Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty Elite – előfizetős rendszer

Az Activision a Playstation 3-ra is fejlesztés alatt álló [B]Call of Duty: Modern Warfare 3[/B] megjelenésével egy időben előfizetéses rendszert indít, melynek neve [B]Call of Duty Elite[/B]. A novemberben debütáló, havidíjas szisztéma – árát még nem tudjuk, források $7.99 per 30 napról beszélnek – a szoftver online multiplayer szegmensét érinti, és nem kötelező jellegű, azaz e nélkül is játszható lesz a game neten, csapatban.De akkor mi pontosan ez a fizetős “Elit” dolog? Extra mapek, teljesítmény-analizáló eszközök és mindenféle speckók járnak majd azoknak, akik hajlandók külön havidíjat csengetni a kiadónak. Pontosan egyelőre nem tudni a részleteket, de szinte biztos, hogy valamiféle előnyt – előnyöket – élveznek majd az Elite Modern Warfare 3 játékosok.[B]*UPDATE*[/B]Itt a trailer.[YOUTUBE]mhnXJTMxtAM[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nekem a CoD a 4. résznél meghalt. Futószalagon jöttek tucatszám igénytelen agyonmarketingezett tömegcikkek és ahogy csuklóbol rázzák ki a több milliós eladásokat, trilliózilliós bevételekkel. DE NEEM Bob bácsinak ez sem elég. Sajnos ebből a csekély nyereségből nem jön ki egy becsületes kapány, és egy balancos multit sem képesek rittyenteni! Figyejjé, hallod 30 dollár/ hó ÉS KAPSZ INGYEN PÁLYÁT ÉS ÉS ILYEN TÁRSKERESŐT ÉSÉSÉS KLÁÁÁNT! APÁÁM EZ KELL NEKEM! Hát hova haladunk emberek, van sok más jó(/jobb) dolog mint a CoD mégse kapnak figyelmet (Enslaved), és sajnos rengeteg gamer (tisztelet a kivételnek) a codon kívül nem ismer semmit. Érdemes lenne egyszer kétszer körülnézni a boltban és nem ugyan azt a hülyeséget levenni a polcról, hátha valami értékeset találtál! Nem kívánom +sérteni más érzéseit, de ez az én szerény véleményem Kotti bácsiról.És én a pofátlanság csúcsának mertem tartani a 4 pályás map-packeket 4-5e forintért! Tiszteletem!

 2. “némi olaj a tűzre, ez a pofátlanság csúcsa: “”Dedicated staff working to make sure CoD: Elite is exploit-free””simára nehogy megpróbáljátok, mert még a végén jól éreznék magukat a játékosok… gyökerek.”

 3. Mekkora bénaság. Ha ezt olyan játékkal csinálnák, amit szeretek, és a multija is jó (vagy jó lesz), még mérges is lennék.

  • Egyet értek! :DDe azért 6 éves mocival újra és újra kidobott játékokért ugyan elég legyen már a lemez ára!Ez felháborító,komolyan!cod 4 utáni részeket,ingyenes DLC formában kellett volna kiadni,nem hogy még megadóztatni!Gyurcsányt felvették vagy mi f.sz?!?:D

 4. remélem visszamenőlegesen bevezetik az mw 1-2-ban is, érdekelne a dolog

 5. kell a ráknak, h hátrányban játszanak azok aki nem veszik meg. na akkor itt végre el is bírtam dönteni hogy bf3 lesz amit veszek.

 6. A videó jó lett. Nagyon ötletes.

 7. A ó kis bc vietnám!

 8. Nagyon profi ez a videó, bár trailernek nem neveznék egy fan-videót de elmondja a srác mi lesz az Elitben. Maga a fizetős Elite viszont pofátlanság. Akkor adják a játékot újonnan 8-ért azt akinek kell még extra az vesz hozzá.

 9. Az a Double Rainbow resz odabaszott :DDD

 10. a vége az lesz ennek, hogy pár év múlva a COD olyan lesz mint a wow.

