Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Botrány közeleg?

Emlékszünk még a tavalyi szingapúri versenyre, ahol Alonso megnyerte a versenyt? És hogy a boxkiállását követően csapattársa falnak csapta az autót? Emiatt beküldték a Safety Cart és a boxot lezárták (akkori szabály), aminek következtében senki nem mehetett ki, viszont Alosno éppen akkor volt túl a kerékcserén, ezzel óriási előnyre szert téve, végül a versenyt is megnyerte.Sokan fantáziáltak akkor, hogy Piquet biztos szándékosan ment a falnak, hiszen csapattársának olyan jól jött ki ez az eset, hogy már-már kézenfekvő volt. De persze csak legyintettünk, hogy ilyen nincs… De van!Akkoriban senkinek nem volt semmilyen bizonyítéka, most viszont, hogy Piquet-t kirúgta Briatore a csapatból, lehet megered a nyelve.Az első hírek Reginaldo Leme-től származnak aki egy tiszteletben álló brazil újságíró, több mint 30 éve tudósít a Forma-1 világából. Szerinte most a Renault-nál lincs hangulat uralkodik, mert mindenki attól tart, hogy kiderül az igazság.Közben az Autosport szerint az FIA megerősítette: foglalkoznak az üggyel! Ha kiderül, hogy ez valóban így történt, a Világtanács elé viszik az ügyet.[B]*FRISSÍTVE*[/B]A gazzetta.it állítja, hogy a felröppent hírek Felipe Massatól származnak. [I]”Massa a napokban háttérbeszélgetésben árult el részleteket. A futam után megkereste Briatorét, azzal vádolta, ami történt, nem volt véletlen, megtervezték. Több pilótának is eszébe jutott ez, Massa feltételezése az FIA érdeklődését is felkeltette, főleg, hogy vannak tanúk, akik Briatore ellen vallanának”[/I] – idézte Lemét (az O Globo újságírója) a Gazzetta.[B]*FRISSÍTVE*[/B]Az FIA Motorsport Világtanácsa beidézte a Renault Formula-1-es csapatot szeptember 21-én Párizsban tartandó meghallgatásra.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Lófejű alonzo lógni fog!

 2. nem értem miért kell viszálykodni… ami rég volt az rág volt… de még mindenki a saját sebeit nyalogatja…. A renault amúgy sincs sehol idén se.. mit kell meghurcolni??? Briatore amúgy is egy fura fazon és nincs idege semmihez… ebből max az lehet h a renault itt hagyja az egészet.

 3. Ebből bünti lesz!

 4. Ha beidézték őket, akkor ott már van valami…

 5. Egyre sz*rabb ez a forma1. Több az ügyeskedés mint a verseny. Elszomorító.

 6. Gondolom mert a Safety Caros blikkre is lehet fogni, hogy Felipé elvitte a locsolócsövet egy körre….

 7. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, most mindenki hallgat…

 8. Húha!!! Ez nem semmi, most kikerekedett a szemem!

 9. Massától???

 10. Kavarodik a fos….

 11. Évek óta beteg a forma1, Briatore meg ránézésre is egy zsíros paraszt.

 12. az gecc

 13. Ha tényleg igazak a pletykák,akkor Briatore-nek lefött a kávé:)

 14. Hát ez hihetetlen! Nem csak a kis Piquet akar betenni a volt csapatnak/főnöknek?

 15. Hát ezt nagyon nehéz elhinni. Ebben annyi lett volna a ha, hogy ebbe nem let t volna érdemes belevágni. Mert mi van, ha egy kicsit többet tököl a versenybíróság, és egy kicsit később küldik be a safety cart. Mi van, ha Piquet megsérül?! És mi van, ha kiderül? Szerintem ez már bőven túl sok rizikó egy futamgyőzelemért. Erősen pletyka gyanús.

 16. Szerintem ez nem Piquetről szól elsősorban. Őt utasította a főnöke és a menedzsere… Ti mit tettetek volna? (nem mondom, hogy helyes amit a brazil tett, de nem igen volt más választása)

  • ez egyszerűen gusztustalan.ne felejtsük el, Piquet akkor még bőven a Renault csapat tagja volt(sajnos), ő ugyanolyan sáros az ügyben, ezt a kedves menedzsmentje is tudhatná.remélem az egész karrierjének lőttek ezzel.

   • Miért lenne sáros? Mert nekiküldték a falnak majd szóltak hogy kussoljon? Szemét egy gyerek….Már persze ha az egész ügy igaz.

    • bűntárs.amit meg Grosjan-ról nyilatkozgat, szánalmas.nem baj, örülök hogy kiborult a bili!:)

    • “Az a kérdés mondjuk , hogy akkor hogyan szóltak rá? Mert csapat rádión csak nem mondhatták hogy “”Fernando vezet, bazd a falhoz bazdmeg!””.”

