Bus Simulator (PS4, PSN)

De aztán nehogy rossz buszra szálljatok!

(A kiadó a tesztpéldány mellett az Official Map Extension és a MAN Bus Pack DLC-ket is biztosította.)

Talán még egyik konzolgenerációban sem kellett ilyen sokat virtuálisan dolgozni, mint most a PS4 esetében. A komolyabbnál komolyabb szimulátorok futószalagon érkeznek, ezekből pedig a legjobbakat vagy a legérdekesebbeket a PSC is górcső alá veszi. Jelen teszt alanya a Bus Simulator hibái inkább mozgásban jönnek, ki mintsem a statikus screenshotokat bámulva, úgyhogy bátorkodtam egy videoteszt segítségével bemutatni nektek a játékot.

A járat Minőségi Videojáték autóbusz-állomáson várakozás nélkül tovább közlekedik. Megértésüket köszönjük!

(A szoftvert a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük! A három MAN-buszmodellt tartalmazó MAN Bus Pack 1844 Ft-ért, a 9 új küldetést és 20 állomást magába foglaló Official Map Extension pedig 3990 Ft-ért szerezhető be a PlayStation Store-ból.)

★★★
KÖZÉPSZERŰ
Kiadó: Astragon Entertainment
Fejlesztő: Astragon Entertainment
Méret: 3.19 GB
Megjelenés: 2019. szeptember 17.
Ár: 11990 Ft
Feltöltőkártya: PlatinumShop

4 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Jópofának tűnik de lehet hogy sokaknak egy idő monotonná válhat. Lehet fel kellet volna dobni váratlan véletlenszerű szituációkkal mint pl: éjszaka részegek kötnek a buszsofőrbe, kirángatják az ülésből, megdobálják a buszt és azt kell lereagálni, stb stb. Millió egy dolog történhet amivel megtörhető lenne (lett volna) a monotonítás.