 11. srácok, egy alap része FIGYELEM!:DINGYENESSS!!!, aki extrát akar, az fizet:)

 12. :]] ejj ejj a vegen még a loszert is nekunk kell megfizetni… pofátlan egy banda ez..

 13. nekem nagyon bejön

 14. Nekem ezek abszolút felesleges dolgok, jó lesz a multi enélkül is.

 15. Én lehet meg is gondolnám ha kb. 1 évre szólna.De B+ 1 hónapra 1500Ft ez azért már mindennek a teteje.UI:Baz*meg magad retkes héber bobby kottick.

 16. halhatatlanságról! 🙂

 17. ez a videó konkrétan MI A JÓ BÜDÖS SZARról szól!!!!??????????????

 18. úúúrrriiissttennn xd

 19. a dlc-nél is mindenkinek sírt a szája, mégis rekordokat döntött olyan áron:D:D nem lesz ebből se bukta sajnos, akármekkora faszság. szomorú.. legalább normálisabb, emberibb multis közössége lesz a bf-nek:D

 20. Nem vagyok COD-os, és elvileg lesz.rom az elvakultakat, aki előfizet.De könyörgöm, ne tegyétek, mert ha bejön a kiadónak, tényleg ez lesz az általános modell minden kiadónál, minden nagy nevű játékra.Szopatni akarjuk magunkat emberek?

 21. Legalább a videó utolsó 20 ms volt értelme megnézni a vidit!

 22. Mikortól is lehet majd fizetni? Mert akkor teszek félre…Pffff XD

 23. tessék itt az angol info, elég bő info:)http://www.reviewsonq.com/2011/05/call-of-duty-elite-is-beachheads-paid-service-for-mw3-but-how-much-will-it-cost/

 24. Ennyit erről. 😀

 25. én előfizetek

 26. Maradok a Battlefieldnél! A Call of Duty-nak a 4. része tetszett az összes többi utána lévő rész csak futószalagon gyártott tömegcikk!

 27. óriási ez a Kottick! Fejlesztést akarnak a játékosok a rókabőrsorozatban?!? Fizessék meg, ennyi! Abból a platformonként tetracsilliárdnyi profitból sajnos már erre nem telik. Hál istennek a konkurencia köröket ver erre a m*cskos brigádra, de jó, hogy a haverok is már lejöttek róla, áldom az eget…

 28. Emlékszek még amikor az első mw2 dlct bejelentették 15$ nem sokan fogják megvenni mondták sokan erre xboxon 1 nap alatt 1.5 millióan vették meg. PS3-n is elég jól fogyott és így tovább. Itt is ez lesz a helyzet sokan felháborítónak találják, de ettől függetlenül 1-2 millióan ha nem többen előfizetnek majd rá. Más kiadók vérszemet kapva: gyerekek sok a hülye/fanatikus, aki fizet ezért akkor mi is vezessük be a fizetős modellt. Ezek után az értelmesebb játékosok majd megköszönhetik, hogy ami eddig ingyenes volt pár millió balek miatt fizetős lesz.

 29. Aki Codal jàtszik szopjon!Támogatom!

 30. Bobby Kotick ! Megyek és kinyírlak te geci !

 31. Nemértem miért megy a háborgás eddig szinte ugyanazt a játékot vette meg mindenki teljes áron ami már megvolt csak kis változtatásokat csináltak benne azaz dlc volt teljes áron. Sőt azt is lemerném fogadni hogy a legtöbb codos megszerzi majd az elitet.Egy szardarabot is milliók vennének ha call of duty lenne a neve.

 32. Ezt konkrétan feldughatják maguknak:)

 33. “szóval fizessél az “”újításokért”” külömben megkapod ugyanazt a játékot mint eddig.Remélem ezzel végre megtörik a COD cémulalma:)”

 34. FIZESSÜNK ?

 35. dugják fel maguknak de tövig a faszom se fog előfizetni erre a szarra inkább játszok majd az alap pályákon

 36. na jólvan elmennek a jó büdös k***a retkes ***** fa***ba a kis mocskos ge*ikegyszer volt Budán kutyavásár kéremszépenhát álljon má meg a menetazt a jó k**va édesanyádat bobby kotickmegse érdemled hogy nagy kezdőbetűvel írjam a nevedet :@F******CK

 37. innentől engem már tényleg teljesen hidegen hagy a cod széria. Activision (Y)

 38. biztos nem $8 lesz, kb $45 pluszrol olvastam, így kb $4 lesz… reméljük:)

 39. Kár, hogy az eladásokra semmilyen negtaív hatással nem lesz.Arra meg kíváncsi vagyok 360-on hogy oldják meg. Ha nem tévedek a MS nem enged havidíjas tartalmakat.

