Columbiai gerillakkal harcolunk a gonosz amerikai olajcegek es fakitermelo cegek,ex-CIA-s zsoldosai ellen.vagy valami ilyesmi.

 23. ez a vizalatti kép nagyon baró!