Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: Black Ops – 4 szereplős co-op

A [A http://content.usatoday.com/communities/gamehunters/post/2010/05/more-on-call-of-duty-black-ops-with-treyarch-studio-head-mark-lamia/1]USA Today[/A] értesülései szerint a Treyarch november 9-én Playstation 3-ra (is) megjelenő, [B]Call of Duty: Black Ops[/B] játékába szinte biztosan kerül 2-4 playeres co-op multi! A game története a hírek alapján “legalább két” főszereplő körül bonyolódik majd.A játékból már mutogattak egy előzetes pályát, melyen a Black-Ops csapat az ellenség vonalai mögött hajt végre egy küldetést, valamikor a Hidegháború idején, a Szovjetunióban. A szoftver elkészítéséhez John Plaster vietnami veterán katonatiszt nyújtott segítséget, aki a kiképzéstől kezdve a fegyvereken át a tényleges missziókig ismeri a témát.A játékban állítólag felszállhatunk majd a legendás amerikai kémrepülő, a ’70-es években szolgálatot teljesítő SR-71 Blackbird fedélzetére is, hogy onnan irányítsunk egy Urál-hegységben folyó küldetést.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ……………………………….

 2. várom….

 3. Felesleges a 4 fős co-op. Persze jó dolog,és szívesen veszem ha belepakolják,de 2 fős co-op amit én ki tudok majd használni… 🙂

 4. Vesszen a CoD!!!!

 5. Besrás-Ennyi szakértő. minek löjjek? ez a legjobb- moziban nézted végig? szerintem még amateur fokozaton se …….

 6. azt már láttam

 7. és hol van a video?

 8. ez eddig számomra csak bla bla már a multyis hírekről is lehetne valami

 9. Sztem vevő leszek rá ha hozza az eddigiek színvonalát. Nekem a Cod5 is nagyon bejött. Főleg a singleje, multit inkább csak haverokkal toltam sokat. A náci zombi is nagyon ötletes volt, remélem itt is lesz.Sztem Cod5nek is nagyon jól összerakták a storyját! Ez meg hogy sok a körítés, mindent megcsinálnak a csapattársaid – próbáld ki Veteránon. 🙂 Ott aztán más a helyzet. Kicsit ironikusan más, mert ott annyira nem csinálnak semmit a csapattársak hogy mindenkit neked kell leszedni, de ott lehet érezni a harc nehézségét. És a scripteket is igen csúnyán. 🙂 A Cod5ben legalábbis. MW2ben ezeket orvosolták, amitől lényegesen könnyebb is lett a game. Valószínűleg itt is azt fogják csinálni, ami sztem sokkal jobb megoldás. Cod5ben addig nem ment tovább az akció néhol, még át nem léptem egy mágikus vonalat, ami beindította a scriptet. :/

  • Azért a MW 2 is erősen scriptelt ilyen szempontból.

   • Egykét résznél volt, de összességében lényegesen kevesebb.Cod5ben sokat szenvedtem olyan scripteknél Veteránon ahol újratermelődtek az ellenfelek addig amíg el nem mentem a szoba feléig pl. Hátulról fedezék mögül aprítottam őket, majd 15 perc után megunva előrerohantam, mire beadta a checkpointot és előrerohantak a csapattársak. MW2ben már salig volt ilyen rész Ezeket csak Veteránon lehet jól észrevenni, Normalon semmit nem lát belőle az ember.

 10. A Treyarch garancia arra, hogy aki megveszi nagyot csalódjon a játékban ugyanaz lesz a helyzet mint a WaW esetén MW lekoppintása csak II. vh stílusban és az is nagyon gyenge minőségben.Akárki akármit mond a CoD1,CoD:UO,CoD2 voltak és vannak az igazi Call of Dutyk. Számomra a CoD4 azért nem az, mert bele rakták azt az idegesítő és dedós perkrendszert, az mw2-ről meg nem is beszélve.

  • a single player része eddig a játékaiknak tényleg nem volt erős, de a WaW-nak elég kellemes multija van. így remélem a black ops sem fog ettől elmaradni. hideg téli napokra jó lesz az a kis változatosság az mw2 mellé. 🙂

 11. “Ha már Vietnám, remélem benne lesz a jó kis M14 (persze az “”oldschool”” változat).”

