Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: Infinite Warfare – Lewis Hamilton is beszáll a buliba

Lewis Hamilton elárulta, hogy szerepet vállalt az Activision népszerű szériájának legújabb részében. Az alábbi képek mellett – amikből az itt láthatót maga Hamilton [a https://twitter.com/LewisHamilton/status/788431849932591104]tweetelte[/a] – kiderült, hogy a versenyző egy mérnököt alakít, és rövid ideig bukkan fel.A [b]Call of Duty: Infinite Warfare[/B] november 4-én jelenik meg PS4-re.[72510]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Akkor töröltem ki a betát 2 óra játék után mikor a killkam egyszer azt mutatta, hogy mellém lőtt a sniper és meghaltam egyszer meg a könyököm csúcsát érte el és úgy pusztultam el. A quickscope egyszerre idegesítő és hányingerkeltő egyben. Vicc, hogy egy méterről felkapja a szeméhez a sniper a puskát és mindegy hol talál el beledöglök. Mondom ezt úgy, hogy az MW2-t és a BO-t imádtam. De ezek az ugrabugra f@szságok nevetségesek.

  • Pedig a quickscope fele faszsag itt kevesbe van mint regen (pl mw). Es a falonfutas ,ugralgatas is segit hogy ne tudjanak igy leszedni. Meg is lepodtem hogy szinte sose igy oltek meg.

 2. ciiiirkuuuuusz!

 3. Aham, és ő kicsoda?

 4. Akinek bejön a mostani stílusa a CoD-nak annak így is tetszik, akinek meg nem annak nem a grafikai motorral van a legnagyobb baja. Szerintem.

 5. Hamilton akkor most színészi babérokra tör?

 6. Ennek mi értelme? Amit ennek a díszmajomnak adtak lóvét, abból már új vasat pakoltak volna a mostani 1500éves helyett.

  • Jabu, ha neked ajánlana fel az Activision X millió dollárt, hogy digitalizálják az arcodat az új részhez akkor nemet mondanál?

   • Nem Hamiltonnal van most bajom, nyílván jól jött neki ez a kis fagyipénz, én erre a retek Actira haragszom hogy ilyenekre szórja a pénzt ahelyett hogy kapna normális motort a cuccos.

    • Jobb lenne az új CoD rész egy zsír új, Frostbite-ot megszégyenítő grafikai motorral de amúgy minden mással (Hamiltonnal együtt) ugyanazzal?Nekem ugyanúgy nem kellene.

  • Ma elkezdtem filozni ha pl egy bf3as palya lenne cod alatt az hogy nezne ki? Nem tudtam elkepzelni. Bf3nal szep es jo volt….mert az ahhoz illik. Ezt a cod jatekot nem tudom tul csicsas kornyezetre elkepzelni.