Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Böngészőjátékok Playstation 3-on?

David Perry már igen régóta szereplője a videojáték-iparnak: az ő neve fémjelzi például az Earthworm Jim, MDK, Messiah és Wild 9 című programokat is. Az úr mostanság az online streamelt játékok területe felé kacsintgat – az új technológiát még a [A http://playstationcommunity.hu/note/933]GDC 90-en[/A] kezdték villantgatni a nagy nyilvánosság felé. Több cég többféle, de lényegében ugyanazon irányba mutató megoldással kísérletezik, ezek közül az egyik Perry [A http://www.gaikai.com/]Gaikai[/A] elképzelése…A Gaikai jelenleg PC-re kitalált és fejlesztett technológia: nagyjából arról szól, hogy a játékokat nem kell megvásárolni és telepíteni, azokat a szolgáltatást kínáló cég futtatja és streameli, a playernek mindössze egy izmos netkapcsolatra van szüksége.David Perry azonban tovább is megy: szerinte a dolog tökéletesen futtatható nextgen konzolokon is, elsősorban a saját böngészővel ellátott Playstation 3-on. Semmi más nem kell hozzá, mindössze annyi, hogy a Sony érdeklődést mutasson a technika iránt.[A http://www.dperry.com/archives/news/dp_blog/gaikai_-_video/]Itt megnézhetsz[/A] egy videót arról, mi is Perry elképzelése.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. persze és akkor most fizessek havi 10 kilót a netért? inkább akkor megveszem+biztos nem ingyen lesznek fent a játékok

 2. A Traviant most is lehet tolni a PS3-ról! Én is róla játszom!

 3. normális flash kellene, v vmi teljesen új technológia

 4. Jol lenne ha lenne ilyen 🙂

 5. Jöhet ez a dolog 🙂

 6. Majd 1-2 év múlva , talán .

 7. PS3-on WoW … aztaqrva … remélem rábólint a Sanyi ….

 8. Ez tök jól hangzik, meg minden, de egy YouTube méretű videómegosztó hálózat is szép szerverparkot igényel, itt pedig ugye már nem csak a háttértár, de a számítási kapacitás is számít… merthogy valahol ugyanúgy ki kell számolni a dolgokat, játékonként, emberenként. Komolyabb anyagoknál, tömegesen ez nem fog menni.

  • Hát igen, kár hogy az üzleti világunkat nem a tőke és a befektetések mozgaztják….Várjunk csak, hisz azok mozgatják, ergó lehetséges!:DBocs nem akartam okoskodni, de az üzleti világban tényleg nincs olyan, hogy lehetetlen.

 9. De ezekszerint PC-n nem kell folyton fejleszteni a gépet, elég ha képes a Vista futtatására a gép és egy jó erős nettel akármivel lehet játszani rajta?!

 10. Nem lenne rossz pár év mulva

 11. Ez így szép és jó,de mi értelme azoknak akiknek lassabb nete van? Ha előfizet gyorsabbra akkor drágább lesz a havidíj jóval és akkor már majdnem ottvan hogy vesz rajta játékot. Itt nem a pesti emberkékre gondolok mert ott tudom semmipénzért van net,de kisvárosokba bizony sok pénzt leperkálnak az embertől még egy semmitérő 4mbites netért is,nem beszélve a 8mbit vagy nagyobb sebességről ahol 20-30 ezrekről van havonta szó. Én az onlive-ba sem hiszek. Számomra kizárt hogy jövője lenne.

 12. Hát ehhez tényleg nagyon izmos internetkapcsolatra lesz szükség…:SÁh az MDK, a régi szép idők…:)