Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Bombapletyka – jön az új God of War epizód?

Bombapletyka vasárnapra: források szerint PS4-re és PS Vitára készül Cross-Play funkcióval a Sony Santa Monica stúdiójában a [B]God of War: Redemption[/B] (“Megváltás”) című vadonatúj epizód! A játékot a Gamescomon tervezi leleplezni a Sony.Az infót egyelőre kezeld vad pletykaként!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Sánta Mónikáék mindegy mit hoznak, már a nevük fémjelzi a milliós eladást..

 2. Amúgy meg, az új IPknél meg az a rinya, hogy ez innen lopva ez onnan, ez volt előbb nem ez, innen nyúlt onnan nyúlt….Most akkor mi is legyen ?Még a cukor is savanyú ?……..

 3. Most komolyan azon megy a vita, hogy lehet jön 1 új GOW ???Én és sok sok más ember csak e miatt a cím miatt vettek konzolt…A többi ps exkluzív és maga a ps, csak ráadás és igazolja a tökéletes választást.Jöjjön csak, amíg tartja a színvonalat…A leggyengébb része veri a rivális gép minden játékát….Ha meg valaki müzlis figurákra élvezkedik, menjen boxozni a hallhatalan master séfhez és a gagyi játékmenetéhez…Ennyi…

 4. bekéne fejezni mán ezt az egész god of wart mert az elözö rész is borzalmas vóut nyirják ki v pörgesse vissza az idöt ozt áljon vissza minden a hejére ozt kész.

 5. szeretem a god of wart, de kapják be…. most megint azért kell vennem egy konzolt mert a kedvenc játékom új részét ki fogják rá adni… ezt eljátszották már a ps3 -al is amikor god of war 3-at kidobták kizárólag ps3-ra gondolom ugyan ez lesz ezzel is kizárólag majd ps4-re címszóval szóval a santa monica tehet egy szívességet… (persze tervezem a ps4 vásárlását de nem mostanában sőt majd talán egy két év múlva) a ps3-am most fél éves értelmetlen lenne váltanom rá még…

 6. Nagyon remélem hogy nem csak pletyka! 🙂

 7. Csak a római 4-est ki ne hadják a címből ! Egyébként tőle jöhet , főleg PS4-re ! 🙂

 8. PS Vita-ra dobjanak ki egyet, de könyörgöm, ne erőltessék márr ezt. Ascension kifulladt és a multi sem tudta igazán feldobni. Tudni kéne, hol kell abbahagyni. Remélem a ND sem egy Uncharted 4-el próbál majd mindenkit levenni a lábáról.Santa Monica-ban pedig mindenki a The Order-en ügyködjön.Ha a Sony tovább csinálja az 5 éves címeinek a sorozatgyártását, annak nem lesz jó vége. Eddig a Playstation zseniális, ötletes exkluzívokat jelentett, az E3 pedig nem dúskált bennük.

  • A Ready at Dawn stúdió dolgozik a The Order-en(psp-s gow-os csapat), és gondolom a Santa Monica csak besegít. Stig Asmussen különben is nyilatkozott, hogy már dolgozik egy új címen a PS4-re, és a PS4 bemutatója óta semmit nem hallottunk a projektről, de úgy fest, hogy ez az a nagy projekt(nagyon meglepődnék ha ezen kívül még egy címen dolgoznának). Személy szerint én nagyon örülök neki, és szerintem már 0,5-1 éve folyik a fejlesztés. Szerintem 2015 márciusában már jön is az új God of War, az előbbi részek megjelenéséből kiindulva, meg ugye egy címet nem szoktak promózni úgy, hogy nincs amögött egy bizonyos mennyiségű munka amit mutogatni is lehet.

   • Ez nagyon elszomorított. Az igazi csapat egy már bőven kifulladt sorozatba fekteti az energiát, míg az ígéretes új IP-t kiosztják a kisebbnek.A nagy cím pedig egy új God of War? Kezd nevetséges lenni ez. Lassan az MS beelőzi exkluzívok terén a Sony-t. Az pedig elég nevetséges lenne, tekintve, mennyire elhúzott ebben a generációban a Sony.

