Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Bourdais elköszön?

Újabb kínos percek nehezítik mostanában (újra) a négyszeres Champ Car bajnok életét. A tavalyi éve a Formula-1-ben is elég viszontagságosra sikeredett, hiszen nagyon csúnyán kikapott akkori újonc csapattársától, az idén már a Red Bull csapatát erősítő Sebastian Vettel-től, és év végén komolyan tartotta magát a pletyka, miszerint az idei évben már más szériában fog versenyezni. Akkor ebből nem lett valóság, bár a háttérben biztosan lapátra akarták tenni, ám mivel Vettel-nek már megvolt a szerződése az energia italosok fő csapatánál, Bourdais-t végül megtartották, jobb jelentkező hiányában. Idén viszont ugyanaz a helyzet mint 2008-ban, azzal a különbséggel, hogy most egy másik újonc (de ugyanúgy “Seb”), a svájci Buemi próbál technikai K.O-t venni rajta, eddig vitathatatlan sikerrel.Francia lapértesülések szerint (ráadásul francia, ami hatványozottan rossz jel) Bourdais már a most hétvégi Német Nagydíj után távozik a csapattól. Az Autohebdo című lap úgy tudja, a csapat nincsen továbbra sem megelégedve a francia pilótával, és gyakorlatilag azonnali hatállyal szerződést bontanak vele. Jelentkező van, hiszen ott a Red Bull ifjú titánja, a tesztpilóta Brendon Hartley, aki valószínűleg örülne a lehetőségnek, és azonnal beugrana az üresen maradt Toro Rosso-ba, ám az egész pletykát és feltételezést nem kommentálta a csapat vezetője, Franz Tost, ami ugye bármit jelenthet. Mindenesetre hétvégén okosabbak leszünk…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Bourdais örök talány marad sokunk számára.4 bajnoki cím a Champ Car-sorozatban véletlenül nem jön össze,azért ott is tudni kell vezetni.Sőt,ha jól emlékszem,F3000-ben sem volt ő rossz pilóta.Az F1-ben viszont csak szenved(lehet,már csak szenvedett).

  • F3000-es bajnok is. De úgy tűnik ekkora a különbség a tengerentúli sorozatok és az F1 között.

   • Akkor nem csalt meg az emlékezetem,hogy F3000-ben sem volt egy kutyaütő pilóta,kösz,hogy megerősítetted,jó a memóriám:))

   • Akkor Montoyának se ment volna.

    • Neki se ment azért annyira, plussz ő csak Williams BMW-ben és McLaren Mercedes-ben ült, nem egy Toro Rosso-ban. Nem lehet őket így összehasonlítani. Montoya is inkább az örök ígéret kategória volt, pár futamgyőzelemmel, egy arra bőven képes autóval/autókkal.

 2. Én is többet vártam tőle, de fene tudja lehet soha nem feküdt neki az autó beállítása…Sajnálom.:(

  • Én nem sajnálom. Egy négyszeres Champ car bajnok így teljesít? Az autó beállításaira lehetne fogni, max 4-5 futamon keresztül, de ő közel sem ennyi ideje van az F1-ben. Champ carban kurva nagy király, a Forma1-ben kevés…számomra ennyi a történet.

 3. “Számomra Bourdais a ritka nagy csalódások közé tartozik az F1 pilóták között. Nem csodálkoznék ha “”elköszönne””.”

 4. Megértem, hogy elküldik. Mehetne még pár pilóta.

 5. nem akarok gonosz lenni, de abszolút nem fog hiányozni…

 6. Én nem értem. A megboldogult Champ Car-ban (vicces, a Champ Car név alatt futó ex-IndyCar és CART, valamint jelenleg is IndyCar sorozat ÖSSZES évét Bourdais nyerte :)) ennyire béna pilóták lennének?Vagy mi van?

  • Az újkori F1-ben nem sok babér termett a tengerentúli és a japán,indiai,stb pilóták számára. Kivéve Villeneuve 1 vb-címét,a nagy semmit láthattuk Michael Andretti,Speed,vagy a japán pilóták részéről.Még JPM mondhatta el magáról,voltak emlékezetes pillanatai,pár futam győzelme.

 7. az év közbeni lapátnál nincsen megalázóbb..