Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Call of Duty 2017 – a fejlesztő csapat embert keres

A 2014-es [B]Call of Duty: Advanced Warfare[/B]-t fejlesztő Sledgehammer Games állásokat hirdet a következő Call of Duty játékához. Az Activision honlapján keresztül több, mint 40 állást hirdettek meg különféle pozíciókhoz, a hiperrealizmusra fókuszálva. Idén az Infinity Ward Call of Duty játéka fog megjelenni, de vajon jövőre Advanced Warfare 2 várható, vagy valami más?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jajj ne…

 2. Szerintem igazán visszatérhetnének már egy kicsit a 2. Világháborúban játszódó játékokra. Kíváncsi lennék egy nextgen COD2 -re pl.

 3. Remélem az IW most kicsit belelapoz a töri könyvekbe és a jövöt nem eröltetik. Sledgehammer pedig az exo-t felejthetné el olyan formában mint az AW-ban volt.

  • Ghost 2 lesz, ide a rozsdást. Nem véletlenül hagyták nyitva a sztorit, szóval lényegében ugyanarra lehet számítani mint az első részben. Ami tegyük hozzá nem rossz dolog, részemről a Ghost (kampány és multiban is) nagyobb élmény volt mint az AW és BO3 ultra futurisztikus marhasága. Egyedül ez az ürlényes co-op rész volt valami vér gagyi.Persze egy világháborús rész lenne igazán üdítő a mai felhozatal között, de olyan már nem lesz.

 4. COD minden évben kell…

 5. Szerintem a következő CoD már az űrben fog játszódni.

 6. COD… hiperrealizmus…:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDMade my day!

 7. “””Idén az Infinity Ward Call of Duty játéka fog megjelenni””Még be sem jelentették, de ti ezt már ennyire biztosan tudjátok? Nagyon jó kapcsolatai vannak a PSC szerkesztőségnek. 😛 Engem teljesen meglepett a hír.”

  • Onnan tudhak, hogy 2 évig csinalnak egy codot és 2 csapat van mivel most jott ki az egyik csapat CoD-ja ezert most az Infinity CoD-ja jön majd

   • Már 3 csapat csinálja, (IW, Treyarch, Sledgehammer) tehát 3 évük van egy részre. De ez sajnos nem annyira látszik meg 🙁

   • “Aszem ebben tévedsz , Most 3 csapat van , így miden codot 3 évig fejlesztenek hogy “”jobb “” legyen . Mintha ezt mondták volna valamikor. ÉS elvileg idén az “”új”” csapatnak codját csodálhatjuk meg. Szóval serintem sem az iw brigád codja jön.”