    • “””A nagy cím pedig egy új God of War? Kezd nevetséges lenni ez. Lassan az MS beelőzi exkluzívok terén a Sony-t.””Ja, elég csak megnézni a Xbox One exkluzív címek “”krémjét””! Lássunk 1-2 címet az Xbox One-tól:1.Minecraft…. hűha, na ez aztán a nagy cím! Már a youtube-on is max a 12 évesek nyomulnak vele, bizots hatalmas sikert arat majd az Xbox One ezzel!2.Dead Rising 3…. már a Dead Rising 2 is max közepes volt, az “”újra kiadások”” meg még fele annyit sem értek. S miután az első részt is kiadták később Wii-re, így 100%, hogy 1-2 év múlva már más konzolon is megjelenik. Csodálkozom, hogy van rá még igény.3.Ryse, ahol a látvány az egyetlen “”ütőkártya””, miközben QTE-kel szétvert GOW klón, ahol még a QTE-nek sincs semmi értelme, mert nem kapsz semmilyen büntetést, max “”kevesebb pontot kapsz””. EZ is micsoda cím!Félre ne értsd, én is jobban örülök, ha a fejlesztő stúdiók nem midig a régi címeket spam-elnék (lásd Capcom akik a büdös francért nem tudnak leállni a Resident Evil megerőszakolásával), de ha választanom kell egy God Of War és egy Dead Rising vagy Minecraft között, inkább az előzőt, mint az utóbbi kettőből bármelyiket!””Ha a Sony tovább csinálja az 5 éves címeinek a sorozatgyártását, annak nem lesz jó vége.””Aha, s a Microsoft miből él szerinted? Halo, Forza, Gears Of War stb sorozatgyártásával, szóval ennyit erről. De ennyi erővel mondhatnám a Nintendo-t is, akik meg Mario, Donkey Kong, Zelda és Yosho játékaikat húzzák.”

     • “Nem a jelenlegi helyzetre, gondoltam, hanem 2 évvel később, mikor bejelentik az áncsártid 5-öt, a TLoU2-őt, meg a God of War franctudjamennyit, lehet, hogy az MS észbe kap ahogy egy generációval ezelőtt a Sony, és nyomni fogja az új IP-ket.Az meg teljesen mindegy, milyen jó a GoWIII, ha a harcrendszer és a főszereplőt is már a végletekig húzták. Semmi jó nem fog ebből kisülni.martin pedig ahogy látom, hozza a szokásost. Ez már akkor is gáz lenne, ha nem lenne ott a “”Főszerkesztő””. :)”

    • LOOOOOLE

 9. Őszintén: tegye fel a pracliját aki szerint ez vad pletyka….Simán pénzt teszek rá, hogy lesz új god of war, sőt én annyira jólinformált vagyok , hogy megszellőztetem:Lesz ps4-re egy új naughty dog projekt, amin már dolgoznak is a srácok! Többet most még nem írhatok, de ez tuttiinfó! Várható a gran turismo 7 is amiben minimum 2*annyi poligonból rakják ki az autókat mint a gt6-ban!!!

 10. Szerintem a történet arról fog szólni, hogy Kratosnak mindene megvan, majd mindent elvesznek tőle az istenek, és mérgében már az űrben kutat ellenfél után, csak hogy Cinematic Action gyanánt megölhesse azokat.

 11. Nem lehetne inkább a Santa Monica tehetséget valami frissebb, értelmesebb, nem kifulladt dologba fektetni?

 12. Még az ascencion-t se vittem ki 😀

 13. Újdonságot csináljanak inkább ne 5. és 6. részeket.

 14. ac annyira nem volt rossz, a multiját én minden nap nyomom. de tény az előző részek jobbak! főleg a 2-3-dik rész. 😀

  • “Azt nem tagadom, a 2. 3. rész tényleg a legjobb. De azt is meg kell hagyni, hogy nem sokkal maradt el mögöttük. Csupán az ilyen “”gikszerek”” miatt maradt el mögöttük, mint példának okáért a gyengébb zenei aláfestés. Egyes részekre, mint pl a Chains of Olympusra pedig köröket is ráver. És ezt nem a grafikára értem. A többi résszel pedig szinte egyenrangú. (Mielött belekötnétek, most tolom a Sagat max fokozaton, úgy hogy van összehasonlítási alapom).”

 15. don’t

 16. sok lesz már..