 12. Medal of Honor vagyCall of?nagy versengések vannak folyamatban.

 13. Remélem nem a wow motorja alatt fut… az egy kalap szar.Mindenki fikázza a cod4-et és az mw2, miért? mert vannak benne csalók. na és? Sajnos így is a világ legjobb lövöldéje. XDPersze 58+28 nap után mi mást is mondhatnék…De a Wow egyszerűen nem jön be. A legszánalmasabb ahogy a karakter fut, kezében egy LMG-vel.hiába a 4-es cooop…A kampány meg felőlem lehet 5 óra alatt végig játszható, úgy is a multi érdekel. Nincs kedvem azon görcsölni, a fejlesztő mit képzelt el, hova kell ugrani, utána lőni, lefeküdni, majd a jobbról jövő ellenséget lelőni, (pl) különben nincs meg a trófea.

  • én 2szer találkoztam csalóval össz-vissz, de nem emiatt adtam el.Hanem mert egyszerűen én meghalok ziccer helyzetben míg a másik csípőből 1 lövéssel leszed fordulás után. Erre rátett még a megmagyarázhatatlan killcam ami sokszor nem is azt mutatta amit én csináltam.Legyen bug,lag akármi, elvette a kedvem. A lobby meg szintén. A rövid sztori pláne.Azt akinek tetszik annak úgyis a világ legjobb fps-e. Mivel tudok hasonlítani más fps-el, ezért alulmaradt annyira,hogy nem hiányzik.

   • VAlahogy így!Cod 4 óta nem vettem CoD-ot… nem is hiányzik.WoW = demo elég meggyőző volt, hogy egy vacak valami az egész.MW2 = Persze a multit nyomja benne az ember a leginkább, de azért a sztori rövidségét hallva örültem hogy kihagytam. Nem is hiányzott.

    • Hiába rövid a MW2 story mód, iszonyat epikus és izgalmas az egész, nagyon jó helyszínek teljesen filmszerűek, talán akkora benyomást a KZ2 story tett rám 🙂

     • “az biztos,hogy hangulatosmásrészről viszont nagyon sok a körítés körülöttedvagyis minimális ráfordítással megy a harcRögtön az eleje is ilyen. Az elején persze lő az ember a hummer tetején, de aztán észreveszi az ember,hogy “”minek lőjek, úgyse számít””.1-2 helyen van nehéz harc, de más helyeken csak szemlélődő (csak vagy nem tudsz róla vagy tudsz róla, de nem akarod észrevenni)Kábé olyan mintha lejátszanál egy frankó focimeccset és a háttérben valójában a gép focizott helyetted. Megteszi azt a szivességet,hogy jól érezd magad. Ami, addig jó míg rá nem jössz. Utánna már zavarja az embert, hogy becsapták.”

     • 1et értek.

  • mi az a WoW?én még ilyen cod-rol nem hallottam…mi az Call Of Duty World of War vagy mi?:Daz WaW!

 14. SR71 tényleg egy legenda. Ha jól emlékszem 94ig volt szolgálatban. Kiváncsi leszek, hogy hogy lesz integrálva.

  • 98-ig, de valóban egy legenda.Soha a 40 év szogálat alatt egyszersem lőttek le egyet sem, és máig nem sikerült megdönteni a végsebességét/átlagsebességét sem.A pilótáknak az volt előírva, hogyha egy légvédelmi rakétát észlelnek (ekkor még rengetek idejük van, ugyanis 25km- magasan repülnek), akkor csak lépjenek a gázra, és hagyják ott a rakétát (Végsebesség 3500km/h-nál is több)

 15. ez jó kis gém lesz…….zombi móddal mi a helyzet?vétség lenne kihagyni belőle……

 16. Az elég érdekesnek hangzik.

 17. Talan ez lesz az utolso hagyomanyos resz, ugyhogy kivancsian varom!

 18. Engem meg ugyanúgy nem hat meg mind eddig az MW2 is egy délutáni kaland volt azt annyi.

 19. Zsír. Az eddigi CoD-ok(2 után) kimaradtak,de ez kell majd a 4es coop miatt. Fasza lesz haverokkal