Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Bűnösnek találták a PSN-es hackercsalót

Még 2008-ban történt, hogy egy pennsylvaniai tinit kirúgtak egy PS2-es SOCOM: U.S. Navy Seals bajnokságról, amikor kiderült, hogy csaló módot használt. A 17 éves vérpistike úgy gondolta, habzó szájjal vesz elégtételt a Sony-n, és a PSN rendszerébe behatolva állítólag egy vírust(?) eresztett el, ami 11 napra lecsapta a hálózatot.A Sony példát kívánt statuálni az ügyben, ezért kőkeményen beperelte USAtibikiller91-et ([I]a név csak fikció[/I]). A bíróság végül 4 egészen komoly vádpontban is bűnösnek találta a kölyköt, szóval csúnyán beszopta a gyerek – büntetését a hírek szerint év végén jelentik be.1 – Ne csalj online játékokban!2 – Ne szórakozz a nagy multikkal!3 – 17 éves létedre ne legyél síkhülye!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Le a kalappal a gyerek előtt, aki egy ilyen cég rendszerét képes feltörni ! Szerintem a gyerek előtt nagy jövő áll FBI/CIA-nál 🙂

 2. Ügyes volt csak nem eléggé 🙂

 3. Most akkor nemsokára vehetjük a vírusirtót PS3-ra is? :S

 4. Szopás-opás nekijje.

 5. majd felveszi a microsoft munkatársnak

 6. yessss 🙁 k*cs*g online csalók, fifá-ban is mgo-ban is és minden egyébben is!!!!

 7. mindhárom pont megtalálható sajnos a Metal Gear Online-ba is :(és ha ilyenek miatt beírsz egy 17 éves gyökérnek,hogy ne csaljál,ne lagswitch-el stb. akkor még ő van megsértődve és visszaír olyat hogy béna vagy,noob vagy,stb vagy….

 8. “””Unlawful use of a computer, criminal use of a computer, computer trespassing and the distribution of a computer virus.”” Ebben minden multi ludas.”

 9. Hol a negyedik? Vagy csak én nem találom?Ez a három is tetszett. xDDMilyen igaz…

 10. “azért nem lehet olyan síkhülye, ha benyomta azt a vírust a psn-be… :D””csúnyán beszopta””ok, rég jártam errefelé, de eztet nem volt szokás kicsillagozni vala?”

 11. bűnös bíró úr !!!!! 1000év + életfogytiglanfolytonosanelkövetölegesenfélreismertmódondeformálódottokozatiténykéntvázoltkamunickéntbeálítottelhasználódásvégettdiszidálás vétsége miatt . , – ¤¤¤¤*łŁ0100000000000000000000001000001

 12. Azért elég durva, ha valaki 17 évesen olyan vírust tud írni, ami 11 napig gallyra vágja a PSN-t. Azt hiszem, lesz miből élnie felnőtt korában.A viselkedését természetesen elítélem.

 13. Nagy az Isten állatkertje. Remélem olyan pénzbírságot kap amit élete végéig fizethet a marhája.

 14. megérdemli kapja be az ilyen nem hardcored games aki csal !!

 15. Naggyon Nagy! xDEnnyi ésszel szabadlábon!?

 16. Nem síkhülye, ha ilyen vírust tudott. De droidnak droid.

  • szerintem eléggé hülye az, aki vírust csinál, hogy tönkre vágja más gépét vagy bármit.rozsdás fűrésszel vágnám le a vírusos barmoknak a kezét.

 17. gyújtsuk fel, gyújtsuk felmáglyára vele

 18. megerdemli

 19. *SOCOM: U.S. Navy Seals bajnokságRólhttp://www.penny-arcade.com/comic/2010/2/24/ Még eggyel kevesebb, nem is baj.