 40. hát max akkor fizetnék ha 3 új zombi map pack-et adnának az mw3 melléde havi szinten..azért se

 41. Ki a F***T érdekel a fizetős cucc,bőven elég lesz a többi is…+ a BF3 🙂

 42. Egészségükre.

 43. Gondolom kész veszteség volt az utolsó két CoD rész…Szaros milliárdokból hogyan lehet megélni?!

 44. Hát ez szégyen

 45. Micsoda f@ság, már megint. Pénz pénzéhes milliárdosok.

 46. Utolsó mondatot elolvasva döntöttem a BF3 mellett.

 47. ami ingyen van kipróbálomde havidíjas cuccokért nem fizetek (pár hó és kipengetek egy játék árát)

 48. én tutira nem fizetek elö. ha fizetni akarnék akkor xbox360 vettem volna. elmehetnek a picsbe. a sörös dolgot tàmogatom.

 49. pffff….hajrá!

 50. nos ha ez tényleg igaz lesz, aszem elgondolkozok a gép eladásán, offline játékok már kicsit sem érdekelnek. Csak játék miatt már be se kapcsolom a gépet hónapok óta. Multiban is ez volt amit hosszabb ideig toltam. Nemfizetős része gyanítom egy Live silverrel lesz egyenrangú, szal nesze semmi fogd meg jól.

 51. havi díj ide vagy oda, lagghalmaz lesz minta a többi.

 52. Inkább veszek az árából jó hideg sört.

 53. ezért én nem fogok fizetni

 54. Még jó, hogy 14 éves koromban leszoktam az FPS-ekről, így engem nem érint, de ezen nekem is megakadt a szemem. Vegyél tehetséget, már itt tartunk! Gyönyörű…Én maradok a csénél.

 55. Ez már nagyon nem jó, én megveszem mert szeretős darabok voltak a 4 meg az mw2, de ez az elite…mi a rák? gondolom itt is valami cod credithez hasonló cucc, hogy egyből jobb stukkerrel kezdj, a mapot viszont nem hiszem hogy kapnak max olcsóbban.

  • Lent van a videó. Nézd meg amíg még nem törli a Ms. A GTTV-s linkemet már le is kapták. Addig nézd míg lehet.

  • “20. kommentben van a videó.Közösségi szolgáltatás Youtube, Facebook integrációval.Heti, havi, napi challangek melyekért minden bizonnyal apróságok járnak majd.Csapat, klán szervezések magasabb szinten. Vicc volt a “” írj be 4 betűt a neved elé””.Valószínűleg zárt bajnokságok szervezése.Mindenre kiterjedő stratisztikák.Okos telefon integráció.Eddig ennyi derült ki, de holnap lesz a végleges leleplezés.”

   • most néztem, de ez igazság szerint most értek el oda ahova egyes játékok már 1-2 éve. a videó feltöltés jó móka, de lassú is lehet. a challengek ajándékért LOL pont az activision ad ajándékot, és mit expt? kocka barmok már maxok lesznek mire elindul. a klán szervezés meg zárt bajnokság már kellett. a statok nem éredekelnek csak a K/D :D. Okos telefon integráció? mobilon is tolhatom xD? Lehet elite ide meg oda ha nem tud játszani szart se ér.

