Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Button és a Brawn GP jövője

Kissé furcsa helyzet állt most elő a brit Jenson Button életében. Vasárnap ötödikként áthaladva a Brazil Nagydíj kockás zászlaja alatt, megnyerte a 2009-es év, Formula-1-es világbajnoki címét, de nem csak ő, csapata a Brawn GP is elhódította a konstruktőrök közül az első helyet, így tehát ők voltak azok akik az idény végeztével mindent vittek. A harmonikusnak és gyümölcsözőnek tűnő kapcsolat azonban még nem került sziklaszilárd alapokra, ugyanis a közös jövő még koránt sem biztos. Buttonnak ugyanis jelenleg nincsen szerződése a jövő évre, a Brawn pedig tárgyal más pilótákkal is. Lehetséges hogy egy ilyen év után, minek eredményeképpen megnyertek együtt mindent, külön válhatnak útjaik? (Barrichello már szinte 100% hogy a Williams-nél folytatja.)Már volt szó róla, hogy Jenson idén az eredeti fizetésének töredékéért maradt a csapatban, önként ajánlva fel ezt a nagylelkű gesztust, hiszen tudta hogy csapata anyagi gondokkal küzd ebben az évben. Csak közben megnyerte a világbajnokságot, a csapat szintén, a szponzorok sorban állnak az ajtóban , érthető ha most Button több pénzt szeretne kiharcolni magának, Nick Fry ügyvezető viszont azt nyilatkozta tegnap, van egy limitük erre a célra, és csak reméli hogy meg tudnak egyezni versenyzőjükkel. Míg tartott a VB küzdelem, a felek nem akarták ezzel elvonni a figyelmet a versenyzésről, így későbbre halasztották a tárgyalásokat, egészen pontosan mostanra, mikorra is már mindenki fellélegzett a csapatban. Hogy hogyan állnak most a dolgok, erről beszélt az újdonsült világbajnok a minap:[13598] „Leginkább az érdekel, hogy egy versenyképes autóban legyek, mellyel nyerhetek.” – nyilatkozta Button a hétfői Londonban tartott médiarendezvényen.„Ez volt az első év, amikor ez lehetséges volt, és nagyon élveztem.”„Csak azért, mert azt mondják, hogy egy rakás pénzt fognak fizetni, még nem fogok másik csapatot keresni. A Brawnnal akarok maradni, bár eddig még nem tárgyaltunk a szerződésről, ami így volt helyes, hiszen a világbajnokság megnyerésére kellett összpontosítanunk.”„Most már azonban pár napon belül tárgyalhatunk. Bizonyos, hogy némi nyomást gyakorlok majd rájuk, azonban nem leszek annyira drága.” – fejezte be nyilatkozatát 2009 Forma-es bajnoka.Kérdés persze, mit jelent az hogy “nem annyira drága” Jenson-nek, és majd erre mit lép a csapatvezetés. Ha hihetünk a bajnoknak, pár nap és kiderül mire jutottak. Az mindenesetre nagy blama lenne ha Button fogná az 1-es rajtszámot és átszerződne egy másik csapathoz. Sok választási lehetősége mondjuk már nincs.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hàt ha ezek utàn valami kis fém làdàba fog beülni ami mèg sajàt magàt se birja elindítani nem tom micsinàlok Hozàèk Rosberget Button meg marad enyi a VB-utàn a szponzorok tömik öket pénzel mit variàlnak XD

 2. Ld. Damon Hill és a Williams esete.

 3. Mivel Barrichello a Williams-hez megy, én Kubicát el tudnám képzelni egy Brawn autóban, ha már nem lesz jövőre BMW.

  • Hacsak nem írt volna már alá a Renault-hoz…

   • Na igen. 🙂

   • Na igen, arról megfeledkeztem egy pillanatra. Hozzáteszem szerintem ez a Renault-s szerződés nem tesz túl jót Kubica pályafutásának. Jővőre már nem lesz ING, meg egy két szponzor lepattan az idei botrány miatt. Persze ez még nem egyenlő azzal, hogy jővőre, az ideitől rosszabb lesz a Renault, csak én érzem úgy…

    • Az ideitol mondjuk csak kemeny munka aran tudna a Renault rosszabb autot csinalni, szoval szerintem ok csak jobbak lehetnek jovore.:)

 4. Szerintem maradni fog.

 5. Hát ez a fizetési keret jó duma lehet arra, hogy elküldjék. Szerintem a Brawnnál sem voltak túl elégedettek az év közbeni teljesítménnyel.

 6. A Honda vezetői meg szerintem már harakirit végeztek ^^

 7. Kérje is meg az árát! Nem mondom, hogy kérjen valami horror összeget, de ő a világbajnok, elvert mindenkit, ezt a csapatnak is honorálnia kell.

 8. Szerintem meg fognak egyezni olyan jó 10 millió dollárkába:)

 9. A vilábbajnoki teljesítményért, most már meg kéne fizetni.

  • Azért nem is. Itt a jövőjéről van szó. Mint világbajnok ugyanakkora összeget fog kapni jövőre mint a többiek. Kima, Alonso, Hamilton.A kérdés csak az, hogy melyik csapattól…

 10. Buttonnak igaza van. Kérje csak meg az árát. Neki (és Barrichellonak) köszönhetően Brawn csapata első évében bajnok lett! Ezt honorálnia kell. Főleg úgy, hogy idén alamizsnát adott a pilótáinak. (ezt értsd a jelenlegi F1-es fizukkal szemben)Ha meg elmegy több lóvéért, teljesen érthető lesz. Meddig legyen még lojális a csapathoz?

 11. nem őszinte Barrichello mosolya…