 17. Jöjjön,meg veszem!

 18. Eddig csak az Ascensionnel nem játszottam (de természetesen akarok). Így nem tudok teljes képet alkotni a történetről, de még egy GoW nem lehet rossz, ha tud újat mutatni.

 19. De nem úgy volt, hogy Stig Asmussen csapata is új IP-n dolgozik?

 20. “Külföldi oldalon találtam olyat, hogy szerintük azért fake ez a kép, mert alul a fehér szöveg jobb szélén a “”Playstation”” feliratnak “”PlayStation””-nak kéne lenni…”

 21. Egyébként ez a kép a GOW Redemption felirattal honnan származik? Elég hitelesnek tűnik, szóval szerintem nem kamu.

 22. Ha Todd Pappy rendezi akkor nekem nem kell.Az Ascension egy hànyadèk a többi GoWhoz kèpest,kellett nekik erőltetni azt a kibaszott multiplayert,meg is lett az eredmènye.

 23. Nekem a legújabb rész nem tetszik. Valahogy nagyon elmarad a hangulat. Eddig 2 órát játszottam a single résszel, de valamiért lapos. Próbáltak nagyon EPIC-ek lenni, de nem jó. Hardon nyomom, tehát nem csak végigszaladtam eddig a dolgon!Ha lesz új rész, akkor azt már nem veszem meg, pedig nagy GoW fanatikus voltam.

 24. Remélem jön!Sok minden lezáratlan….

 25. Még hónapokkal ezelőtt valaki nyilatkozta, hogy az összes belsős stúdió PS4-re fejleszt. Ehhez képest hiányoltam jó párat, pl a következő GoW-t is. Tuti hagytak jó pár nagy durranást a gamescomra.

 26. Így legyen! 😀

 27. szerintem ez vita exclusive is lehet mivel arra még nincs gow

 28. én azért örülnék neki. ps4-en biztos megint keményen odateszik magukat, és nem ascension szinten fog mozogni az új epizód.mondjuk az meglep,hogy nem számozott rész ez sem.

 29. várható volt

 30. Várom, hogy mi lesz ebből, az előző részek mind megvannak természetesen! Az Ascension nem volt szar egyáltalán, másabb volt mint az az előtti részek ez tény, de szarnak nem mondanám, meg amúgy is a harmadik rész után sokan sírtak, hogy jó lenne változtatnának már a játékmeneten stb.. megváltozott, erre meg azért ment a sírás, senkinek nem tetszik semmi! Ebből még akár az egyik legjobb GoW rész is lehet ha lesz persze…, kár lenne előre leírni!

 31. Jajj ne. Az előző is szar volt már, teljesen elrugaszkodott az 1. és 2. résztől. Azok voltak még a jók. A 3. még elment…Szerintem nem sokan játszanának vele.

 32. úgy lenne a jó, ha a titánok és a zeusz harcát dolgoznák fel. fiatal zeusz… hades, poszeidon… :Disten játék lenne!!!!

 33. Na ennek tiszteletére el is fogom kezdeni ismét, előlről az egész sorozatot 😀

 34. szerintem a Santa Monikás fiúkban van annyi kakaó, hogy simán elképzelhető egy újfajta GOW játékkal rukkoljanak előmajd meglátjuk

 35. Jipikájjé 😀 Ennek örülök. Szerintem az Ascension sem lett úgy elrontva, mint ahogyan azt sokan túldramatizálják. Ha tényleg meg fog jelenni, akkor szerintem a PS4 igen hamar bekerül a kosaramba. Köszi a cikket így vasárnap reggelre! Jól indul a napom 😀

  • ha lesz is, olyan hamar nem. 😀

   • Sejtem én, hogy odébb van még a megjelenés. Furán fogalmaztam, de arra akartam kilyukadni, hogy ennek a megjelenése után kerül be a kosaramba a ps4. 🙂 (Igaz, hogy most is rengeteg olyan cím van már, ami megvetetné velem, de januárban vettem ps3-at és szerintem még egy jó ideig el vagyok vele.)

