Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: Black Ops – helikopteres in-game képek

A Playstation 3-ra is készülő, Treyarch fejlesztette [B]Call of Duty: Black Ops[/B] talán legnagyobb mókái – a trailerek tanulsága szerint – azok a helikopteres pályák lesznek, amikor a [i]szitakötők[/i] fedélzetéről kell intenzíven osztani a halált. Van is itt két darab új kép ezt illusztrálandó…A játék november 9-én kerül a boltokba.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jó lesz.

 2. “A “”szitakötő””-re hallottam már egyszer egy szintén találó hasonlatot: csirkecomb 🙂 :)”

 3. ez a helikopteres dolog már az E3 xbox prezentációnál megfogott. szeretnék beruházni rá.

 4. Remélem, hogy a single több lesz, mint 3 óra. Ha lesz vagy 4-5 órás, akkor már egy 2000 ft-ot adok érte. 🙂

 5. “Köszönöm szépen soha többet nem fogok codot venni a cod4 a sok csalóból volt elegem pc-n, ezért az mw2 ps3-ra vettem meg és az fogad, hogy tele van a játék glitchel(és a legnagyobb vicc, hogy felfogadtak egy glitch kereső csapatot a fejlesztés során, hogy kiirtsák a játékból) a levegőben repdeső 8-12 éves pisisekből. Amióta nem játszok vele azt olvasom a több fórumon, hogy most már fegyver visszarúgás gátló hack is van. Ennyi pozitív élmény után ami ért a játékkal kapcsolatban 5 hónapon át annyi elég is volt egy életre. Csak azt sajnálom, hogy megint lesz 5-10 millió balek, aki megfogja venni és majd utána nyavalyogni fog, hogy a Treyarch mit “”alkotott””. CoD2 volt az utolsó jó CoD, mert nem volt benne a dedós perkrendszer meg az ölésjutalmak.”

 6. Mar megint ilyen szar…Annyira utalom amikor repulot,autot vagy egyeb szart kell iranyitani…Csinaljanak repulos szimulator jatekot vagy tudom is en…Ezek a reszek ugyis mindig elvannak kurva minden FPS-ben.

 7. Nagyon remélem, hogy kibírom majd, hogy ne premierkor vegyem meg. Ígéretes a single player mode és a multi is biztos jó lesz, de nem hiszem, hogy hack meg glitch mentes lesz és úgy már teljes árat nekem nem ér. Szerencsére akkor tájt jön a GT5 is és két programra úgy néz ki amúgy sem lesz pénzem az ünnepi időszakban.soliduss: A Call of Duty World at War-nak, ha jól tudom írásvédett volt a mentése, de nem szabott ez akkora gátat ott sem a hack-eknek. Én magam csak a cod mw1,2-vel játszok, de az egész net tele van a cod waw hackekkel is, ahogy néztem ugyanazokat mind meglehet sajna ott is csinálni, mint az mw1,2-ben.Igazából máig nem értem minek csalnak sokan ebben a játékban. Én úgy biztosan megunnám max 1 óra alatt az egészet. Emlékszem még playstation 1-nél használtunk utoljára csalást, de ott is kipróbáltuk majd inkább szabályosan megcsináltuk, mert csalva dög unalmas az összes játék szerintem.

 8. Aszem ez lesz az első COD amit nem premierkor veszek meg 🙂

  • Mondjuk én is ezen az állás ponton vagyok még hozzá azért mert nem rég szereztem be a cod waw-ot és háááát nem igen van valami cod hangulata . Inkább megvárom a PSC tesztjét aztán majd utána meg látom .

 9. Engem nem érdekel a singliplayer valószínűleg azt be se fogom kapcsolni .

  • A multi meg a hack,glitchek után ki fogod kapcsolni :DDe ne legyünk ennyire pesszimisták… Ha tesznek rá egy másolásvédettséget akkor nem lesz gubanc… ha meg nem akkor marad a remény…

 10. én csak abban reménykedem,hogy lesz is értelme annak,ha lövök és nem lesz olyan,hogy ha nem csinálok semmit akkor is átrepülök a pályánA vezetéses rész helinél (ha lesz ilyen is) az meg sztem erősen korlátozott lesz. Hogy nézne ki,ha a láthatatlan falról visszavágódna a heli. Vagy nehezen lesz irányítható vagy csak minimális jobbra-balra dölés,meg döntés lesz csak.

 11. Huh… Jó lesz…

 12. Mi csak löni fogunk vagy vezetni is kell?

 13. “Nagyon jó ez a pilótafülkenézet, dob a hangulaton nem kicsit. Remélem a külső környezettel együtt a heli belseje is “”élni”” fog (megreped a plexi, az előttünk ülő hátra kiabál, stb, stb, stb,).”

 14. Baba lesz,komolyan ki van dogozva a műszerfal !

 15. járműsrész :(Szerintem ezzel csak elbaszák a jó fps-eket crysisban is van tankos meg helikopteres rész, egy kész szenvedés megcsinálni

  • cod2ben is volt ,meg a cod3ban is volt járműves résznem egy battlefield, inkább csak töltelékrészek voltak

   • hogyha nem neked kell vezetni akkor azzal nincs gond sőt az még jobb is hogyha kocsi tetejéről írtod a népet, de hogyha neked kell vezetni az sztem bolrzalom főleg hogyha meg sincs normálisan csinálva az írányítás nem tom crysisba probáltál-e már tankot vezetni

    • “cry-hoz nem volt “”szerencsém””de a cod2ből a tankos rész vagy akár a cod3as dzsippes rész nekem korrektnek tüntA battlefield bc2 elején van egy dzsippes rész. Na az akármilyen szép is szar lett. Ha semmit se csinálok akkor sincs gond. Legalább nehezítenék meg az ember dolgát.A black opsban sztem olyan lesz mint egy régi rambo film. Minden tele lesz pakolva robbanóanyaggal ,csak el kell találni őket. Látványban király lesz. Csak társuljon hozzá az,hogy mindenképp el kell találni akár az rpg-t is, nehogy úgy tudjunk átrepülni, hogy nem kötelező lelőni őket.”

 16. Ez a helis rész nagyon jó lesz, már az E3-as M$ konferencián is csak lestem milyen hangulatos.

 17. ezt láttuk videón…..én meg remélem nem lesz járműhasználat………

 18. Jó lesz ez nagyon.Remélem lesz a multiba járműhasználat.

  • tényleg nagyon jó, de én nagyon remélem, h nem lesz a multiban járműhasználat… ha tankozni meg helikopterezni akarnék, akkor ott van a bf2. a codnak maradjon csak meg a pörgős játékmenete. persze szvsz

   • Pedig lesznek járművek a multiban. A Cod 3-ban is volt……Itt is visszafognak térni valamilyen új módon. Hogy mi is lesz ez az új mód az számomra rejtély…..Soha többet cod-ot premierkor…..

    • bárcsak ne lenne igazad :Dde sajnos ettől tartok én is. WAW-ban is volt, de remélem hallgattak a treyarch-os srácok a visszajelzésekre és nem tesznek a multiba járműveket. álom édes álom xD