Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: Black Ops III – 550 millió dollár

Természetesen mindenki utálja, gyűlöli, megveti, és soha egy ujjal sem érne hozzá, mégis, az Activision PS3 / PS4 platformokra is megjelent, [B]Call of Duty: Black Ops III[/B] című modern háborús FPS-e a kiadó bejelentése szerint 550 millió dollárt hozott mindössze 3 nap alatt, megjelenését követően.Ez az összeg az Activision becslése szerint 2015 “legnagyobb szórakoztató ipari megjelenési sikere”, amiben a videojáték, a film és a zenei ipar eredményei is benne vannak.- PlayStation 4-en a Call of Duty: Black Ops III platform exkluzív rekordot állított fel: ez lett az egy nap alatt legnagyobb példányban eladott, digitális forgalmazású játék.- A game kilövését követő 3 nap alatt a playerek 75 millió órát multiztak össze.- A Twitch jelentése szerint a kilövést követő napokban a Call of Duty: Black Ops III volt a legtöbbször sugárzott műsor, 2015 összes játékmegjelenését tekintve.Ez a helyzet tehát. Jelenleg egy háborús lövölde a világ legkeresettebb szórakoztató ipari terméke. Egy játék, amiben poligonból készült, gépi és ember által vezérelt ellenfeleket kell halomra ölni, igazából bármiféle taktikai vagy intellektuális adalék nélkül, leginkább ügyességünkre és szerencsénkre alapozva.Talán a Csillagok háborúja decemberben lehet az egyetlen valamireveló kihívó…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én a Halo 1ota játszom rendszeresen FPS multikat, jelenleg a Black ops 3 al játszanék ps4 en, a megjelenés napjátol….. Hogy lehet hogy még aznap, 40es szintű ellenfelek porig aláznak rendszeresen? Szinte játszhatatlan …. Vagy csak én lennék ennyire béna? A játék amugy szerintem szép, és jo lenne…. Bár jo lenne ha a gép nem rakna össze egy 5ös szintű játékost, 40es szintűekkel… Ebben jo volt a battlefront 4 ebben volt legalább szerver az ujakanak külön….

  • “Hyperion: (az első bekezdést neked írom, a többi már általánosságban)””Vagy csak én lennék ennyire béna?”” Maradjunk annyiban, hogy játszható. Talán elvétve van 1-2 meccs amikor nem 1.5 alá esik a KD-m, valamint scoreban ne lennék az első egy-pár között.Egy a kulcsa az egésznek, sensitivity. Azt lődd be magadnak, ahogy kényelmes és tesztelgesd. Az alap normál egy okádás, főleg a horizontális érzékenység.Most jelenleg a multija szerintem magasan ennek a legszórakoztatóbb az összes ps4es fps közül. Lényegében a camp mint fogalom 1-2 killig működik, szóval ezt sem lehet most már felírni a számlájára negatívumnak. Ha már itt tartunk a battlefront betaban, meg bf4ben meg minden játékban találkozni jó pár elbaszott kis hülyegyerekkel, akik ugyanarra a 10 elfutó killre várnak akár 50 percen keresztül. Kollektíve:Nem vettem meg az előző rszeket, utoljára mw2 tetszett, de a bo3 tuti lett. Szimplán a jelenleg kapható legjobb vétel fpsek terén, ide vagy oda battlefront stb. Annak jó a hypevonata, a dec 18-i film miatt. De mennyivel nyújt többet mint egy komplett bf4 addon (Star wars Skin Pack from DiCE)….? Merthogy ugye az összes fürdőskurvának sír-rí a szája, hogy nem fejlődik a cod. Passz, biztos. Mert a vetélytársak annyit tesznek hozzá évről évre? Ne köpjétek már szembe magatok könyörgöm. Ami itt nagyot alkothat 2016-ban, az a Doom.BF5? Minek, be se jelentsék, ki se adják…. A 4 mostanra került gatyába, 2 évnyi patchelés után. Battlefrontot meg sem említem. Azt max az sw atmoszféra cipeli a hátán. De nulla mínusz egy potenciál van benne.Összegezve, vigyék is mint a cukrot. Imádom a noob hentet esténként… És aki nem? Az menjen valami kompetitív fps-sel játszani, ja hogy az nincs ps4-re? akkor cs gozz pcn.”