 36. még csak most jött ki az új rész, szerintem nem kéne még pletykálgatni. különben meg, ha el is kezdték a fejlesztést, akkor maximum 2016 jönne ki, mert átlagosan a god of war játékok három éves fejlesztések. 🙂

 37. Vad pletykaként is tetszik a dolog 🙂 Nagyon kevésnek éreztem az Ascension-t.

 38. “Hát ez így vasárnap reggelre elég kemény hír…..nem tudom, nem várok új God of War részt főleg ami megint ilyen “”alcímes”” de ha még is jön akkor azért kíváncsi leszek rá milyen lesz.”

 39. Ha alcímmel jön akkor Vita-ra, ha számozott rész akkor PS4-re jöjjön! Ezt a részt is várom!

 40. Imádom a GOW sorozatot, de valahogy már engem sem tud feldobni a hír, elég volt belőle ennyi. Esetleg tényleg akkor lenne értelme, ha a történetben és a játékmenetben is gyökeres fordulat következne be, Kratos pedig elfelejtődne. A legelső GoW-ban van egy utalásos extra videó (amikor helikopterekkel felfedezik Kronos csontvázát), mely szerint benne van a pakliban, hogy jelen korunkba kerül a sztori, nah valami ilyesmi jöhetne.

  • Kéne neki egy DmC féle reboot.

   • A reboot olyan sorozatoknak való amely kifulladt, vagy már nem hozza az elvárt számokat.A god of war még mindig dübörög.

    • Nahh azért ez picit erős volt.Szakmailag is és eladások terén sem hozta a vártat a GOW:AAz előző rész eladásait cca 3adolta. Átlagértékelése meg vhol 80% alatt van…(a kedvesem kb a szomszédod bazdki 😛 ha a 3X valamennyiben van az iroda a tudjuk melyik úton)

     • Ez is azért egy kicsit erös volt. Csak a GoW 3-hoz képest teljesített rosszul a játék, ami várható volt a 3 minöségét nézve. Ha viszont függetlenül nézzük, korrekt eladásokat produkált, és jó pontokat kapott 7-töl 9-es skálán.

     • “Ne érts félre egyáltalán nem volt rossz, csak egy GOW résztől többet vár az ember. Az eladások illetve az értékelések átlaga egy fix szám, nincs 80% eladások terén meg akkor sem mondtam volna nagyot igazából ha negyedelést mondok. Picit kifulladt szerintem is. Mikor játszottam vele végig az a “”ezt már láttam volt”” érzés járt körül.”

     • “Egy elözménytöl nem is kell sokat várni. Ez a rész gyakorlatilag azért készült, hogy szabadon kísérletezhessenek, és kihúzza a franchsite a következö generációig. A 4 részt nem lehetett volna igazán jóra, és újszerüre megcsinálni a jelenlegi generációban. Plusz mivel elözmény történet, így ha valami mégsem úgy sül el, ahogy ök gondolták, akkor az még mindig nem okoz akkora kárt, mint ha a 4. részben tették volna ugyan ezt. Az átlag pedig egy dolog. A 70% is egy jó szám. De azért azt is elmondanám, hogy elég vegyes értékelések születtek a játékkal kapcsolatban. Mindenkit elkapott a pozitív, és negatív hype hullám. Volt aki 6 pontra értékelte, de volt egy oldal ami 10 pontot adott rá, és az “”eddigi legjobb”” GoW-nak nevezte. Valamint sokan hasonlították a GoW 3-hoz, ami szintén befolyásolta a pontszámokat. Így azt kell hogy mondjam, hogy a pontszámok ellenére azért reális lehet az a 80%. Az eladásokat pedig szintén a GoW 3-ra lehet írni.”

    • “Számomra már nagyon kifulladt. Asszem eddig 6 része jött ki. Az több, mint elég. Véleményem szerint kifogytak az ötletekből.Már a 3. rész végén is (spolier alert) amikor azzal jöttek, hogy “”remény van benned és az ad erőt””, majdnem lefordultam a székről.Az lett volna a jó befejezés, hogy: “”Kinyitottad Pandora szelencéjét, megfertőzted az isteneket, aztán őket lekaszálva romba döntötted a világot. Gratulálunk, nem csak a családi életedet, de a világot is sikerült szétcseszned.”” —>Kratos megvilágosul —>harakiri.”

 41. A 3. befejezéséből kiindulva lehetséges.

 42. Remélem meg is marad pletykának.