Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: Infinite Warfare – Live Action trailer

Sok háborúra éhes FPS-rajongó naptárában piros betűs ünnep 2016. november 4-e, ekkor jelenik meg ugyanis PS4-re is az Activision [B]Call of Duty: Infinite Warfare[/B] című blockbuster lövöldéje. A kiadó nem bíz semmit a véletlenre: a game legújabb kedvcsináló filmjében olyan celebek vállalták a szereplést, mint az úszó Michael Phelps, valamint a színész-komikus Danny McBride.[YOUTUBE]T03xxXwVaoY[/YOUTUBE]Azoknak, akiknek ez túl amerikai, íme egy japán tévéreklám:[YOUTUBE]A66SNywgypM[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ….én Guns n’Roses….

 2. Régebben imádtam ezeket a trailereket. De ez most baromira béna volt. Nekem a kedvencem MW3nal volt noob vs Vet trailer.

 3. “Megneztem az elorendelesi szamokat (oktoberi) Most negyede a bo3nak es 3.4. helyen all. De tobb mint a bf1-e volt. Szoval ha bukni fog az a szerian belul szamit annak, massal meg “”vasszus barcsak mi buknank igy””:)))”

 4. Nagyon gáz az elsö de übereli a második.

 5. Elnéztem, de biztos nem ezért rendeltem elő…

 6. Na ez a köcsög -doppingot szószerint mindig megúszó :)- faszkalap gyerek nagyon kellett bele ! Hogy néz ki ez nyomorult ? Ja hogy az arcára hatnak a szerek, hát hassanak is !

 7. Amúgy van ennek értelme ?! Nem kötekedésből komolyan. Lesz olyan aki azért veszi meg a COD-ot mert Phelps lóbálja benne a stukkereket ?! Ha igen hajrá….

  • Tavaly Cara volt benne, meg valaki mas, akire mar nem is emlekszek. Es eladasi rekord volt termeszetesen 😀 Lehet van ertelme a reklamnak.

   • Az előző generációban is minden évben döntötte a rekordokat a sorozat, mégse kellett ehhez magát közismert sztárokkal reklámoznia. Voltak persze akkor is példák erre, például az MW2-es Eminem dal, de csak idén 4 celeb/sztár (David Hasselhoff, 50 cent, Phepls, Hamilton) fordult meg a rajongókat is erősen megosztó IW-nél, elgondolkodtató.Érdekes módon a nagy riválisnak nem volt szüksége világsztárokra, hogy reklámozza és szép számban eladja magát.

    • “1. Nem volt rá szüksége, de mi az a szép szám? 2-3szor többet adtak el belőle mint az eddigi részeiből? Sztem várjunk egy hónapot és akkor látni mi mennyire sikeres. Bár nekem az kicsit “”vicces”” mikor az egyik hosszú évek alatt kínkeservesen végre meg tudja duplázni az eladását egy részre, míg a másik csilhat bármit akkor is lazán kiköpi annak a 3-4szereset évente megjelenő részében. Na bumm ,nem a BFet szólom le, csak hát a számok…2. “”rajongókat erősen megosztó”” Ez kiket takar? Akinek bejött évek óta ez a vonal az most hirtelen fújol egy folytatásra? Aki vh-t akar az nem most ment bf-re hanem már rég nem vette a codot. Kivételek vannak, de pont annyi új codos jöhet évente ahány elmegy. Én is most pont visszajövök. Szerencsére(!) van választék ezúttal.”

    • A BF! elso nyilt streamjenel kik is jatszottak ? Fel Hollywood ott nyomta 😀 Persze, hogy nem kellenek az ismert emberek, meg a reklam.

  • Van ertelme. Igy kell csinalni.

 8. ……ok

 9. Az elso vidi jo volt.