Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: Infinite Warfare – ingyen kipróbálhatod az új részt

Az Activision és az európai PlayStation Blog bejelentette, hogy december 15 és 20 között a [b]Call of Duty: Infinite Warfare[/b] ingyen kipróbálható minden érdeklődő számára.Az egyjátékos kampány első két küldetésébe, a [i]multiplayer[/i] 15. szintjéig, valamint a zombi mód 3. szintjéig vethetik bele magukat a játékosok. Akik közben úgy döntenek, hogy megvásárolják a játékot, azok természetesen átvihetik eddigi haladásukat.A Zombies in Spaceland és a [i]multiplayer[/i] előfeltétele a PlayStation Plus előfizetés, a próbaverzió pedig gyakorlatilag a teljes játék korlátozott változata, így legalább 60 GB szabad helyet igényel a letöltése. Ez az időszak egybeesik a kiszivárgott [i]12 Deals of Christmas[/i] listájával is, így nagy eséllyel ekkor kapható majd akciósan a Call of Duty: Infinite Warfare.A Call of Duty sorozat futurisztikus epizódja PlayStation 4-re kapható.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ennyire nem kell a kutyának se vagy ez most mi? 😀

 2. vajon az mw remasti külön mikor less kapható? engem az hajt de cask amiatt nem akarok húszonezret kiadni mert ez az ugrálós jövős hulladék be se kerülne a gépembe max csak azért, hogy az mw elinduljon.

 3. Kampányra fel… multihoz már öreg vagyok 😀

 4. Pfejj. Ingyen se kell, elég volt a bétából is egy meccs. A campaign-eket meg már évek óta nem visz rá a lélek, hogy végigjátsszam. Sajnálom, hogy nem lett nagy bukás, megérdemelnék már!

 5. Vidd innen.

 6. Egyszer jó volt végigjátszani, kellemes élmény. De másodjára már nem mennék neki, cseréltem is el, amint lehetett. Olyan az egész, mint egy átlagos, nagyköltségvetésű nyári akciófilm, egyszer megnézed, aztán 1-2 hónap múlva már alig emlékszel rá.

  • Első COD aminél ahogy meglett nem rohantam egyből storyra. Sőt már vagy 2 hete elkezdhettem volna, de inkább COD4-et platinázom. Régen meg minimum 2-3x lejátszottam a COD story-kat. Meglátszik, hogy sehol sincsenek az IW kulcsemberei.

 7. Kipróbálom. Ha már kétségbeestek annyira, hogy kiadjanak egy demót..

 8. Ahogy olvasom marhára nem fogy (a korábbi részekhez képest). Na úgy tűnik, ugyan azt a xart átcsomagolva pontosan ennyiszer lehet eladni az embereknek.

 9. Na, a multi pont elég lesz a 15ös szintig ingyen

 10. Nocsak, nocsak.