Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Bulletstorm – az Epic új shootere

Az X360 játékkínálata egyik meghatározó címének számító Gears of War szériát jegyző Epic egy új nagygépes multiplatform (Playstation 3 is) játékon dolgozik – stílusa FPS -, melynek címe [B]Bulletstorm[/B]. A programot a Painkillert (szintén FPS, nem új darab) elkövető People Can Fly stúdió hegeszti, és jelen állás szerint az Electronic Arts adja majd ki. A cím pletykaszinten ott van már a köztudatban jó ideje: hivatalos bejelentése is mostanra lett volna esedékes Cliff Bleszinsky Epic góré által (a Gears of War 3-mal együtt, ami valszeg’ továbbra is X360-as cucc), de egyelőre késik – a világ-exkluzív villantásairól híres Game Informer magazinból származó szkenek azonban kikerültek az internetre.Rossznyelvek szerint az Epic nem képes elszakadni attól a zsánertől, amit a GeoW is képvisel, bár a Gears sorozat sikerét látva egyelőre talán nem is kell váltásban gondolkodniuk. A Bulletstorm saját szemszögű, finoman komolytalanra vett lövöldéjében mutánsok ellen folyik majd a harc, a nagy ötlet pedig egy speciális “kombórendszer” lesz, ami FPS-ben meglehetősen szokatlan húzás, és többek között a sorozatos fejlövésekkel operál. Kinézetre/stílusra a game valahová a Gears (karakterek), a Halo (színorgia) és talán a Serious Sam (innen a komolytalanság) közé kalibrálható, emberi karakterei – [i]bat ofkorsz[/i] – izmos kommandósok, 1 playeres szingli mód az alapja, multiplayer komponenséről pedig még nem esett szó.(A Bulletstorm ötlete egyébiránt annyira tetszett az Epic-nek, hogy hírek szerint csak ezért a játékért olvasztották magukba és vásárolták meg a lengyel illetőségű People Can Fly stúdiót.)- A jövőben járunk, a XXVI. században- Főszerepben egy speciális kommandós csapat, a Dead Echo, akik a galaktikus egyesülés békéjét hivatottak fenntartani- A főhős a kócos Grayson Hunt kapitány (a rajzon)- A katona nem hajt végre egy kegyetlen parancsot, ezért szökevény, majd 10 év múlva kalóz lesz belőle- Gray társa egy kiborg, Ishi Sato (a rajzon piros műszemmel)- Gray a történet során összetalálkozik régi nagy nemezise, egy vérszomjas tábornok hajójával, amit kalózként megtámad- A fregatt lezuhan egy Stygia nevű bolygón, ez a játék fő helyszíne- Stygián minden élőlény mutálódott- A harc során nem csak lőni, de rúgni is lehet, meg “késelni” egy futurisztikus “energiaostorral”- Az egymásba fűzött támadásokat – lő, rúg, odacsap – számolja kombónak a program- A képernyőn nagyméretű “Brutál +10”-szerű kiírások jelzik a kombinációkat- Minden új fegyverhez új skill is jár, amivel újabb kombók fűzhetők össze – mint egy verekedős vagy hack’n slash játékban- A nagyméretű szörnyek és főbossok megjelenése garantáltBővebb Bulletstorm infók elvileg hétfőn.[19332]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Egy próbát (demo-t) mindenképp megér!

 2. Nem igazán tetszik, club se jött be.

 3. Érdekes. Ha jónak ígérkezik majd,miért is ne?!

 4. Ebből egy komoly kis cucc lehet, érdekel.

 5. Várom már az in-game képeket

 6. kíváncsi vagyok rá ,de remélem lesz multyplayer lehetőség

 7. Ez nagyon ígéretes cucc.

 8. Akurvamindenit.

  • xD jól beszélszpoénos egy játék lesz, lengyelek nagyon tudnak, most végre biztos anyagi háttérrel megmutathatják mire képesek.

 9. Kiváncsian várom:)

 10. Huuh..ez bejövős*.*

 11. Bejön!Az Epic le se tudná tagadni ezt a játékot, tényleg rohadtul hasonlít a design a Gears-re.

 12. FPS az jöhet dögivel.Remélem kombó nélkül is végig lehet majd tolni:)

 13. Erről a játékról így első látásra az ugrott be, hogy mind a pályák mind a karakterek olyanok mintha a gears of war-hoz csinálták volna őket sketch-ként. De a véglegesből kimaradtak és most ezeket az ötleteket gyúrják össze egy új játékba.

 14. Na megint egy brutálnak ígérkező FPS.Ez már ez sok(k) lenni: Rage, Crysis 2 és még a Sony exklúzív Resistance-Killzone 3 párosból, egy képkockát sem láttunk.Te jó ég mi lesz itt ?

 15. Ez valami eszméletlenül király, hangulatos címlap!