Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

Borderlands 3 – PS5-re is megjelenik majd

Lesz még idén letölthető tartalom is.

A 2K Games és a Gearbox Software bejelentette, hogy a Borderlands 3 PS5-ön is elérhető lesz. Akik már megvették PS4-re, azok ingyen szerezhetik be, továbbá minden letölthető tartalom és mentés is átemelhető.

PS5-ön egyjátékos módban 4K-s felbontással és 60 fps-sel pörög, továbbá lesz három- és négyjátékossal osztottképernyős kooperatív móka is amellett, hogy két játékos esetén el lehet dönteni, hogy függőlegesen vagy vízszintesen válassza szét a program a képet. (A függőleges opció egyébként egy ingyenes frissítéssel a PS4-es verzióba is bekerül majd.) 2021-től platformoktól függetlenül is lehet majd nyomni a játékot.

A készítők elárulták azt is, hogy még idén lesz több letölthető tartalom, és bár ez nem a most már teljes szezonbérlet sztoris elemeihez fog hasonlítani, lesz benne új mód, új képességfa mindegyik Vadászhoz és új „Action Skillek” is. FL4K kap egy új „Trapper” képességfát, amely a pajzsokra és a túlélésre összpontosít, mind FL4K, mind házi kedvence esetén. A harcos „Gravity Snare” képessége egy eldobható csapda, amely a levegőbe röpíti, majd a földre taszítja a rosszfiókat, megzavarva a hatáskörében lévő ellenségeket. FL4K „kedvence”, a „Hyperion Loaderbot” a képességfa fejlesztésekor többféleképp alakítható: „ION Loaderként” a távolsági harcra fókuszál, lassú lövegekkel generálva erős löketeket; „BUL Loaderként” ráront a gonoszokra és a pajzsával felüti őket a levegőbe (vagy csak felrúgja őket); „WAR Loaderként” pedig tüzes sörétes puskával, gránátokkal és parancsra induló nyomkövető rakétákkal lesz felszerelve.

Az alkotás már megjelent PlayStation 4-re, később pedig PlayStation 5-re is elérhető lesz. A tesztünket ITT olvashatod róla, a kiegészítőkről írt cikkeket pedig ITT, ITT és ITT.

Hozzászólás