 20. BUMM HEADSHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 21. Hát aki hülye! 😀 Megérdemelte! 😀

 22. Megérdemli. Bakker még csak 16 leszek, oszt egy 17-éves ezen a szinten van? Hát ne haragudjanak már, de ha csalok és emiatt megbüntetnek akkor elfogadom hogy jogos, nem még én tervezek bosszút mert engem úgy megsértettek hogy az na! Mekkora emeletes barom…

 23. megérdemli

 24. “””A vas biztonságos, viszont a PSN nem = PS3-al…””Lucsy: “”Az, hogy a PSN-nek milyen a biztonsági rendszere azt nem tudom.””Ezt biztos viccnek írtam oda. Ennyire azért még ne nézz hülyének, ha lehet! :)Igaz, de elvileg mostmár csak a Cell processzor root key-hez (gyökér kulcs xDDDD, tudom, hogy nem ezt jelenti, de vicces) nem tud hozzáférni, tudtommal minden más megvan neki. Elméletben legalábbis minden, ha jól vettem ki és már csak az SPU-kat kell feltörnie és meglesz minden gyakorlatban, kvázi fel van törve.Nem tudom, nekem az már elég meggyőző, hogyha feltörte az iPhone-t és tul.képp a PS3-at is…””A másik dolog meg az, hogy olyan ember aki kellő tudással rendelkezik (az olyan ember pedig igen ritka) ahhoz hogy XY gépéhez full hozzáférjen (nem a gagyi kisiskolás trójai falovakkal), az nem azzal fog foglalkozni hogy sima user gépekbe nyúlkáljon…””Ezt nem tudom most, hogy mire írod. Olyat, amire ez lenne a válasz nem írtam.”

 25. Megérdemli a büntetést a kis köcsög .

 26. Lőném le az ilyet.

 27. Szerintem nem csalt a srác, csak olyan szintre jutott el az ominózus játékban, hogy kellékként a thermoscanner-es szemüveg is elérhetővé vált számára. Így láthatta a fal mögött lapulókat. Sérelme így jogos, bosszúja alapos. Zseniális kölyök.

 28. kis szarházi

 29. Tényleg gyök.rség amit csinált,utálom a csalókat,de ha 17 évesen ilyet meg tudott csinálni akkor picit jobban oda kéne figyelni a sony-nak is.

 30. Martin nagyon vicces hangulatba lehet 🙂 Ezek a pontok, az előző meg a mostani hírnél veszélyesek.

 31. ja meg kéne nevelni az ilyen elkényeztetett kölköket

 32. megérdemelte.

 33. “Ez az egész sírva röhögős..Ha egy 17 éves “”vérpistike”” ezt meg tudta csinálni a nagy Sony-valakkor meg is érdemlik!Bár én nemhiszem, hogy meg tudta csinálni..Ha mégis akkor ez inkább a Sony-ra nézve szégyen.A Hacker-ség sosem igazán arról szólt, hogy eszetlenül romboljunk.Inkább arról, hogy jelezzük a világ felé, hogy:””Igen! Én megtudom csinálni mert sokkal jobb, ügyessebb, tapasztaltabb, okossabb vagyok mint az emberiség nagy része!””Egyfajta fricska a sok tanult nagyképű ember fele aki el van szállva magától és azt hiszik csak ők lehetnek otthon bizonyos témákban,és magasról lenéznek mindenkit aki nem közüllük való..”

  • Ez így igaz, mindaddig, amig valós kárt nem okoznak ezzel. Ha feltöröd és privátban bebizonyítod hogy mi a hiba, elismernek. Ha feltöröd, és közzéteszed, hogy mi a hiba és hogy hogyan kell feltörni, akkor elítélnek.

  • Elmondom neked, hogy a nagy GeoHot (a hacker király kis gyökér gyerek), aki elsőként törte föl a PS3-mat (nem rég törte föl), több mint 3 évig szenvedett, mire eljutott odáig, hogy 5 nap b.szakodás után végre föl is törte.Srác maga mondta, hogy elég biztonságos a vas…Az, hogy a PSN-nek milyen a biztonsági rendszere azt nem tudom.

   • Mindíg lesznek ügyes és találékony emberkék.GeoHot pedig közelről sem hackerkirály, csak nagyon jó az informatika bizonyos területein.Megjegyezném, hogy még nem törte fel csak linux alapról indulva hozzáfért Ps3 bizonyonyos területeihez, ami szép eredmény.Szóval még van min dolgoznia.De ebbe ne menjünk bele.A vas biztonságos, viszont a PSN nem = PS3-al…A másik dolog meg az, hogy olyan ember aki kellő tudással rendelkezik (az olyan ember pedig igen ritka) ahhoz hogy XY gépéhez full hozzáférjen (nem a gagyi kisiskolás trójai falovakkal), az nem azzal fog foglalkozni hogy sima user gépekbe nyúlkáljon…

  • a hackerség nem, de a crackerség igen.ez a fricska meg nagy emberek, kicsit komplexusos.