     • Na igen, ezt nem mondhatták. 🙂

     • “””-Bagoly, Bagoly jelentkezz, itt Róka! Túl sok só került a levesbe, kocogtatós tervet aktiválni!- Itt Bagoly! Kamikáze rendszer aktiválva, vétel!”””

     • Valami ilyesmi lehetett… :DMert másképp hogy nem derült eddig ki, hiszen a rádióforgalom nyílt!

     • mondjuk úgy nem derült ki hogy nem is volt semmi ilyesmi?

     • Majd kiderül az FIA vizsgálatából. (amit alaptalanul nem indítanak, csak ha már valami van a kezükben)

     • Ez így van. Valami történt tavaly, majd kiderül hogy a vizsgálat és a bizonyítékok elegek lesznek-e…Egyébként tényleg rohadt gyanús volt az eset, bár lehet hogy csak a véletlenek sorozata.:)

     • “És ha ez igaz, akkor ez a nyilatkozat meg a pofátlanság netovábbja:Briatore nyilatkozta az időmérőedzés után.””Maguknak nem tűnik föl, hogy az eredmény kapóra jött az első három csapatnak?”” – kérdezte az Auto Motor und Sporttól. – “”A Force India szponzorokra szomjazik, a Toyotának győzelemre van szüksége, hogy továbbra is maradjon, a BMW-nek pedig jó eredmény kell, hogy eladhassák a csapatot. Nem akarok semmit sem feltételezni, de ez az eredmény roppant furcsa”” Persze ez a 3 csapat lefizette a másik 6-ot (igen 6-ot, mert a Renault ezek szerint nem kapott ebből, azért ideges Briatore), hogy a féket nyomják ne a gázt…Erről csak ez jut eszembe, bocsi…http://www.derapate.it/img/Flavio_Briatore_perizoma_elisabetta-gregoracci.jpg

     • ööö…Batman civilben? 😀

     • Úgylátom Flavio paranoiás kezd lenni.

 17. Ha meg csak pletyka, akkor arra jó volt, hogy mindenki megutálja Piquet.:D

 18. Ez Piquet mekkora egy kis g*ci. Egyébként ő is ugyan olyan bűnös ha belement a játékba és eddig hallgatott.

 19. en meg azt hittem mondott vmit,erre kiderul,hogy csak szeretnek ha olyat mondana pletyka ez is

 20. Ha ez igaz (sok-sok kérdőjel) Piquet még a városi kocsikázástól is eltiltanám, a csapattal együtt. (Azért az vicc, hogy mióta kibaszták a csapattól, mert rajta nevetett a világ, megállás nélkül odamond nála tehetségesebb embereknek.)

 21. És mégis hogyan tudatták pikével hogy mikor vágja oda a gépet?Bulvárszaga van az egésznek, nem mintha a mai verseny nem lett volna elég jó…

 22. érdekes

 23. “””Boa Grosjean!about 9 hours ago from TwitterBerry”” – Gyík vagy Grozsan?”

 24. Most olvasnám NelzonPikéDzsunior twitterét, de ez románul van, wazze…

 25. Piquet ezzel biztosította, hogy nem kell egy csapatnak sem ezután

 26. Nem lepődnék meg az ügyön, de azon mégis, hogymégis mi szükség lehetett rá, amikor mindez egy olyan évben történt, amikor a dobogó lehetett a legnagyobb álom – és ez már szingapúrra elég nyilvánvaló lett.Bár van egy tippem, hogy idén a Force India költségvetésének nagy részét pilóták lekenésére fizette be, hogy elsők lehessenek egy kvalifikáción 🙂

 27. Ezt amúgy a Ferrari találta ki… és Massa kapcsolatai révén hintik el az igét, hogy eltereljék a figyelmet Raikkonen kirúgásáról…. Piquet-nek meg tesztpilótai állást ajánlottak cserébe hogy ha belemegy a játékba…Ezt a belsős infót egy strici ismerősömtől tudom, aki lányokat futtat olaszba és a lányok mondták neki ezt egy belsős Ferrari vezetői buli után…

 28. “Piquet egyébként nagy g..ehem…. :)Kiírta a Twitterére, hogy “”Szép volt Grosjean!”””

 29. kíváncsi leszek a fejleményekre 🙂

 30. Luká karrierjét ugye ez nem teheti tönkre???

 31. Undorító és pofátlan dolog. Szánalmas. Ha igaz akkor basszák meg. Hülye csalók.

 32. Ha kiderül, h igaz, akkor az a győzelem biztosan ugrott. De milyen büntetést kaphatnak még?

  • Mondjuk kizárják őket. Anno a mekit nem merték, mert ártott volna a sportnak. Most viszont, hogy jövőre jön 3 (4) új csapat, nem jelentene akkora problémát a Renault eltiltása több futamtól. De ez olyan súlyos, hogy akár egy teljes évre eltilthatják szerintem.

 33. És ilyen helyre menne KUBICA én nem szeretem a renault-ot ha igaz ha nem