Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty: Advanced Warfare – PS4 gameplay videók

[I]Másodpercek[/I] múlva megjelenik az Activision PS3/PS4 platformokra is elkészült [B]Call of Duty: Advanced Warfare[/B] című lövöldéje. A game PlayStation 4 változatát az alábbi gameplay videókon csekkolhatod.[YOUTUBE]7F4xGX3HFbs[/YOUTUBE][YOUTUBE]czUE9TM6_wY[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nice

 2. Nagyon szép!

 3. Köszi a segítséget, mostmár tudom.

 4. Szerintem eszmeletlen szep a jatek, de maga a jatekmenet nem fogott meg…. tul hype…. es a 60 fps-rol meg az 1080p-rol meg annyit, hogy akinek van szeme hozza az eszreveheti, hogy neha olyat drop-ol az fps, hogy szinte akad a jatek. Egyszer vegigvihetos aztan elados kategoria. Multit az oregfaterkent durrogtato fegyok, ugrabugralos gyokerseg miatt el sem inditottam

 5. Az utóbbi évek legkorrektebb COD-jának tűnik. Bár inkább Sci-fi ez, mint hagyományos lövölde. De attól még szerintem rendbe van. Ha a multi is a szokásos COD szint akkor jöhet! 🙂

 6. nem rossz

 7. Megerősíteni tudom a lentebb elhangzottakat. Egyelőre nálam is nagyon pozitív. Multi élményt rendesen feldobja az ugra-bugra.

 8. Megvettem, kipróbáltam. Tűéles 1080p és beton stabil 60fps. Na ezt nem adja vissza a youtube 🙂 Az összhatás teljesen rendben van. Én is a scifi téma miatt repültem rá és ezt eddig nagyon jól hozza. Ezt 1-2 óra játék után mondom 🙂 Tehát a végére lehet ez még szar is 😀

  • Most már túl vagyok 3óra játékon, egyre jobb!! És még sehol nem tartok. 😀 Mondjuk ez részben a bénaságomnak, részben a majdnem legnehezebb fokozatnak köszönhető. Azt írták tesztekben, hogy 7-8 óra a single. Ha így haladok (ill. nem haladok :D) Nekem meg lesz a 12 is.

 9. Am rengeteg csaj tolja a Codot,szerintetek miert?:)

 10. Robbanás, füst, tűz egész korrekt.

 11. Sziasztok azt tudja valaki,hogy osztott képernyőn /split screen/mennyien lehet tolni?Mert a mw3-mat 4 en szoktuk tolni, jó lenne ha ezt is lehetne.Köszi előre is.

 12. Hát,ha nem lennének ezek a terészetfeletti képességek,még tetszene is,de így ez már nem az én pályám…..PS4-re 18-ért,az baba.

 13. GOD bámmeg te annyira leszarod a Call of Duty-t, meg az UBI-t, hogy mindennap telebaszod a chat-falat, meg a híreket a rinyálásoddal, más témád nincs is: UBI szar, CoD szar, AC szar, FC4 szar, a Rocktar meg isten. Mást nem is lehet tőled olvasni 😀

 14. Ott tartok ennél a csicska frecsájsznál is mint az UBI-nál. Már a videókat se nézem meg mert, leszarom. Hátba szúrtak a szar minőségükkel elégszer már, nem tartom oda megint a hátam. Adják el ezeket azoknak akik nemrég csöppentek a videó játékok világába, illetve azoknak akiknek minden mindegy.. az én igényszintem közelébe nem érnek ezek a egy éves fejlesztésű szarok!

 15. Bitang. Veszem!

 16. Én beválaltam, és megrendeltem. Nem vagyok valami nagy COD-os,a Ghost kimaradt, ez viszont megfogott… csípem a Sci-fi-t!

 17. külön elismerés a hangeffektekért, nekem bejön.

 18. Hát őő, izé. Ez lenne az új motor? (In-House Engine, ha a Wiki nem hazudik) Az átvezetők nagyon szépek, de szerintem kb ugyanezt hozta a Frostbite 2-vel hajtott MOH Warfighter. A gameplay meg…. Távol álljon tőlem a fikázás meg trollkodás de tényleg, de én semmi extrát nem látok rajta.Tegnap néztem nagyon jó minőségű PS3-as streamet, kritikán aluli volt a grafika, ezt bátran ki merem jelenteni!Őszintén kíváncsi vagyok jövőre mivel fog kijönni az Acti. Még futurisztikusabb rész? Vagy az X+1edik jelen modern háborús? Esetleg vissza a hidegháborúba a Black Ops 3-al? Vagy amire a legkevesebb esélyt látom: a 2.VH? Fel van adva a lecke a forgatókönyv íróknak.

 19. Nekem még tetszik is a maga plasztikussága. Komolyan mondom. 🙂

  • NAgyon jól beszélsz! Ez egy G.I. JOE szimulátor, mikor megölsz valami katonát, úgy lityeg a feje mint egy kikopott GI JOE-nak! KÖLYÖKJÁTÉK!

 20. Nézem az elejét, mondom hu nem értem miért megy a fika bitang jól néz ki. Aztán elindult maga a játék. Hát bakker….Azt még ps3-ra is jön. lol.