 2. Számomra még mindig a COD sorozat SD-je képes a Socom comfrontation hiányát pótolni valamelyest,ráadásul ez az egyetlen játékmód amiben még találok izgalmat és jó csapattal játszani.Sajnos a Bf a nagyszerű hangzása és háborús feelingje mellett is unalmas,de legalább könnyed szórakozás.Az új COD hangjai(fegyverhangjai)számomra elég gyengék,de ez van..a fejlődés és jutalmazásrendszer szerintem továbbra is jó.

 3. Csupi van ilyen?!

 4. “Azért érint ez érzékenyen sok embert,mert a “”lövöldözős”” játékot nagyon sokan szeretik. Szerintem a legtöbben ezt játszanak. De felhozatal nem sok van! Nekem lassan 30 évesen kicsit más már a szemléletem mint 6-7 éve. Rengeteget CoD-oztunk. De annyira kiábrándítóvá vált számomra a darálás ami a CoD-ot jellemzi… Normálisan csak a Hardcore játszható. Ott csak az emberek fele rohan. És mindig, minden évben kb. ugyanaz az egész. Az újítások nem adnak hozzá annyit hogy váloztassanak kicsit is a játék alapkoncepcióján. Amióta meg kezd hasonlítani a Crysis-re végképp elvágta magát, ez már too much. Ezért tértem át a Battlefield 4-re.”

 5. Akkor ha ennyi összejött lehetne kicsit tuningolni,javitani a hibákat/hiányosságokat pl:PS3-on. Mert abbol van bőven.

 6. ez kemény….pedig az Activisionnak már az is belefér, hogy technikailag f*s legyen minden platformon kiadáskor, és szvsz még az előző részt sem éri el látványban (AW). A sorozatra jellemző fix 60fps már a múlté, a Treyarch 3 év fejlesztés után képes volt arra, hogy a játéka az egyik legelterjedtebb intel cpu-n fossa össze magát… A Steamen minden 2. ember követeli vissza a pénzét…gratulálok.

 7. A Black Ops egy remek sorozat! A zombimód miatt meg pluszpont. Nagyon nagy fun. Csak az a fránya sok DLC. Már az első résznél is a legjobb pályák (Hold) DLC-be jöttek ki. Ezekből kéne ilyen fullos kiadás akkor már. Bár ha jobban belegondolok, ma már miből nem jön fullos (goty, enhanced stb.) kiadás? Codon kívül?

 8. Amióta ezt a jövős témát erőltetik, egyre jobban kiábrándulok a sorozatból.Beszerzem majd ezt is, de jó sokára.

 9. Az meg hogy minden évben jön ki új, az tiszta üzlet. Miért ne dobnának ki újat minden évben amíg fejős tehénként működik? Megveszik. Dől a lé. Ennyi. Simán megtehetnék hogy egy nagyobb patch-el feljavítják a grafikát, új pályák meg jöhetnének DLC-ben.

 10. “Érdekes, milyen vehemensen tudjátok utálni ezt a játékot.Szerintem az intelligencia ot kezdődik – akárcsak az élet más területein -, hogy amit szeretek, azzal foglalkozok, amit nem, azt pedig figyelmen kívül hagyom.Évente jelenik meg több száz játék, pár év alatt több ezer, de sokaknak az 1 db CoD miatt sír a szája.Ha van rajta sapka, ha nincs. Ha a játékmenet hasonló, akkor “”ugyanaz a szar””, ha a játémenet változik (AW-s exo), akkor meg “”ez már nem cod, hanem titanfall””.Az én érzésem az, hogy akik fikázzák a játékot, közalkalmazotti bértáblában ülnek egy kamumunkahelyen, és túlságosan ráérnek egész nap, ezért kommentelnek folyton olyan játékokhoz, amiket nem szeretnek. :-)Nekem k** nem lenne időm bemenni olyan játékokhoz, amik nem érdekelnek.”

  • Úgy látom, hogy hogy nem jött át a mondanivalóm lényege, pedig úgy érzem, hogy elég szájbarágósan tálaltam.Ha viszont nem vagyok a címzetti listádon, akkor elnézésed kérem, vedd tárgytalannak az előző mondatom.

