Borderlands 3 – két új kiegészítő mutatkozott be

Takedown at the Guardian Breach + Bounty of Blood: A Fistful of Redemption.

BEMUTATKOZOTT A BORDERLANDS 3 KÖVETKEZŐ KAMPÁNYKIEGÉSZÍTŐJE

A 2K és a Gearbox Software a The Borderlands Show legújabb részében felfedte a Borderlands 3 következő két új tartalmi bővítését. Ezekből az első a 2020. június 4-én egy ingyenes frissítés részeként érkező Takedown at the Guardian Breach, ami egy új endgame kihívás, mely garantáltan próbára teszi majd a játékosok képességeit és felszerelését. Ezt követően pár héttel később, 2020. június 25-én egy igazán vad kalandra indulhatsz a Borderlands 3 harmadik kampánykiegészítője, a Bounty of Blood: A Fistful of Redemption keretében.

A The Borderlands Show legújabb epizódja az alábbi linken nézhető vissza: 

Ahogy a Takedown at the Mailwan Blacksite, úgy az új Takedown is egy extrém kihívás lesz, aminek nehézsége a játékosok számához fog igazodni, de garantáltan próbára teszi majd a csapat mind a négy felfejlesztett Vault Haunterét. Közösen egy felderítő küldetésnek vethetitek alá magatokat a Minos Prime bolygón, egy rejtélyes Guardian jel forrásán. Érkezésedkor árulóvá lett Guardianok támadnak rád, akiket visszafordíthatatlanul átalakított a Minos Prime.

Az új ellenségek, alacsony gravitációs platformer szakaszok és környezeti fejtörők mellett mini- és végső főellenfelekkel is szembe kell nézned. Amennyiben sikerül túlélned a kihívásokat, egy sor új tárgy lesz a jutalmad, köztük tematikus fegyverek, felszerelések és kozmetikai tárgyak.

Emellett a Gearbox kreatív igazgatója, Matt Cox felfedte a Borderlands 3 harmadik kampánykiegészítőjét Bounty of Blood: A Fistful of Redemption címen. Ahogy a korábbi két kampánykiegészítő – Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot és Guns, Love and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock –, úgy a Bounty of Blood is egy teljesen új helyszínt és új karakterek egész sorát tartogatja, miközben egy láthatatlan narrátor kommentálja kalandodat.

A kiegészítőben a kegyetlen sivatagi Gehenna bolygóra fogsz látogatni, hogy felmarkold a fejpénzt a banditákból álló ördögi The Devil Riders bandáért, akik Vestige kisvárosát terrorizálják. Utazásod során új arcokkal ismerkedhetsz meg, mint Rose, a pisztollyal és katanával egyaránt mesterien bánó harcos, valamint a durva és változatos múltú Juno. Tetteid közvetlenül befolyásolják Vestige városát és lakóit, ahogy segítesz újjáépíteni a várost a sztori küldetéseken és Crew Challenge kihívásokon keresztül.

Bounty of Blood számos új játékmenet újítást is tartalmaz, mint a testreszabható JetBeast járgány, amivel gyorsan beutazhatod a nyílt területeket, valamint dupla gépfegyverrel és ágyúkkal is felszerelhető. Emellett vadonatúj interaktív tárgyak is segítenek majd a harc és felfedezés során, így például a Traitorweed képes átmenetileg szövetségessé változtatni az ellenfeleket meglövésükkor, a Breezebloom pedig hihetetlen magasságokba emelni Vault Haunteredet, hogy másként elérhetetlen helyszínekre juthass el. Természetesen rengeteg új begyűjthető zsákmány, köztük vadnyugati témájú fegyverek is várnak.

The Borderlands Show során bemutatkozott egy művészeti rajz is a negyedik kampánykiegészítőről.

Borderlands 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra. További információkért látogass el a http://borderlands.com oldalra, vagy kövesd a Borderlands hivatalos FacebookYouTubeTwitter és Instagram felületeit.

Hozzászólás