Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Borderlands 3 – a “rendezői vágás” március közepén fut be

Egy rakat “multiverzumos” külsőségi cuccal.

A 2K Games és a Gearbox Software bejelentette, hogy a Borderlands 3 Director’s Cut kiegészítője március közepén jelenik meg, vele együtt pedig Multiverse külsőségi cuccok is érkeznek, amelyek a The Disciples of the Vault névre hallgatnak: ezek spéci testeket és fejeket tartalmaznak, amelyek azt mutatják meg, milyenek lettek volna a vadászok, ha csatlakoznak a “gyermekekhez”. Utóbbit külön is meg lehet venni, míg a második szezonbérlet birtokosai, illetve az “Ultimate” kiadás tulajdonosai ingyen megkapnak. A kapcsolódó sajtóközlemény részletesebben taglalja az újdonságokat:

“A Director’s Cut 2021. március 18-tól lesz elérhető külön vagy a Season Pass 2 részeként. A kiegészítő változatos tartalmakat, köztük egy vadonatúj raid főellenfelet tartogat, aki nem más, mint Pandora a Borderlands 3 megjelenése óta zárt ajtaja mögött rejtőzködő Hemovorous the Invincible, egy abszolút hatalmas Varkid. Csak a legbátrabb kincsvadászoknak lesz esélye szétrúgni kitinikus hátsóját az értékes zsákmány nyomában. Jobb, ha átgondolod taktikádat, átdolgozod képességeidet és hozol pár barátot is. Ó, és készülj fel a Varkid belsőségekben fürdésre – ez bizony piszkos meló lesz.
A Director’s Cut tartalmaz továbbá egy sor gyilkossági rejtély küldetést is vadonatúj helyszíneken és egy újszerű bűnhelyszín elemző mechanikával. Ava meg van győződve róla, hogy egy potenciális emberfeletti mészárlás nyomára bukkant és úgy dönt, hogy dokumentálja eredményeit egy podcast sorozat formájában. Lépj fegyvermarkoló társházigazdája szerepébe, ahogy furcsa történések nyomába eredsz Pandora, Promethea, Eden-6 és Nekrotefeyo vidékein a válaszok – és zsákmány – után kutatva ismerős arcok társaságában. A sasszemű Vault Haunterek akár a fő történetszálra visszakacsintó utalásokat, jeleket és titkokat is felfedezhetnek.
Emellett a Director’s Cut hozzáférést biztosít három Vault Card-hoz is, amik a biztos jegyeid az jövőbeni tematikus zsákmányokhoz. Mikor úgy játszol, hogy a Vault Card aktív, napi és heti kihívások küldetésével növelheted a szintjét. Ezek több, mint 100 egyedi kihívás közül kerülnek kiválasztásra, így sosem tudhatod az adott nap vagy hét mit tartogat. Teljesíts eleget és nyiss meg egy tematikus kozmetikai tárgyakkal teli ládát, valamint néhány roppant erős felszerelést, ami feljebbtornássza szintedet.
A Director’s Cut részeként elérhető első három Vault Card a Borderlands legkedveltebb elesett hősei előtt tisztelgő tárgyakat tartogat, a maradék két Vault Card pedig 2021 végén várható. A Vault Card tartalom nem jár le, és több elérhető Vault Card esetén bármikor lehetőséged van választani, hogy melyiket szeretnéd aktívan tartani.
Végül a Director’s Cut kiegészítő sosem látott kulisszatitkokat is rejt, amikkel betekintést nyerhetsz a Borderlands 3 fejlesztésébe a bakiktól kezdve a kivágott tartalmakig, valamint hozzáférést kaphatsz egy galériához is tele koncepciós rajzokkal, sztorivázlatokkal, elveszett térképekkel és a játék fejlesztésébe bevezető anyagokkal.
A The Borderlands Show mai epizódjának másik meglepetése a Vault Haunterek számára a The Disciples of the Vault nevű új Multiverse kozmetikai csomagok. A Final Form csomagokhoz hasonlóan a The Disciples of the Vault mindegyike egy egyedi Vault Haunter testet és egy hozzá tartozó új fejet tartogat.”

A “rendezői vágás” és az extra cuccok március 18-ától érhetőek el PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, míg az alapjáték már kapható ezekre a platformokra.

Hozzászólás