  • Várd csak meg a tesztet, megint ugyanazok az emberek akik évek óta nyomják hogy nem szeretik a sorozatot megint leírják a mondandójukat, pedig már felfogtuk hogy ők nem szeretik a sorozatot, már unja mindenki szerintem. 🙂

 11. Ezek után mondja valaki, hogy mekkora balhere az Activision.

  • Dehogy balfaszok.Tudják ők, hogy mitől döglik a légy.Az éjjelnappalbudapestet, meg a barátokköztöt is sokan nézik.

   • Erről van szó, pontosan. Azért ahol tart ez a sorozat nem az Acti a felelős, hanem mi játékosok. Ők csak nagyon ügyesen kihasználják a piaci helyzetet.

 12. “Annak örülök,hogy sokan tolják a sorozatot. Ha kedvem van rá, újra megveszem és nincs az,hogy “”basszus kihalt az egész, nem talál senkit””,stb.BO2 pörög ezerrel még most is ps3on. És ami a legjobb,hogy ellentétben más multikkal itt van vagy 20féle játékmód, plusz ami core-ban van és mind tolják.”

 13. Na…..akkor miről is beszélünk gamertársak?

  • Arról, hogy fénykorát éli az igénytelenség, szomszéd. 🙂

   • De a Fallout 4 igényes, ugye? xD

   • Egyáltalán nem arról szól hogy az igénytelenség menő lenne. Csak arról hogy ennek is van létjogosultsága. Sokan vannak így mint én hogy ebben az amúgy is ba..ottul felgyorsult világban 1 óra alatt kell kipihenned magad. Lehet hogy igénytelen, de szórakoztató.Amúgy nekem sem ez az ideális játék. Uncharted, Last of us, Gran Turismo, Mortal X nekem a legjobbak.

    • “Elnézést, hogy nem fejtettem ki pontosan, hogy mire is értettem, most megteszem.Szóval, a játékosok hajlandók a kedves nagybetűs kiadónak lényegében UGYANAZÉRT a “”szarért”” évről évre kicsengetni a 20e Ft-nak megfelelő összeget, immáron 8-9 (?) éve ahelyett, hogy legalább 1 kibaszott évben bojkottálnák a dolgot, melynek hatására a kedves pénznyelő remélhetőleg észbe kapna és akkor talán, de csak talán újra a régi fényében tündökölhetne a szebb korokat is megélt Call of Duty széria.Ezt nevezem kollektív igénytelenségnek és nem azt, ha valaki játszik vele, urambocsá’ szereti is.”

     • Oké, válaszolok erre, az előző poszt csak amolyan általánosítás volt.Tehát először is, nekem az Advanced Warfare volt az első multis CoD élményem. Előtte a CoD MW 2-vel és az MW3-mal próbálkoztam, de nem jöttek be. Aztán BF 3-aztam egy időben, meg az SW-s BF-ekkel is próbálkoztam. Na meg TF 2 és sokszáz óra Left for Dead 2…Mégis, semmi nem adta be annyira, mint a CoD:AW, azt nagyon megszerettem.Ehhez képest a BO3 elég változatosságot kínál és sok szempontból módosítani kell a játékstíluson és taktikán. A specialisták, a fegyverfejlődés, a nehezebben megszerezhető scorestreak, a trükkösebb aknák és egy csomó dolog teljesen megváltoztatja a taktikát. Igazából amióta kint van a játék, már legalább 10-12 órát beletoltam, és épp csak a felszínét karcolgatom.Nekem a grafika is tetszik, főleg emellett a viszonylag stabilan magas fps, és az, hogy első percétől az utolsóig izgalmas a multi, hiszen mások ellen versengesz. Eléggé a helyén van minden, még közelről se ronda.Pontosan értem, ha valaki hosszú idő alatt megcsömörlött, csak azt nem értem, miért gondolja azt, hogy mindenki más is 9 éve csak ezt tolja? Biztosan rengeteg az új belépő ebbe a sorozatba. Több mint 30 éve játszom, de én is annak számítok, gyakorlatilag tavaly karácsony óta CoD-ozom…És persze, a kérdés jó, amit feltettél, épp csak az a válasz, hogy van ebben elég újdonság, ami létjogosulttá teszi a címet, ennyire egyszerű. Csak talán nem neked.

