Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Button Barrichellot tartja legnagyobb riválisának

Jenson Button csapattársát tartja a legfőbb riválisnak a világbajnoki cím megszerzése kapcsán. A Red Bullok nem szerepeltek jól a Spa-i versenyen, pedig a tapasztalatok szerint nekik kedveztek a körülmények. Ő maga sem remekel már futamok óta, míg csapattársa bezsebelt egy futamgyőzelmet, amivel fel is ugrott a Red Bullok elé a második helyre, mindössze tizenhat ponttal lemaradva Jenson mögött. Button ezért tisztában van vele, hogy nem ülhet a babérjain, mert míg az RBR lemaradni látszik, a csapattársa feljött rá.Button nem igazán tudja mi a probléma most hírtelen a vezetési stílusával. [I]”Ki kell derítenem, hogy miért nem tudom kihozni a maximumot az autóból. Rubens és én az egész évben fej-fej mellett haladunk. Az autót nem változtattuk meg, mégis mostanában jobban kedvez az ő vezetési stílusának.”[/I] – mondta az angol.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ki mást tartana riválisának…

 2. azért ezt nem mondanám h Button nem kiemelkedöen jó, végülis az elején ö nyerte sorra a futamokat nem barri, most nyomás alatt van ami új neki és gondolom ez is zavarja, de ettöl még nagyon jó pilota és nagyon sokat előz is! sztem Raikkonen nevető 5.ként megnyeri a VB-t=) de szép is lenne

 3. Nehogy azt higgye valaki is, hogy Button feladta, egyszerűen csak elbénázta az utóbbi versenyeket. Szerintem már ő is tudja, hogy az év elején felépített előnyét szépen elkeféli így. Ugyanebben a cipőben jár egyébként a 3 világbajnok is. Egyikük sem felejtett el hirtelen vezetni, csak pocsék az autójuk és nem mennek vele semmire. Az, hogy Barrichello feltámadt, jelentheti azt is, hogy Button is magára fog találni, mert – újra ismétlem magam – nem ő lett hirtelen olyan jó pilóta, hanem az autó újra jó lett alatta.

 4. (Ne felejtsük el: Button 2006-ban a tizennegyedik (!) helyről indulva nyerte meg a Magyar Nagydíjat!)Egy pilóta lehet szimpatikus, meg nem, de azért a teljesítményt nem lehet ez alapján lemérni. Button tényleg leeresztett. De nem hiszem, hogy így engedné elbukni a világbajnoki címet. Összekapja magát. Ha nem, akkor meg tényleg nem érdemli meg.

 5. zozo8 veled vok.

 6. utálom buttont.

  • Miért utálod?

  • “Én személy szerint nem utálom de nem is kedvelem. Emellett egyáltalán nem tartom kiváló pilótának, ugymint (Kimi, Alonso, Hamilton Massa) Szerintem nem is érdemelné meg Button a vb cimet, egy ilyen autóval ilyen gyengén szerepelni, mint ahogy ö teszi mostanság.. közben meg Barichello milyen eredményeket ér el… A felsorolt négy pilóta közül bármelyiköjük már vb lenne ezzel a kocsival… Remélem értitek h mire gondolok ezzel a hozzászólással….Barichellot kifejezetten utálom, de ö inkább megérdemel egy vb cimet mint Button. Csak ugye azt sem ugy osztogatják, h “”ki érdemelné meg””. Lesz ami lesz…”

 7. Monza megint nem fog neki kedvezni kersesek lenyomják mind a 4en vagy 6an ha RedBullok is lerseznek aztán még Barichello is és akkor örülhet ja meglesz a 8. hely:)Pedig én szurkoltam neki:)

 8. Én Vettelnek nem örülnék:D Valahogy nem bírom, nem tudom miért. De Rubensnek örülnék, ha megnyerné a VB címet. Neki ez lesz az utolsó éve? Mert akkor igazán szép befejezés lenne. Vagy versenyezni fog jövőre is?

 9. Vagy lehet, hogy Brawn beígérte Barinak még az elején a vb címet. És hogy ne legyenm feltűnő, az elején hagyták Buttont elmenni, most meg megbabrálják az autóját és Barit engedik, hogy nyerjen és szépen lassan utóléri, majd megelőzi csapattársát. 🙂

 10. Ezvan, eccer fent eccer lent, Jólenne már 1 VB Rubens-nek

 11. Igaza van.

 12. “jajjajj “”Gomb”” barátunk, a probléma az, hogy Barrichello-nak van tapasztalata szar autó vezetéssel kapcsolatban, te meg csak pislogsz. ennyi a probléma csupán:)”