Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Bungie – szó sem volt 10 éves életciklusról

Amennyiben emlékeim nem csalnak, az Activision (és a Bungie) annak idején bőszen hangoztatta azt a mondatot, amit mostanra úgy tűnik, kissé átfogamzott: konkrétan a PS3 / PS4 platformokon is futó [B]Destiny[/B] MMOFPS állítólagos “10 éves életciklusáról” van szó.Az igen minőségi, de (SZERINTEM) tökéletesen elkefélt loot és fejlődési rendszerrel szerelt game megjelenése előtt ugyanis készítői azt mondták, a franchise 10 éves életciklusra lett tervezve, rengeteg kiegészítővel és tartalombővítéssel. Ezt a hírt a világ összes videojátékos portálja többször le is hozta, a játékosok pedig nem igazán tudták elképzelni, hogyan akarja a Bungie ezt véghezvinni.Könnyen lehet véleményem szerint, hogy [I]sehogy[/I]. (De ne legyen igazam…)Eric ‘Urk’ Osborne, a Bungie marketing managere egy friss EDGE interjúban beszélt arról, hogy létezik ugyan egy “tíz éves”‘ megállapodás, de [I]nem abban a formában[/I], ahogy azt Móricka Kazincbarcikán (és Kansas-külsőn) elképzeli. Szerinte ez a dolog nevetséges mértékben “félre lett kommunikálva”, ugyanis a 10 év a “partnerkapcsolatra” vonatkozik az Activisionnel, nem pedig az alapjáték 10 éves bővítgetésére.Nyilván a game megjelenése előtt Eric ‘Urk’ Osborne-nak még nem volt internete, ezért nem olvasta azokat a híreket, amik a 10 évről szóltak. Pedig akkor kellett volna kioktatni a sok buta firkászt, hogy ne irkáljanak hülyeségeket…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A WOW hány éves?

 2. Kazincbarcelona!

 3. Mondjuk ezt az activision fogja eldönteni

 4. lenne egy kérdésem…- a játék csak akkor működik ha fellépsz a Bungie serverére?vagyis ha a Bungie megunja a támogatást és lekapcsolja a severt a játék mehet a kukába?

 5. Sztem senki nem nyomná 10 évig, idő után váltani kell, engem az zavar, h folyamatos net kell.

 6. Én nem értem mit esznek ennyien ezen a játékon. A barátlistámon is minimum 3 ember mindig ezzel tolja. Most komolyan mi a jó abban hogy ugyanazt a pár pályát játsszák újra és újra? A multi része az ok, de annak is annyira karcsú a tartalma hogy elbújhat még egy CoD mellett is. Nekem is meg volt a játék, szépen végigtoltuk haverokkal, pár hét alatt elértük a max level-t és ennyi. Unalomba fulladt az egész, mások meg már egy éve tolják. Komolyan nem értem…

  • Egyetértek veled én kb 1 hétig tudtam vele játszani meguntam pillanatok alatt ez megyek lelövök valamit nem tud sokáig lefoglalni engem.

   • A COD tartalmasabb mi? Ülj le egyes!!

    • Valahogy egy CoD vagy BF résszel az ember hónapokig, de akár évekig is elvan. Köztük például én korábban egy BC2-vel vagy MW2-el. De ebben a játékban tényleg az égadta világon semmi tartalom nincs. 2 hét után meguntam. Azt meg pofátlanságnak tartom, hogy a játékot méregdrága DLC-kel akarják kipofozni. Példát vehetnének a GTA5-ről.

  • Vicc 🙂

  • Tökéletesen egyetértek. Nem értem mit esznek ezen annyian. 2 hét után ráuntam és eladtam. A szingli ahogy te is írtad tartalmatlan, a multi meg úgy szintén karcsú.

 7. Az egész játék eleve egy nulla, tartalmilag nagyon karcsú, sokkal többet bele lehetett volna tenni ebbe. Meglátszik, h a hype adta el.

 8. Az alapjáték 10 éves bővítése amúgy tényleg soha nem volt tervben náluk, most volt egy per a bungienál és ott sok belső anyag nyilvánosságra került és már 2012-es iratokban úgy volt leírva, h 2 évente számozott rész köztük meg dlc-k, sokban még eleve 2013-as megjelenés volt és 2015-re már a 2 volt tervezve ugye ez csúszott 1 évet tehát jövőre jön a 2.

 9. 10 éves életciklus alatt azt értették,hogy tíz évig mennek a szerverek.

  • Nem! :DMindenhol azt hírezték megjelenés előtt, hogy 10 évig fogják frissíteni a játékot ezzel-azzal. Pont. Nem kell ezt megmagyarázni.

   • Nem kell magyarázni, mert ahogy írtam még bejelentés előtti papírokon se ez van, vszínű azért hagyták ezt tévesen terjedni, mert ezzel felfigyelt mindenki a játékra.

 10. Hát igen, már a játék megjelenésekor kellett volna akkor ezt korrigálnia, de persze így bevonzottak több ezer játékost ezzel az új franchise -val, akik időközben azért lemorzsolódtak pl: a lehúzós dlc-k miatt.

 11. bullshit ez. De nem értem miért most hozták ezt elő amikor végre 1 év után meghalgatták a játékosokat és a taken king olyan lett amilyennek az alap gamenek kellett volna

  • “Mert küszöbön van a 2. rész bejelentése, vagy valami más Bungie játék?Elég hülyén venné ki magát, ha egy “”10 évre tervezett”” játéknak bejelentenék a 2. részét premier után 2-3 évvel. (vagy akár hamarabb)”