Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: Infinite Warfare – készülj a bétára az új előzetessel

Az Activision és az Infinity Ward egy új előzetesben hívja fel a játékosok figyelmét a [b]Call of Duty: Infinite Warfare[/b] pénteki PS4 exkluzív bétájára. A bétában való részvétel előfeltétele a játék előrendelése. Október 14-étől 17-ig tart az első béta, amit követ majd egy második 21-étől 24-éig.A futurisztikus lövöldözős alkotás november 4-én érkezik PlayStation 4-re.[youtube]7O17NBrF7sc[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagyon vicces hogy csak az előrendelők játszhatnak a bétával 1 hónappal a megjelenés elött. Ennek pontosan mi az értelme ? Manapság a béta megmutatja milyen is lesz a játék, olyanok is kipróbálhatják akik nem biztosak még hogy megveszik e, erre azok tudnak vele néhány héttel elöbb játszani akik már úgy is megrendelték.

  • A beta egy tesztelési fázis, és ebben az esetben azokkal teszteltetik, aki tuti megveszik.Te demót szeretnél a játékból, hogy ki tudd próbálni, aztán eldöntenéd, hogy meg veszed-e vagy sem.

 2. “Lemezes előrendelőként érdeklődtem a KZ-nél, és azt a választ kaptam, hogy: “”Nem kaptunk ilyen kódot a forgalmazótól””Szóval nem vagyok túl bizakodó…”

 3. 1 hónappal a megjelenés előtt még bétanak nevezik, elég vicces sokadjára is.

  • Annyiban LooL hogy minden jatek sorra kapja a patcheket premierkor meg utana. Vagy hogy minden bf premierjen betajan lehal a rendszer mert nem szamitottak ra:)

   • Sokkal több gondom volt Cod szerverekkel mint a Bf-eknél. Pedig jóval kevesebbet játszottam Cod-al.De, hogy miért nem nyílt a béta mint a Bf-nél az vicc.

    • elhiszemde premierkor(meg az összes bétánál) a bf sose volt a toppon. És mindig meglepte őket,hogy nem bírja a rendszer.

 4. Milyen okos dolog, hogy azok próbálhatják ki akik amúgy is megveszik. Tudom ez a szerverek tesztelgetése is de elvileg kedvcsináló is lenne…

 5. Legacyt elorendeltem lemezesen mert cod4 nagy kedvencem , de cod4 kampanyra se kaptam kódot. Szerintem erre se fogok.

 6. Szokas szerint 400-1500 huf kozott van redeem key ebayen.

 7. én még mindig vevő lennék az mw részére ha valaki megvené digitálisan, de hát nem lehet vele variálni… ez a futurisztikus ugribugri hányingerkeltő nekem, de a klasszik mw multi meg maga a gyönyör! 😀

 8. Ha valakinek lesz feles kódja lepjen meg nyugodtan …

 9. Amúgy most ez az aréna súterek királya valahogy nagyon elkapott engem is. Még a végén nekem is be kell szereznem a játékot déj ván 🙂

 10. Vajon a lemezes előrendlés mellé is küldenek Beta kulcsot…?!?