Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Braid – lehetséges Playstation 3 port

A Braid című logikai elemekkel színesített platformjáték az Xbox 360 letölthető XBLA címeinek egyik legsikeresebbike, mind az eladott példányszám, mint pedig a begyűjtött értékelések szempontjából.Jonathon Blow, a fejlesztő 2009. márciusára ígéri a PC/Mac verziókat, de egy interjúban hozzátette, szívesen megcsinálná PS3-ra is a stuffot, HA a Sony érdeklődne iránta, és a PSN kínálat részévé akarná tenni.Sony, menj, és érdeklődj!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én szívesen látnám a PSN Store-on. Szerintem az ilyen játékokra is nagy szükség lenne.

 2. Minden inkompetens embernek: ez a játék jó, mi több, rohadt jó. Nem csak szép meg hangulatos, hanem ötletes – és pont az utóbbi miatt éri meg a pénzét. A játszható demó logikai feladványai már eleve jól tükrözik, hogy ez nem egy egyszerű mászkálós anyag, hanem gógyi is kell hozzá. A teljes verzió erre egy igen izmos lapáttal rá is dob.Egyetlen baj vele, hogy ez egy drágább letöltés és sajnos nem is eszeveszett hosszú.Szóval ez egy olyan rétegjáték, ami nem való mindenkinek. AZ ICO sem jön be mindenkinek.

 3. ez jöhet!

 4. Engem is magával ragadott a játék. Megmondom őszintén, hogy sosem gondoltam volna. Egy szimpla 2D-s platformjátékra gondoltam, de egészen másról van szó. A grafikai megvalósitás valami egészen hihetetlen, festett hátterek, nem megszokott sablonos objektumok, gyönyörű zenei aláfestések, teljesen egyedi hangulat (pl. nincs főmenü sem). A logikai feladatok pedig zseniálisak, a Castle Crashers mellett a kedvencem.

 5. hát ez …..

 6. Ahham érdekes….

 7. Na ezt biztos nem veszem meg….

 8. Mieza xar??

 9. Szeretjuk az ilyesmit.Ha Marios azert, ha Lemmingses azert, de ha elszallos – elvont az sem baj.

 10. Ha már indie game, akkor remélem az Owlboy is landolni fog elöbb-utóbb PSN -en, ez valahogy jobban bejön mint a Braid:http://www.dpadstudio.com/default.asp?template=project&id=2

 11. Ezért egy petrákot nem adnék.

 12. Tök fasza lenne, érdeklődjön a sony!

 13. Így 1 évvel az eredeti után talán még érdekes is lesz a játék, újra..:)

 14. remélem jönni fog, nagyon tetszett a videók alapján.

 15. Na, lekapom a demóját, ha van, és kipróbálom.

 16. Sony biztosan dolgozik az ügyön 🙂

 17. qrva jónak tűnik! kéne!

 18. Szerintem is érdekelhetné a Sony-t! X)

 19. ez egy supermario klón , ami nem feltétlenül hátrány, én pl. megvenném

  • Mit kell róla tudni, jó game, vagy ilyen középszerű rövidke izé?

   • “Anno mikor még X360-am volt kipróbáltam ezt a gamet.Én leginkább egy drogos láttomáshoz tudnám hasonlítani…Egy jól fésült kis sráccal kell ugra-bugrálni Mario stílusban, festmény szerű hátterekkel, beteg zenével.Elég sok mindenkinek bejött, sőt művészi alkotásként emlegették.Nekem nem igazán jött be, ráadásúl a “”művészi”” hátterektől fúra késztetést éreztem, hogy lenyessem a füleimet…”

    • Én csak azt nem értem mitől olyan marhára innovatív, mint a menőbb helyeken a menőbb emberkék mondogatták…Szeretem a 2D-s cuccokat – Braid meg pláne nagyon bejött az előzetes infók/videók alapján – de a trial kipróbálása után mégsem vettem meg. És nem maradtam le semmiről…Ettől függetlül a PS tulajok még jó járhatnak vele.

    • Beteg zenével? Ehhez a zenéhez aztán tényleg nem kell értő fül, nem kevered össze valami mással? Te mit hallgatsz, Marylin Manson-t? 😀

   • középszerűnek semmiképp sem mondanám,óroási hangulata és csodás zenéje van..a szavatosságról csak annyit,hogy mire összeszeded az összes puzzledarabot,a hajadat is leteszed.baromi sokat kell rajta agyalni,én pl nem is jöttem rá mindre hogy hogy mi a megoldás.a nehezekhez néztem 1 kis segítséget,de még úgyse volt könnyű megcsinálni az ugrásokat,h tudtam a megoldást…

   • időfacsarós, tekergetős főképp logikai plattformer, klasszikus zenével, vérprofin rajzolt grafikával. Nem túl hosszú, de maxra kellemes kihívás, mind a reflexeknek, mind az agynak.

  • “A Braid egy “”logikai elemekkel színesített platformjáték””… – ettől függetlenül elfogadom, hogy ez valakinek supermario klón 😛 :)”

  • “Nem sok köze van hozzá játékmenetileg…. max a Yoshi Island “”szerű”” grafikai stíl, meg a kastélyoknál a Princess nem itt van “”fika””:)”

 20. Tessék rája lecsapni! 🙂

 21. És mellesleg szép a látványvilága!

 22. “Imádom az ilyen “”egyszerű”” cuccokat PSN-en. Ezt is beszerezném!”

 23. Jöhet! Nekem tetszik. Remélem a Sony lecsap erre a lehetőségre.