Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Button már világbajnok lenne

Emlékszünk még rá, amikor év elején nagy felhördülést váltott ki Bernie Ecclestone javaslata, hogy ne pontokat kapjanak a pilóták, hanem érmeket. A világbajnok az lett volna, akinek a legtöbb aranyérme van az év végére.Ha ezt a rendszert elfogadták volna, Jenson Buttont már a Szingapúri nagydíjon ünnepelhettük volna, mint a 2009-es év Forma1-es világbajnokát.Buttonnak ugyanis hat futamgyőzelme van, míg Barrichellonak, Vettelnek és Hamiltonnak kettő-kettő és a hátralévő három futam már kevés ahhoz, hogy utólérjék az angolt.Button jelenleg 15 ponttal vezet Barrichello előtt és 25-el Vettel előtt. Év végéig még 30 pont szerezhető. Ha Button a hétvégi Japán nagydíjon 5 ponttal többet szerez, mint csapattársa, akkor már bajnok függetlenül attól, hogy Vettel hol végez.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Nem kell az éremrendszer.

  2. Azt csiripeli a sajtó ugyebár, hogy Rosberg lehet, hogy a Brawn-hoz megy. Jelen esetben Barrichello helyére. De mi van akkor, ha Barrichello beéri Button és vb lesz? Akkor Buttont küldik el? Akitől hangos volt a média idén, hogy mekkora teljesítményt nyújtott az év elején, és hogy tuti bajnok lesz?Vagy a vb Barrichellot? 🙂

  3. “Nem fogadták el ezt az “”éremrendszert”” (ami szerintem nem jó ötlet, úgyhogy jól tették) szóval fölösleges róla beszélni”

  4. Hát, mind a kettőnek megvan a maga igazsága. Valóban ésszerűbb a pontok alapján kiosztani a VB első helyet, utólag belegondolva azonban arra lehet rájönni, hogy senki nem emlékszik a második-harmadik helyezettekre. Így meg borul mindenféle ésszerűség.

  5. Button már VB….

  6. Egyszóval örülünk annak, h nem hozták az érmerendszert. Így ,ég izgalmas a végjáték is, nem dől el négy futammal a vége előtt a vb cím sorsa.

  7. éééés kérem itt a jó példa, milyen jó is, hogy nem vezették be!ilyen világbajnok nem kell a F1-be, tessék csak harcolni a pontokért szépen!

  8. Remélem az utolsó futam fog eldőlni a világbajoki cím sorsa.