    • Tisztelet a kivételnek, de itt is a felhasználóbázis kb 5-10%-a tud játszani. A maradék csak offolja a lobby-t, és perkál a hackekért meg a cheatekért ,hogy jobb játékos legyen. Mekkora volt anno, hogy az hivatalos mw2 honlapon volt egy link mely a hackerek honlapjára vitt. Ha jól tudom a fórumunkban volt 😀

    • “Ja-ja. Most érik el azt a szintet melyet már más gamek rég megléptek.Persze megint tuti 10 pontot fognak kapni, és megint szemet hunynak a tesztelők, hogy “” ezt már láttuk valahol””. :D”

 56. igen csak magyarosan fogalmaztam XD azért , azért XD

 57. szuper ezért is inkább BF3 és azért szívesebben adnék pénzt 🙂 de azért várós ez is 😀

 58. na ez is eljött.de ha jobban belegondolok a box tulajok már rég fizetnek. nem?mondjuk ez várható volt szerintem.

 59. Apa kezdődik!!!! 🙂

 60. Eddig még nem tudtam dönteni, hogy ezt vagy a Battlefield 3-at vegyem meg majd októberben, most egy kicsit a BF3 javára billent a mérleg:)

  • illetve novemberben:)

  • Bármibe lemerném fogadni, hogy millió+ /db lesz az előfizetők száma.Mindenki a hülye emberekből csinál magának vagyont.

   • Ez szinte biztos, a COD fanatikusokat nem fogja érdekelni.Mindenesetre elég szemét dolog, az élen járnak az eladásokkal minden résznél, de egy kis extra pénzt csak le akarnak húzni még az emberekről:S

 61. Csak eljött, amit már régóta pletykáltak. Tőlem aztán lehet a sima multi is fizetős, nem érdekel egy csöppet sem a játék. Az MW2-vel befejeztem a sorozatot, a sok gyökér csak vegye és fizessen.

 62. Elszalad a ló velük… vagy már el is szaladt.

 63. Sz*r játék.

  • Ez egy tömör, de annál lényegre törőbb vélemény amit azzal egészítenék ki, hogy ebben látszik a félelem a bevételek kis számától (és persze a Zinsten BF-től :D) és ezzel akarják kompenzálni a megfogyatkozott vevőszámot!(saját vélemény)

 64. Így biztos jobb lesz a játék, lagmentes stb… ez is MI értünk van játékosokért biztos 🙂 vagy inkább pénz szaga van? áááá biztos csak képzelődöm 🙂

 65. Először csináljanak olyan játékot ami nem fagy,jó a matchmaking,kiegyensúlyozottak a perkek/fegyverek éstudják patchelni.Utánna gondolkodjanak bónusz dolgokon a JÓL működő játékukhoz.

 66. Én örülök ennek a lépésüknek, majd max több ember veszi meg a Battlefieldet

  • Az sem túl jó,mert akkor azok a szerverek nem bírják.Így is megy a lagzi elég sokat :/

   • Nem értek hozzá de, gondolom vennének új szervereket és megpróbálnák a lehető leg elégedettebbé tenni a vásárlókat.A COD vásárlótábora nagyon lojális(vagy csak nem ismer más játékot) úgyhogy ha átpártolnak a BFhez akkor szerintem ott is maradnak

    • “Háát,most mit mondjak?Tényleg nem értesz hozzá?:) Én sem,de most sem nagyon foglalkoztak azzal,h premierkor “”2x ennyi”” szerver kellett vna…:(“

 67. Így van a pletykák igazak lesznek tavalyról a B.Opsra azt mondták fizetös lesz a multi.Ime de a fizetés elenére gondolom még mindig marad a lagg háború. 🙁

  • Biztosra veszem, hogy nem lesznek dedikált szerverek (az pénzbe kerülne a szegény csóró AV-nek), így igen, marad a lag.

