Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: Black Ops – szkenek képekkel és infók

Az Official Xbox Magazine legfrissebb számában 6 oldalas előzetes közöl az Activision kiadású, Playstation 3-ra is készülő [B]Call of Duty: Black Ops[/B]-ról, melyről [A http://playstationcommunity.hu/note/3340]itt találsz trailert[/A], itt pedig [A http://playstationcommunity.hu/note/3389]pár infót a co-opról[/A].A Black Ops-t az a Treyarch stúdió fejleszti, amely eddig kvázi mostohagyermekként funkcionált az Activisionnél – hisz mindenki az Infinity Wardot ajnározta a Modern Warfare széria grandiózus sikere miatt. A Treyarch eközben inkább serényen, és nem mellesleg csendben dolgozott, hogy következő CoD játékuk a lehető legjobban sikerüljön. Az Infinity Ward szétesése után egy csapásra ők kerültek a figyelem középpontjába…Infók az OXM cikkéből:- A Treyarch most “valami mást”, “többet” akar csinálni az FPS zsánerben, mint azt eddig tőlük megszokhattuk- Az volt a cél, hogy a Black Ops “magáért beszéljen”- A játékot az “év egyik legnagyobb durranásának” szánják- Bizonyos küldetésekben az észak-vietnámi hadsereg ellen küzdesz, máskor valahol a Szovjetunióban- Lesz helikopteres küldetés is gépágyúzással és rakétázással- Kémkedhetsz az SR-71 repcsiről- Lesz helikoptervezetés- A vietnámi területeken lesz lopakodás, folyóban úszás, fegyvered csak egy kés- Bekerülnek a járművek, de nem olyan “egyszerű” formában, mint a World at War-ban- Lesz co-op- Talán lesz multiplayer béta demo- A Black Ops grafikája sokkal látványosabb, mint a WaW-é volt- Új fegyver: a távcsöves számszeríj- A programon több mint 200 ember dolgozik

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem beválnak az ígéretek

 2. Úgy legyen, ahogy ígérik!

 3. Én biztosan beszerzem majd (semmi bajom a Treyarch.al), nekem a COD 3 és a Word at War is bejött.

 4. én a 4 óta mindegyik részt megvettem de az mw2-ben akkorát csalódtam hogy az is lehet ezt nem veszem meg, legalábbis akkor tuti nem ha ugyanúgy meg lehet hackelni a black ops-t mint az mw2-t

 5. “””a grafikája sokkal látványosabb mint a WaW-é volt.”” No erre kíváncsi leszek….”

 6. Én a 12 órás szingli mód mellett, a futás bármely gombra való kiosztás lehetőségét szeretném még ! L3-as futás :szívás !

  • Mi bajod az L3-mal? Simán jó,h egyszer lenyomod,amíg el nem engeded,gyorsan fut…Vagy Cod-ban ez nem így van?Nyomni kell végig?

 7. majd a végén meglátjuk mi sült ki belőle 🙂

 8. Csak a szokásos marketingszövegek. A Treyarch még saját magától soha nem alkotott maradandót, ezúttal sem fog.

 9. a zombik vajon ide is el vánszorognak? egy szót se írnak róla?!

 10. Hááát, arra elég az infó, hogy legalább felkeltse az érdeklődésemet és ne csak legyintsek egyet, mint az MW2 esetében.Várni ugyan nem várom, de reménykedek, hogy jó lesz.

 11. tuti hogy jó játék lesz

 12. Elolvastam az előzetest. Hát mit mondjak, ha ezen ígéretek felét már beváltják és tényleg megreformálják a multit akkor talán érdemes lesz megszerezni. De mást nem is nagyon tehetnek, hisz nagyítóval követik a game minden lépését. Az GT, és az IGN-en több ember bolykottra szólító körüzenetek küld…..-Grafikai spéci jócskány ráfér a gamere, hisz a Word at war finoman szólva sem ütötte meg a infinity-s szintet, holott ugyanazzal az engienel készült…….Mit várok ,hogy meggondoljam magam a sorozatot illetően???- epikus single playert min 12 órás játékidővel, normál módon-multi hack biztossá tételét azon egyszerű módszerrel, hogy a mentést másolásvédetté teszik- dinamikusan változó feladatok, kill streakek mellőzését vagy megreformálását……-a járművek másképpen részt nem tudom hova tenni….. vagy legyenek benne vagy ne….

 13. “Szerintem azok közül amik évente kijönnek nem nagyon lesz “”év legnagyobb durranása””, de reménykedni természetesen lehet… Legfeljebb sztem legnagyobb kasszasiker lehet belőle, bár ezt megint nehéz lenne elképzelni.”

 14. treyarch-al nincs bajom, de egyik szövegre se kaptam fel a fejem

 15. Jó lesz 🙂

 16. kedvenc játékom nagyon várom már az év végét!!!

 17. nekem eddig sem volt bajom a Treyarch-al, ez is igéretesnek tűnik, ahol lehet lopakodni az nem lehet rossz játék csak isten ments a szkriptelt AI-tól 😛

 18. “A játékot az “”év egyik legnagyobb durranásának”” szánják. Jónak hangzik:)”

 19. Távcsöves számszeríj + heartbeat sensor + deep impact + stopping power = ownage 😀

 20. Ha megjelenik, akkor már tudjuk érdemes e megvenni!

 21. Mert a Treyarch készíti. Bocs.

 22. Ha meggyőző infók jönnek róla a későbbiekben,én nem fogok elzárkózni tőle csak azért,mert nem a Treyarch készíti.

 23. Az első három infó szokásos marketing duma, oszd el kettővel és megkapod a valóságot. 😀 A többi hasznos, tenksz.