Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Borderlands – megvan ki lesz Krieg és Tiny Tina a filmben

Viktor Drago a Creed II-ből és ifjú Gamora az utolsó Bosszúállókból.

Újabb szereposztásról esett szó a Borderlands filmmel kapcsolatban: a romániai Florian Muteanu alakítja Krieget, a pszichót, míg Ariana Greenblatt lesz Tiny Tina.

Krieg a Borderlands 2-ben bukkant fel, és saját pszichózisával, illetve bandita életstílusával kell szembenéznie – úgy jellemezték, mint egy irányíthatatlan furgon sofőrjét: veszélyes, de próbál a lehető legkevesebb ártatlant elcsapni. Munteanu eredetileg bokszoló volt, aki elkezdett színészkedni, bár túl sok filmben nem láthattuk: ő volt azonban Ivan Drago fia, Viktor Drago a Creed II-ben, illetve a Marvel Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájában ő lesz Razor Fist. A Borderlands adaptációját rendező Eli Roth kifejtette, hogy nehéz volt megtalálni a megfelelő színészt a szerepre, de “Florian igazi emberséget és több réteget visz egy karakterbe, aki a felszínen teljesen elmebetegnek és brutálisan vadnak tűnik”.

Tiny Tina is a Borderlands 2-ben bukkant fel, ahol egy bombaszakértő 13 éves lány, akit a szüleivel együtt adtak el tesztalanyokként. Míg szülei meghaltak, Tina el tudott menekülni – de bosszút fogadott az ellen, aki erre a sorsra ítélte őket. Ariana Greenblatt a Love and Monsters című szörnyes kalandfilmben játszott, illetve ő alakította az ifjú Gamorát a Bosszúállók: Végtelen háborúban. A rendező elmesélte, hogy nagyon örül, hogy ezzel a kiváló új tehetséggel dolgozhat együtt, akivel már együttműködött több szakmabéli, akit ismer – és mindenki imádta. A Deadline értesülései szerint a filmben Haley Bennett is szerepet kapott, aki Lilith múltjában játszik majd fontos szerepet. Bennett többek között a Nyelés című filmből ismerhető.

A közelmúltban derült ki egyébként, hogy Jack Black, Jamie Lee Curtis és Kevin Hart is szerepel majd a Borderlands-adaptációban. A mozifilmben Cate Blanchett is benne lesz Lilithként, Eli Roth rendezi, és az Emmy-díjas Csernobil írója, Craig Mazin a felelős a forgatókönyvért – utóbbi egyébként The Last of Us HBO-s sorozatának egyik alkotója is.

A Gearbox Software és a 2K első Borderlands játéka 2009-ben jelent meg PlayStation 3-ra (majd később PlayStation 4-re is), az eddigi legfrissebb rész, a Borderlands 3, pedig 2019-ben PlayStation 4-re, tavaly pedig kikerült a PlayStation 5-ös változata is. A széria már túl van a 66 millión, legújabb epizódjáról pedig ITT olvashatod el tesztünket.

Hozzászólás