Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty 2017 – igen, a Sledgehammer készíti

Az Activison pénzügyi konferenciáján Eric Hirshber vezérigazgató az idei [b]Call of Duty[/b] epizódra is kitért.A játékot a 2014-es [i]Call of Duty: Advanced Warfare[/i] csapata, a Sledgehammer Games fejleszti, míg a kiadó megígérte, hogy a széria „visszatér a gyökerekhez” és a hagyományos harc „kerül ismét a középpontba”, amely a kettő „tökéletes harmóniáját” eredményezi majd. A [i]team[/i] két éve szorgoskodik a folytatáson, és alig várja, hogy a világ is láthassa munkájuk gyümölcsét.Belátta, hogy míg a [i]Call of Duty: Infinite Warfare[/i] „minőségi, innovatív játék” volt, nem teljesített elvárásaiknak megfelelően, és a játékosok egy része „nem érezte át” az űrháborút.Az Activision arra is kitért, hogy bár látták a kockázatokat, a stúdió lelkesen és szenvedélyesen dolgozott rajta, ami a kiadó szerint roppant fontos – nem volt akkora siker, de képesek voltak általa megőrizni „kultúrájuk alappillérét”, azaz biztosítani a fejlesztőknek azon lehetőségek kihasználását, amelyek iránt lelkesek.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Pfff ez a duma, besza.

 2. “””Belátta, hogy míg a Call of Duty: Infinite Warfare „minőségi, innovatív játék” hát fuldoklok ezen a kijelentésen a nevetéstől XDXDXD ezt még az actisok se godnolhatják komolyan! Eric Eric egyem azt a polkorrekt mindenedet :D”

 3. Nagyon örülnek egy igazán jo CODnak… De szerintem nem vagyok egEdlul ezzel…

 4. Nekem az Infinite Warfare is bejött, de nyilván már fényévekre volt egy 9-10 pontos játékkal. Nagyon össze kell szedniük magukat, ha végre valami maradandót akarnak alkotni.

  • “Az Advenced Warfare nekem nagyon tetszett. Kevin S.vel és Troy B. igazán jó történetet kanyarítottak.Ott bizonyosodott be számomra, hogy egy sci-fi ugra bugra is rohadt jó tud lenni, ha van egy király karakter (ez volt Troy) egy jó support karakter (ez volt Gideon személyes kedvenc) és egy ikonikus “”gonosz”” Kevin S.”

   • as ztori biztos faintos lehetett de a coop az siralmas volt már legalábbis számomra. biztosan sokan szeretik multiban az ugri bugri pjú pjú lézerfegyveres vérpisti vonalat, én nem. mai szemmel is inkább ülök le egy cod 4 mw elé mint ezek elé amik a BO után kijöttek. jó lenne tényleg a gyökerekhez visszatérniük.

    • Hát pedig a penzbol azt kap az ember amit mashol nyomokban. Sztori,zombi mod es multi. Es mind ki van dolgozva tartalommal. Es nincs elfelejtve, meg par hetente toltik ujabbakkal a multit is.Annak akit erdekel a jatek persze. Es itt nem olvasni olyat mint a zsenialis bombalatvanyu bf-nel: skacok 2het utan meguntam.

 5. Akkor jöhetnek a vietkongok.