Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: Black Ops III – bannolhatnak a játékból

Kiindulva az elmúlt évek nem túl felemelő tapasztalataiból, a fejlesztő Treyarch hivatalos közleményt adott ki arról, milyen következményei lesznek, ha valaki csal a minden más platform mellett PS3 / Ps4 konzolokra is megjelenő, [B]Call of Duty: Black Ops III[/B] című modern háborús FPS-ben.A “Security and Enforcement Policy” néven futó szabályzat szerint a banhammer mindenkire lecsaphat, aki belenyúlkál a szoftverbe vagy az azt futtató hardverbe és ezzel tisztességtelen előnyre tesz szert, vagy pedig egyéneket / közösséget sértő módon viselkedik. A kitiltás 48 órától akár két hétig, vagy tovább is tarthat, és mind a PC-s, mind a konzolos felhasználókra vonatkozik.- Minden kategóriában van “enyhe” vétség és “súlyos” is. Példának okáért előbbi tartós kárt nem okoz, utóbbinak viszont nyoma marad és akár szervezetten, csoportosan követik el.- Különösen utazik a fejlesztő / kiadó a “külsős” programok segítségével csalókra, akik a játék folyását vagy a statisztikákat befolyásolják.- Lecsapnak azokra is, akik illegális verziójú szoftvert használnak.- Nem kegyelmeznek az illegális hardvereket bevető csalóknak. Ezek lehetnek moddolt irányítók, IP-floodolók, vagy LAG-kapcsolók. Akit ilyen használatán kapják, kiradírozzák még az írmagját is a játékból, minden eredményét törlik, megszerzett javait kivágják.- Ne próbálkozz illegális / unfair boostolással se. Aki egy társ / társak segítségével XP-t, prestige-et, pontszámot, fegyverszintet, vagy in-game unlockot boostol, kizárással / törléssel büntethetik.- A glitchelés sem tolerálandó csalás. Büntetést érdemel mindenféle hibakihasználás, pl. a jól ismert “térképen kívülről” fraggelés.- Lezúzhatja az üzemeltető azokat is, akik sértő módon trollkodnak játékostársaikkal, agresszíven viselkednek, rasszista kijelentéseket tesznek, rászállnak valakire.- Nem tolerálja az üzemeltető a sértő / trágár tartalmú / témájú emblémákat és festéseket sem. – Akinél olyan letöltött tartalmat / kiegészítést találnak, ami nem legálisan került birtokába, büntethetik.- Végezetül illegálisak lehetnek a tartalommegosztás bizonyos formái, a bérelt / kölcsönzött accountok is.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem az, hogy múltkor kiosztottam néhány tarkólövést, nem tartozik az agresszív viselkedés kategóriába. 🙂

 2. teabaggelni szabad?

 3. Helyes, ezt mindigis így kellett volna.

 4. Nem is oj rég néztem ezt a videót, hogy miket kapnak az unfer játékosok. A titanfal-os a legszimpatikusabb, játszanak csak együtt :]http://www.youtube.com/watch?v=wLYgZaOr8ZI

 5. nem a bannolás szomorú, hanem sokkal inkább a hosszan felsorolt indokok, hiszen ezek ezidáig megtörténhettek, és nem picit betegesen szánalmas :/

  • Látom, hogy PC-n is, igen, de ez akkor is szar. Egy csalow-t örökre tiltani kell. Pont.

 6. Két hét? Vicc. Egy csalónak örökös tiltás jár. Steamen örökös tiltás jár a csalásért COD-ban és CSGOban is.

  • “””A kitiltás 48 órától akár két hétig, vagy tovább is tarthat, és mind a PC-s, mind a konzolos felhasználókra vonatkozik.”””

 7. Ezt bevezethetnék az összes fps-es játékba!BF3-ba hányszor de hányszor szedtek ki Kharg Islandon a föld alatt, vagy metrós pályán a plafon felett úgy hogy a kis köcsög c4-eket dobált, hogy rohadtak volna meg!

 8. Nem tok mindegy? Citro amugyis visszaregel majd.

 9. Csak a dalai láma nem kap bannnnnt.

 10. De……….

 11. hehe

 12. 10 év után jutottak el oda, hogy komolyan kell büntetni a csalókat? Végül is jobb későn mint soha, ugyebár…