     • “Nem tudok ezzel vitatkozni és nem is akarok, elfogadom ezt a nézőpontot, de régi “”COD-osként”” (igen, az első, 2003-as rész óta) nagyon sajnálom azt, ahol most tart a széria (kb. ugyanott, mint 8 éve, MW1).””Ugyanaz”” a motor, ugyanaz recept, ugyanazokkal az összetevőkkel, csak az egyikbe feketeborsot őrölnek, a másikba fehéret, stb…Ugyanúgy basznak saját (dedikált) szervereket üzemeltetni, ugyanúgy szarrá-fossá hekkelik a multis játékot, ugyanúgy ki tudják a játékosok használni a pályák hibáit (wallhack, stb..) a fejlesztő / kiadó meg ugyanúgy szarik a NORMÁLIS játékosokra, hogy ezek ellen tegyen. De miért is tenne? Hisz ebből van a nagy dohány.”

     • De ez PC-s tapasztalat, nem?Úgy értem, csalókkal én PS4-en nem igazán találkoztam még, pedig az AW-ben is van vagy kétezer meccsem. Volt, aki kihasznált valami glitch-t, de ment is a killcam-ja az Activision-nak és az se az én játékomban volt, hanem egy ismerősömében.A motorral nem tudok vitatkozni, itt van egy ismertető az engine-ről:https://en.wikipedia.org/wiki/IW_enginePersze, lehetne valami Crysis X, biztos eljutunk oda is. Én csak belecsöppentem ebbe a CoD-világba és egyelőre tetszik. Aztán ez bármikor változhat, ahogyan az NFS-nél is történt, ahol én is utálkozva fordultam egy ponton el. De ott tömegek tették ugyanezt, itt meg ahogy látom, egyelőre minden rész bombasiker.

     • Simán lehet hackelni konzolon is a CoD-ot meg a BF-et. Még én lettem lebaszva egy 13 éves által, miért nem engedem, hogy az öcsém az én Live! fiókommal tört szofttal hackelt szerón játsszon. Egy 10 perces gyorstalpalót tartott, hogyan lehet törni az x360 szoftverét… érted, egy 13 éves nyolcadikas vérpistike, akinek szerintem lenne jobb dolga is, mint az ilyen hulladékokkal játsszon.

     • Annyival kiegészíteném, hogy annak ellenére hogy az alap recept ugyanaz, az MW1 a mai napig a legjobb CoD multi, legalábbis szerintem. Nagyon is sokat változott a sorozat, csak nem egészen jó irányban. De egy 8-10 éves gémer tárunk ezt biztosan másként látná.

     • BF Hardline ? 🙂

     • Azt is bojkottálom.

    • Fos. És ha egy órája is van az embernek játszani, talál igényesebb alternatívát, csak keresni kell. Meg szerintem ezzel pont azok játszanak többségben akiknek van rá idejük (gyerekek).

 14. Én már rég lemaradtam a sorozattal. PS4-esek közül melyiket érdemes megvenni?

 15. Még mindig a BO 2 a legjobb rész. De a Ghosts és az AW után ez végre megérte az árát nekem. Azokat 1 hét után adtam is el de ezzel meg a Battlefront-al elleszek jó darabig. Mondjuk az Uncharted 4-ig 🙂

 16. “Első olyan CoD amit nem rendeltem elő. Már valahogy nincs hozzá kedvem, egyre kevesebb lehetőségem van játszani, igy akkor már inkább valami “”értékesebb”” játékra vágyom. Meg be kell ismernem, bénább vagyok, MWben mindig a legjobbak között voltam, a mostani részeknél meg max céltábla.”

 17. “Én maradok a Battlefieldnél.Szeretek földhözragadtabban harcolni.Ez az “”ugrálok mint egy kecskebakk”” vicc kategória.Meg úgy az egész játék felépítése.”

  • Nem megy már úgy az ugralás mint aw-ben, leginkabb a pálya kihasználására jó, de előnyt nem nagyon lehet belőle szeretni mert elég lassan ugrik. Kb mindenki csak rohan.

 18. Ez a trend. Gyors kikapcsolódásra, levezetésre tökéletesek a CoD-ok korosztálytól függetlenül. Jövőre ugyanitt 🙂

  • Tökre egyetértek veled. Én még nem vettem meg de majd később igen. nem vagyok már tinédzser, heti 1-2 órát ha tudok játszani. Instant feszkó levezetésre vagy csak egy gyors lazulásra tökéletes.

 19. nem csodálkozom hogy ez kell a népnek, egy világ ahol mindenki öntörvényű lehet pár pillanatig aztán vissza a szánalmas válóságba.