Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

BRINK – gameplay áradat

A megannyi infó és kép után tényleges gameplay prezentációkkal állt elő a [B]BRINK[/B]-et jegyző [B]Splash Damage[/B]. Az egészen egyedi látványvilággal operáló FPS a masszív egyszemélyes kampány mellett kiemelkedő kooperatív élményekkel is kecsegtet. Az alábbiakban négy darab (számomra kissé Killzone 2 utánérzést nyújtó) videót tekinthettek meg a [B]Bethesda Softworks[/B] gondozásban készülő és jövőre megjelenő anyagból.[GT]59710[/GT][GT]59704[/GT][GT]59706[/GT][GT]59708[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Tetszik az egész cucc úgy ahogy van, szerintem teljesen rendben van a látvány és a hangulat is.

 2. a konténert nem a kilzone fejlesztette ki…………..

 3. “semmi kilzone nincs benne, és remélem nem is lesz . kilzone egy wolf clon pofonegyszerü, szintelen szagtalan.. “” ez olyan mint a kilzone Ó Ó “” mi? bazdmeg mi olyan? fegyver van a kezében, vagy mi?”

 4. Jók a hangok nagyon meg ahogy csillan a fény a fegyveren meg maga az pálya berendezése is hangulatos… de én Army of Two 2 és Battlefield BC 2-re ruházok be…. nekem ez annyira nem gyere be :/

 5. Ez a játék valami irtózatosan jól néz ki 🙂

 6. Nekem bejön a játék, nagyon egyedi a látványvilága, szép a grafika, tetszik az irányítás is (kis Mirror’s Edge-feeling jó benne), pörgős a játékmenet. Ha szerethetőek lesznek a karakterek, jók a pályák, érdekes a sztori, akkor simán sikeres stuff lesz!

 7. Szerintem igen is jó kis játék lesz ez

 8. Király a game. Jó érzékeny a célzás nem kockás hanem finom. És a szokásos kérdés: Ez lesz PC-re??? XD

 9. A grafika szép, de nekem ez így ebben a formában most nem jött be. :S ( később vagy a megjelenés során kiderül)

 10. Ez tech4 ? Minden bizonnyal az. Ehhez képest a legutóbbi Wolfeinstein játék nyomokban sem hozza ezt a grafikai minőséget. Persze ez a tartalomról vajmi keveset árul el. Nekem amúgy tetszik.

 11. inkább Mirrors Edge utánérzése van, nekem nagyon bejön.

 12. elég gyenge eddig….

 13. 1 dolog tetszett: a becsúszás, minden más….

 14. Elég unalmasnak tűnik. Vmi jó zene hiányzik belőle.

 15. Szerintem ez tök kajak 🙂 Egyáltalán nem vészes 🙂

 16. és ha majd egy iszonyatosan béna ps3 portal jön ki a játék, és papolnának hogy ps3-ra nehéz programozni, akkor elég lesz megmutatni a killzone-t hogy márpedig gyerekek, meg lehet csinálni, ti vagytok a bénák.

 17. Valaki mondja meg nekik, hogy a hülyeség helyett foglalkozzanak az új Elder Scrollsal..:D

 18. 5 évvel ezelőtt ha jött volna akkor lenne (r)evolution, így csak egy középkategóriás a nagy nevek mellett.Bár csak a videók által ítélkezem még nem játszottam vele.

 19. Aki azt mondja, hogy nincs hangulata a játéknak, az kifejtené nekem a dolgot? Megnéztétek egyáltalán a 3. és 4. videot? Mert elég faja kis harcok vannak ott szerintem…

 20. Ti mindenben KZ2-t láttok?365-ön meg minden Halo clone!:D

 21. “A “”Killzone 2-es utánérzés”” nekem nem kicsit, hanem nagyon. Ezeknek a videóknak annyi hatása volt rám, hogy meghozta a kedvem KZ2-zni.Nexus monológjában pedig látok rációt.”

 22. Nem vok elájulva tőle…….

 23. Tényleg van benne KZ és ME is :PAmi újítást vettem benne észre, az az, hogy saját magunk adhatjuk meg a pályákon belüli küldetéseket… és változtathatjuk a class-t is… eddig amúgy meg semmi extra..

 24. Azért a KZ2-ben hihetetlen az AI tudása, itt semmit nem nagyon láttunk ilyenből eddig. Elbújni, visszavonulni, bekeríteni ezek nem nagyon fognak.Szal ha jövő ősszel jön csak ki, akkor könnyen lehet, hogy a KZ3-mal kell megküzdenie, valszeg borítékolható eredménnyel.

 25. Kula.

 26. A fickók direkt ilyen torzak. Így ilyen érdekes egyveleget alkotnak a reálisnak ható helyszínekkel. sztem nem rossz.

 27. hát ha hasolit a kz2 akkor rossz nem lehet

 28. szvsz telsesen KZ2 klón,csak technikailag gyengébb….én kiváncsi leszek rá…..amennyire király a saját animáció.annyira gyenge mindenki másé…

 29. Szép-szép, de ennyi.

 30. egész jonak tünik

 31. Egy kis Killzone, egy kis Mirror’s Edge… de nekem tetszik.És igen, ez Tech4 motor, azaz (műanyag) Doom3 motor! Hihetetlen, hogy mit kihoztak belőle!

 32. “A játékkal jelen pillanatban pár gond van.1, Hangulatilag nulla.2, Üres, nincs benne élet.3, Ennél idiótább fejszerkezeteket már csak a vidámparkban lehet látni a torz tükröknél. Komolyan ez valami atomháború után játszódik? Mert akkor nem csodálkoznék, hogy a sugárzás miatt lettek ilyenek az emberek. (Ha ilyenek a pasik akkor milyen lehet egy nő?:S)4, Ahogy a hírben is le van írva elég Killzone 2re akarnak hasonlítani, de nagyon gyenge másolat.Külsőre nincs gond, szép meg minden(bár nem kiemelkedő), de minden más nálam kevés. ——————————————————————————-Én inkább erre a “”DUST 514″” játékra lennék kíváncsi:http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-dust-514/57569

 33. Ez ugye még ID tech 4? Ha igen akkor ahoz képest elég fasza.

 34. A harc tetszik,de sajna semmi mas.A karakterek szerintem nevetsegesek.Halloweenre beoltozott kalandturazok.Az egesz design tele sztereotipikus ponyva sci-fi beutessel.Az tuti,hogy konyvben nem vennem meg,meglatjuk lemezen,de gyanitom ennel lesznek azert jobbak szepen jovore.

 35. Tenzleg eleg KZ2-os a hangulat, igy bejovos. De csak 2010 osz?