 68. Hát ez a nap is eljött. Hamarosan nem csak az Elit, hanem a sima multiért is perkálhatunk.

 69. Ez szinte várható volt, kiváncsi vagyok, hogy holnap még mivel rukkolnak elő:D

  • Fizetős medipack az instant felgyógyításhoz, és mana potion a szuperképességek feltöltéséhez (speedrun, lag switch, falon átlátás, földbe / falba bújás, iddqd, idkfa, stb stb)…

  • Borzalmas a minősége:(

  • “Na megnéztem és szerintem ez fog holnap kikeülni. Az elit kiírás meg a logo-val már találkoztam régebben a gameinformerben.Vélemény: végre meglépik azokat melyeket kellett volna már régen, csak ők most lóvét is kérnek érte. Ezek a funkciók 90 %-a már a Halo-ban is debütűltak 3 éve.Egyetlen új funkció az “”okostelefonos”” elérhetőség.A kiterjesztett klán rendszer, heti challangek, és tournameteket már mind láttuk máshol…..A következő mi lesz? Új grafikus engine, de csak ha “”HD membership”” veszel?”

 70. Nagyon, de nagyon remélem, hogy most az AV rendesen kivágja maga alatt a fát.Megérdemelnének már egy kurvanagy pofáraesést.

 71. Fillért nem adnék ezért a játékért nem hogy havidíjjat fizessek. Fel kéne már mutatni valami újjat mert ez már a pofátlanságot súrolja.

 72. “Biztos aki fizet, az nem köcsög csíterek ellen fog játszani, aki nem fizet az meg maradjon a csíterekkel megtűzdelt bugos. pályákon.:) Esetleg plusz perkeket adnak, de hogy minden hónapban az kicsit gyanús. Azon meg én lepődnék meg ha ennyi pénzért folyamatosan “”támogatnák”” a játékot hónapról hónapra. Remélem ezzel a húzásukkal elvesztik a felhasználó bázisuk felét, merthogy ezért nem éri meg fizetni ha olyan lesz mint az előző az tuti.De várjuk ki a végét, nehogy az EA is vérszemet kapjon ezután és a BF 3-ra is ráhuzzanak vmi ilyesmit.”

 73. Nincs Guitar Hero, valamivel pénzt kell szerezni.

 74. Ez egy amolyan közösségi szolgáltatás lesz, ami össze lesz kötve a Facebook-al és a youtube-al. Lehet majd nézegetni a játékosok statisztikáit, valamint a theater mode lesz majd végre teljes meccsek lementésére alkalmas, hogy ne kelljen külön felvevő egység erre a célra. A letölthető tartalmak ugyan azok lesznek, mint amúgy csak maximum olcsóbban, meg pár extra theme és hasonló apróságok. De persze mindez csak pletyka!! A hivatalos és részletes leleplezése a szolgáltatásnak állítólag holnapra várható. Remélem tényleg nem lesz benne semmi game breaking dolog, mert akkor nézhetünk új multis lövölde után.

 75. Ezzel csak azt érik el hogy jópáran nem fogják megvenni mert akik szegények nem fognak tudni érvényesülni ONLINE ez mi????????

 76. Most olvastam a GTTV-s Geoff facebookját, ,hogy holnap jár le az embargó.Temérdek infó fog itt érkezni..

 77. Hanyatló műfaj…. hála a magasságosnak

 78. Kenjék a hajukra…

 79. na, kezdődik…

 80. A Black Ops volt az egyetlen Cod amivel játszottam multiban és úgy néz ki hogy egyben az utolsó is. Nem fogom támogatni, hogy tovább gördüljön a pénzéhes politika szekere. Szóval tuti kihagyom. ott lesz helyette a BF3

 81. Biztos túl sokan vették,be akarják dönteni a projektet 🙂

 82. Call of szériával az első MW után végeztem.

 83. Ha fizetsz, közvetlenül a készítők fognak neked headseten üzengetni… 😀

 84. nnnna EZ nálam is kiverte a biztosítékot! 1600 / hó ????? mi a f@szt képzelnek ezek????lehet a nemfizetős csak privátban tolhatja a gémet??? naaaaneeeee

 85. Pénzért csalás vagy ha nem fizetsz akkor ellehetetlenít???Vmi hasonlót tudok csak elképzelni.(pl.: Ha nem fizetsz akkor 10-es max szint, de bevág a 70-es szintűekhez, vagy vmi hasonló lesz.)

 86. Nevetsèges

 87. Hogy lehetnek enyire pénzéhesek……………………