 34. kár, h nem az m$ rendszerét piszkálgatta. bár lehet abban nem lett vna semmi kihívás 🙂

 35. Megérdemelte. Rohadjon el az összes csaló és hekker keze, a nemiszervével együtt.

 36. -szegény kutya… !! 🙂

 37. Általában ezek a hacker palánták okosak, de olyan kib.szott unintelligensek is, mint a szemét. Ismeretem pár ilyet, gyereknek kattog az agya mint állat, félelmetesen okos általában a reál tárgyakból, de egyszerűen olyan embertelenül síkhülye mégis, hogy még. Ezt persze úgy értem, hogy annyira nem tud néhány helyzetet kezelni és olyan hülye lépéseket tesz különböző dolgokban, hogy a fejemet fogom. Általában ezek ilyen magukbaforduló szánalmak és amorális kis p.csök…

  • Megpróbálják túlbonyolítani, túlgondolkodni az egyszerű dolgokat is, és ezáltal néha olyan baromságokat csinálnak hogy tényleg kettéáll az ember füle (ismertem én is ilyen tagot) és még annyit hozzátennék hogy hihetetlenül arrogánsak és nyagyképűek.

   • “Pontosan! Nagyképűek a zsíros hajukra, a szódás szemüvegükre és a kötött pulcsijukra. xDNevetséges, csomószor, ha vitázik velük az ember, akkor egyszercsak “”anya mondta nekem 5 éves koromban amikor Pistivel összevesztem, hogy egyik fülemen be másikon ki, mert a pisti buta”” módra váltanak és kussolnak, próbálnak nyugodt fejet vágni. Ebből kifolyólag azt hiszik, hogy mindig nekik van igazuk, mert ha valaki megemeli a hangját, akkor az már biztos, hogy hülyeségeket beszél. Nem tudnak vitázni, csak kussolni. Igazi gyökerek.Pázmány ITK nyílt napjára elmentem, ott is volt egy ilyen “”szép gyerek””. Ében fekete haja gyönyörűen világított a 2mm-nyi vastagságú zsírtól ami rajta volt, mindig mögötte mentem, hogy lássam magam a hajában, elképesztő volt. Elővette a nyílt napra a lehető legtudálékosabb fejét, remélve, hogy őt már most fölveszik, hiszen a ő a világ közepe, mert anyuci azt mondta. Fölvette a legelegánsabb, vaj színű kötött pulóverét, hiszen Bill Gecc is ilyet hordott fénykorában. Otthon a szemüvegéből kipattintotta a lencsét és elővette hozzá az alkalmi, vastag, fekete keretet és a lencséket behelyezte. Már egy héttel ezelőtt elkezdett rendszeresen sütkérezni, hogy igazán fess legyen az alkalomra, ehhez apuci ’90-es évek elejéről megmaradt 50 Hz-es monitorát használta. A nyílt napra így gyönyörűen lesápadt és lefehéredett. A nyílt nap előtt direkt nem ivott, hogy minél beesettebbek legyenek a szemei, azt az érzést keltve mindenkiben, mintha ő már 32 órája nem aludna, mert annyi programot kellett megírnia mostanság.És akkor következett a fénypont: Bemutattak egy gépet, ami érzékeli, ha közeledsz. Fehér háttér, fekete kesztyűt felhúzod és közelítesz a mancsoddal, amit természetesen a gép érzékel. Ekkor barátunk megkérdezi: “”Gondolom nem véletlen fekete a kesztű, hiszen a fekete a fehér kontraszt színe és így a szűrők hamarabb és könnyebben fölismerik a közeledést, igaz? Máshogy még nem működne ilyen kifinomultan gondolom, ahhoz hardver módosítások kellenének. Rosszul tudom?”” Igazi tudálékos f.sz, azt hitte, hogy majd erre azt a választ kapja, hogy “”téged most azonnal fölveszünk az egyetemre””. Odafordultam osztálytársamhoz: “”Véletlenül sem tudta volna megkérdezni azt, hogy ‘Csak kesztyűvel működik?’, nem neki meg kellett mutatnia, hogy ő bizony nagyon vágja a témát és ehhez egy fél órás kérdést kellett kitalálnia…””Igazi gyökerek…”

