Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty – készül a filmuniverzum

2015 végén az Activision Blizzard Studios bejelentette, hogy egy [b]Call of Duty[/b] filmuniverzumon dolgozik, az első film pedig 2018-ban vagy 2019-ben kerülhet a mozikba. Egy a [i]The Guardian[/i]nek adott interjúban Stacey Sher és Nick van Dyk társelnökök nyilatkoztak bővebben a projektekről.Sher a következőt nyilatkozta:[i]”Több évnyi tartalmat találtunk ki. Összehoztunk egy írócsapatot beszélni arról, hogy merre is tartunk. Lesz egy film, amely inkább a Black Opsra hasonlít, a történetről szól a történet mögött. A Modern Warfare sorozat azt mutatja be, hogy milyen úgy harcolni egy háborúban, amikor rajtad a világ szeme. Aztán talán valami olyasmi, amely hibrid, ahol egy privát, titkos hadművelet is zajlik, vele párhuzamosan pedig egy nyilvános.”[/i]Míg van Dyk az alábbit tette hozzá:[i]„Ugyanolyan adrenalin fűtötte, energetikus esztétikája lesz, mint a játékoknak, de nem konkrét átemelésről beszélünk. Inkább széles és inkluzív, globális szintű… egy Marvel-szerű alapfilm a többi számára.”[/i]A cél tehát, hogy a Marvel filmuniverzumhoz hasonlóan a [i]Call of Duty[/i] filmuniverzum „különálló világokból álljon, amelyeket egy idővonal köt össze, állandó témákkal, kikacsintásokkal és rejtett elemekkel.”A filmek mellett egy a második világháborúra és Vietnámra összpontosító TV sorozatot is szeretnének.[i]Forrás: [a https://www.theguardian.com/technology/2017/apr/05/call-of-duty-franchise-activision-blizzard-next-disney-marvel-film-franchise]The Guardian[/a][/i].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. ez még viccnek is rossz. bár inkább kezdjenek bele, toljanak bele százmilliókat, és bukjon meg szépen, és akkor talán a fejéhez kapna a cég, hogy épkézláb játékot is ki kéne adni, nem csak fost (tisztelet a kivételnek)

    • Dehogy bukik meg….mindeni ezt akarja majd megnézni. A Halálos Iramban 22. részénél is ott őrjöngenek, hogy ne merészelje fikázni a filmet mert az összes része szuper.

  2. Beteg emberek….

  3. Miért érzem úgy, hogy hamarosan megkeresik Michael Bay-t a rendezési feladatokkal?

  4. Jó lesz ez. Az Assassin’s creed is milyen fasza lett !

  5. Remélem ebbe is lesz ugribugri!