Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: Black Ops III – azért nem lesz kampány…

Bizonyára már hallottál róla, hogy a [B]Call of Duty: Black Ops III[/B] című modern háborús FPS előző generációs (PS3 / X360) változataiban nem lesz kampány mód, csak színtiszta kompetitív multiplayer. Ennek Jason Blundell “kampányrendező szakember” szerint azaz oka, hogy ezek a konzolok nem rendelkeznek elég memóriával a tuningopciók megjelenítéséhez.Blundell egy magazin-interjúban beszélt arról, hogy a kooperatív kampány során minden player szétpimpelheti figuráját és felszerelését, és ezt – pl. a fegyverekre aggatott kiegészítőket – a prevgen masinák nem tudnák ábrázolni. Így (idézem:) “a többi játékos nem láthatná rendesen, milyen felszerelés van nálad”.Jó hír viszont, hogy PS4-en még a puskámra aggatott távcső gyártmányát is le lehet majd olvasni…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hazug dögök!

 2. Hmm, az MGSben megoldották valahogy.

 3. ez komoly érv. :)))) btw valóban ideje elhagyni a prevgen vonalat. én pl nagyon örülnék, hogy töltögetés nélkül végiglöknének a kampányon, pl mint az Unchartedben. az átvezetők is lehetnének szimplán a motorral készítve, mert ez a 10 perc játék 5 perc videó már nagyon fárasztó.

 4. Én csak azt nem értem, h miért kell minden évben elővenni a Cod utálatot? Ők, h van aki nem szereti. ÉS?! Most akkor minden évben fikázni kell? Attól még ugyan úgy megjelenik. Amit meg pláne nem értek, h az tény szinte alig változik a játék, de ez egy fps, a műfaj minden lehetséges pontját kiaknázaták már, nem nagyon tud már fejlődni. Érdekes a Fifa és hasonló játékoknál sohase megy ez, pedig azok hasonló cipőben járnak. Most általánosságban beszélek a Cod jelenségről, nem a cikk tárgyához kommenteltem.

  • DettoKiba..itt unalmas mar az évenkénti sírás. De 20szor el kell mondani hogy ez mar nem cod. Pedig nem nehez különbséget tenni. Ugyanaz a mechanika csak bővül felhozatal.

 5. arrol nem is beszelek ugyanugy 50fontert aruljak , szanalom , mint mikor Cod akcio volt a store-on es 3 fonttal volt olcsobb a 6 eves dlc kb…. L(o_O)L

 6. “Cod melypont… Kerem tessek megnezni a GoW Ascension es GoW3 grafikat , minek adjak ki eleve mar a regiekre… pl Mortal Kombat X is le lett fujva es a Mad Max is meg a Divison is , mondjuk a sok okor angol igy is megveszi idezem “”a gyujtemenybe kell”””

 7. aztakurva, na én most hallom először.ez milyen már, és teljes áron adják? 😀

 8. amúgy milyen hosszú kampányra lehet számítani?

 9. Se kampánnyal, se anélkül nem érdekel…

 10. Egy szóval összefoglalva: szánalmas.

 11. Még ha igaz is, furcsa, hogy ez a fegyverdizájnolás tényleg érdekelhet bárkit is. Érdekes piackutatás lehetett, ahol az jött ki, hogy inkább legyen 10.000 féle fegyverdizájn, mint single campaign.

 12. hehe

 13. Akkor ne adják már ki, de a pénzük azért kell mi, köpedékek!

 14. Mert nincs elég hely a blu-ray lemezen. …

 15. Totális bullshit.

 16. Kérdés, hogy ki figyel erre, mikor ezerrel lőnek üvöltve minden egyes sarokból…

 17. Szerintem ezek még olyan dolgok, amiket lenyelnének a leendő PS3-as tulajok. Azt meg ne akarják már bemagyarázni, hogy az AW-hoz képest (ami ugye futott perv-genen) annyival de annyival szebb a játék. Szerintem egészen egyszerűen arról van szó, hogy ezzel (is) a módszerrel szoktatják le azokat az embereket akik még az előző generációban élnek. Egy szimpla csak új generációs kiadás is megtette volna, de a pénz az nagy úr, megértem az Activision-t.

  • AW-ban volt 4-player coop?

   • Sztoriban nem, de co-op küldetések voltak szóval ugyanott vagyunk. Ugyanúgy 4 fő, ugyanolyan nagyságú cső pályákon váltogatva, ha ott meg tudták oldani (ugyanazzal a motorral) akkor szerintem az új rész esetén is össze lehetett volna hozni. Gondolom.

  • “Így van, ez épp olyan hülyeség mind gta online frissítés hogy old genes gta5-t nem lehet updtelni mert nem bírja a program és széteshet MIiivan ? Ennyire hülyének ne nézzenek senkit vazze. egy szaros codot nem bír el ps3?! megalol . Mondanák azt “”hülyegyerek vegyél ps4et és azon kapsz teljes élményt mert mi úgybaszunk fejleszteni normálisan oldegnre mert nem éri meg “” Senki nem sértődne meg mert tény de akk minden hányadékot ne adjanak ki ps3-ra . De hát lesz az hülye aki így is megveszi .”

   • “A sok nagyokos… A szaros CoD a prev.gen-en azon kevés játékok egyike, aki 720p@60Hz-en ment. Elég nem is olyan régre visszatekinteni, ugyanis a Rainbow Six Siege bétában is coop rész jelentősen roszabb grafikával rendelkezett mint maga a multi. Elég egy kis gógyi hozzá, hogy míg multiban 6vs6 össz 12 embert kell kezelni, addig coopban a 6 player plusz az R6S esetében kb 30 AI karakter van még. De ufonauta megmondta a tutit. Biztos azért nem adtak ki Mortal Kombat X-et PS3-ra sem, mert nem érte volna meg az Activision-nak. Kedves Aluccard: A “”köpedékek”” teljes játék áráért adnak egy campaign-t, 4 személyes coop móddal, A Nightmares néven futó zombie campaign-t, A Shadows of Evil és a The Giant pályákon a szokásos zombi horda módot, meg természetesen a multi. Más meg már a campaign készítésére se veszi a fáradtságot. Az megint más kérdés, hogy a páva gyerekek miatt fajult idáig a helyzet, mert arra áll nekik a cerka, hogy milyen skin van a fegyveren. Ki lehetett volna adni customization nélküli verziót PS3-ra, csak gondolom nem fért volna bele az időbe, az egészet átírni. Lassan ideje lenne már leszállni a CoD-ról, nem ők a legnagyobb baja a játékiparnak, legalább normális content-et kapok egy teljes játék áráért. Alucard”

 18. Fasza, kit érdekel a csiribiri zabszalma mikor lőnek mint állat.