    • engem az érdekelne hogy melyik planétáról jöttek ők vagy ezt a viselkedést hol oktatják, mert egyre többen lesznek és ha nem találjuk meg a forrást akkor baj lesz. remélem az említett alanyok nem figyelik az üzeneteinket

     • Nem tudom, de lelövöm őket ne aggódj. :PTök jó lenne, ha a szomszédom ilyen hekker lenne és egyszer föltörné a gépemet én meg rájönnék. Berúgnám az ajtót és ráborítanám a falat az ziher! 😀

     • Ez lenne a Wallhack? 😀

    • Mintha csak rólam írtál volna. 🙂

 38. Az ilyen hacker tehetséget kár veszni hagyni!A Nasa vagy valaki más majd lecsap rá és szolgálatba állítja!:)

 39. Egy hasonló -bár jóval enyhébb- esetet azért én is ide tudok biggyeszteni.Korea, Soul, StarCraft Pro-League bajnokság, egy játékos a meccs ideje alatt hibát észlelt a számítógépen és a jajveszékelés helyett egy pillanatra leszünetelte ( Pause ) a játékot. A srácot az egész bajnokságtól eltiltották, ezáltal méginkább csökkentve csapata nyerési esélyét.Itt már minden a pénzről szól és nem az igazságról. Állítólag később beismerték, hogy az hibájuk volt és bocsánatot is kértek a játékostól.

 40. de én hasonlót irtam a blogomba még régen csak az a gépet törte fel XD

 41. XD

 42. Engem nem érdekelne, ha nagyobb baja lett volna a Sony-nak, engem pl a sok nyomorult DLC zavar…………..

 43. 1 SOCOM/PS rajongóval kevesebb…

 44. USAtibikiller91 megint akcióba lépett. Nem tarthatja vissza semmi 😀

 45. Szerencséje, hogy megúszta ennyivel. Én Kaz Hirai helyében katanával szabdaltam volna fel és a testrészeit kiállítottam volna az összes NTSC-s régióban. 😀

 46. Komoly 😀

 47. most azért nem müködnek a gépek sem ??

 48. *hitt

 49. Mégérdemelte. Seggfej csaló és még neki áll feljebb. Mit jitt ez a majom.Anyuci most biztos büszke rá.

 50. szerintem ha ezt egy 17 éves gyerek el tudja játszani, akkor az nem az ő hibája, hanem azt bizonyítja csak , hogy szar a rendszer.

  • 17 évesen egy kutyát is simán meg tudsz kúrni, mégsem teszed, pedig a legtöbb rendszer szr. (Legalábbis remélhetőleg nem teszed meg.)

   • mondjuk szerintem egy kutya megkúrása, és az egyik legnagyobb videojáték gyártó cég rendszerének feltörése között van egy kis különbség… mondjuk kinek miben van a kihívás=)

    • Szerintem se kutyát nem kell dugni, se site-okat feltörni, se boltban lopni, se hülyeségeket hírekhez hozzászólni.

    • Egyik se normális dolog de míg az első bűncselekmény addig a másik csak szimplán gusztustalan, beteges, perverz dolog…feltéve, hogy a kutyus beleegyezett.Ha nem akkor lehet, hogy az is bűncselekménynek minősül.Bár nem valószínű mert akkor már be lenne tiltva az animál pornó!:D

     • igen, mondjuk felhívnám a figyelmet arra, hogy ez a kutyabaszás martin hasonlata, nem én hoztam fel.egyébként ha már itt tartunk, akkor szerintem az állatkínzást kellene 10x ilyen keményen büntetni!

 51. Ez ennyi beszoptad kocsog nem kellett volna a Sanyi-val szórakozni!!!

 52. lehet, hogy a skynet központba akarta ő juttatni a vírust, csak nem jól sült el :D:D

 53. Finis Him !

 54. Azért ha 17 évesen vírust tud átvinni a védelmen az nem semmi. 😀

 55. Mondtam, h az amcsik hülyék!

 56. USAtibikiller XDXD mekkora lett volna ha tényleg ez a ID-je 🙂

 57. Lehet, hogy azt hitte, hogy nem lesz belőle semmi, mert nem nagykorú. Szerintem nem hülye volt hanem ennyire tökösnek érezte magát. Kíváncsi vagyok mit kap.

 58. és mi a 4. támpont?

 59. Úgy kell neki!