Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Bodycount – bemutatkozó gameplay

Milliók vártak évekig az előző generáció egyik legjobb lövöldéjének, a “fegyverpornóként” aposztrofált Blacknek a folytatására. Stewart Black, a stuff dizájnere a nyomásnak engedve és megállapodva a koncepciót támogató kiadóval belevágott a folytatásba, más néven, de változatlan alapokkal. [A http://playstationcommunity.hu/note/3120]Korábban[/A] már beszéltünk és mutattunk is néhány képet az anyagról, most pedig az első gameplay villanással tudunk kedveskedni nektek a PlayStation 3-at (is) betámadó [B]Bodycount[/B]ból. [GT]101246[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Van még vele tenni való bőven, az tény, de szerintem semmiképpen sem szabad leírni. Hasonló példa, mikor egy asztalost látsz munka közben. A végeredményt kellene majd értékelni.

 2. Ez most valami vicc?! Szánalmas a cucc így első blikkre.

 3. Öcsém! Most mit rinyáltok? Ez egy Pre-Alpha még most fejlesztik, ez még csak egy teszt verzió még az igazi effektek sincsenek benne. Nem tom egy Pre-Alphától mi az anyámat vártok komolyan… Ez olyan mintha egy festményt a vázlatnál leírnátok, hogy ez milyen csúnya.

 4. Pre-Alpha ide vagy oda, ez egy fos lövölde …

 5. ISTEN!!!

 6. Biztos változtatni fognak rajta még, mert elég árkádnak néz ki, ezzel a sok kipottyanó mütyürökkel. A Black-ben pont az volt a magával ragadó, h annyira valósnak éreztem az akciót és a reakciót.

 7. Nagyjából csak a zene nem tetszik de a játék továbbra is ígéretes – főleg úgy, hogy a jelenlegi állapotától már csak jobb lehet.

 8. inkább fejleszenek marios játékot mert ez a stilus nem nagyon akar öszejöni nekik. csak a lóvéra hajtanak ezek is.

 9. egyszoval mi a rák az a képernyő közepén, a fegyvereknek nincs célkeresztjük vagy ezt is ovodások nak csinálják? EZ IS egy tucat játék lesz amiböl elsönap eladnak egy párezret utána meg becserélik egy feltöltö kártyára az tuti . Egyszóval ezt elcseszték:

 10. Semmi értékelhető dolog nincs benne.Eddig ez gyenge.Minden téren.

 11. Picit túl szines… amúgy jó lesz …

 12. Egész jó.

 13. Nem lesz ez rossz , várjuk csak ki a végét . A Black még mindig itt van a polcon ( X -es verza , ami még most is jól néz ki ) .

 14. nulla fizika 🙁 … ps2 engine 🙁 .. . . de mókának nem tűnik rossznak … attól függ hány haver veszi meg

 15. Jó ez 🙂

 16. Megnéztem jobb minőségbe is ezt a videót, és nekem átjött :)Nekem már így is tetszik. Persze kell majd bele valami, ami miatt több lesz az FPS-eknél ( ahogy egyszer nyilatkozta is ).Valószínű ez lesz a második FPS amit végig fogok játszani ^^

 17. Szerintem is ez gyengusz bár még tuti fejlesztenek rajta rengeteget hiszen pre alpha állapotban van még csak majd meglátjuk.

 18. A HAZE jutot rola eszembe. Gagyi, tucat fps. Ennel tobb kell 2010-ben.

  • Várd ki a végét! A Black egy különc FPS volt,és ezzel együtt az egyik legjobb. Ha a Bodycount is eléri azt a hatást,amit a Black,akkor biztosan nem lehet a MÉZhez hasonlítani.

 19. Már most is érződik rajta a Black hatás ( a Black volt eddig az egyetlen FPS amit végigjátszottam, nem véletlenül virít ott a polcomon :)Jó lesz ez ha kész lesz meglássátok 🙂

  • hát ha ez lenne a második FPS akkor szerintem elöbb toljad végig a COD sorozatot utána meg a Battlefildeket és utána mond azt hogy ez igy jó lessz, mert szerintem ez lessz az év leggagyibb játéka könyörgöm 2010 et irunk 13000 ért nem ilyen játékot akarok venni, ennél még a Lego batman is jobb.

   • őőő… de ez még egy nagyon kezdetleges videó. Minden téren. Aki egy Black-et le tudott tenni az asztalra, az nem hiszem, hogy csalódást okozna másodjára. Várd ki a végét 🙂

    • az a gáz hogy a mai világba nem minöségre mennek hanem minéltöbet eladni és minél több legyen a bevétel, bevalom a black az évszázad nagy játéka. töbször végigtoltam , de ez még azt sem közeliti meg, az hogy egyszer csináltak egy jó játékot az nem azt jelenti hogy ez jó lessz.

     • “””az a gáz hogy a mai világba nem minöségre mennek hanem minéltöbet eladni””Én is hasonlóképp érzek sok esetben.De én azért bízok benne, hogy jó lesz :)És legyen igazam. ^^”

 20. Ez ma, egész egyszerűen édeskevés.

 21. Eddig rém gyenge.

 22. Kigyúrtállat bantunigger a nagyapával elég zorall.

 23. Milyen játékok lesznek még itt?! Bakker kész! Zsír! Oké, volt már ilyen h mindent lerombolok, de most úgy néz ki levitték legalább ezt az egy pályát zuluföldre, mint a RE5 esetében 🙂 Fasza na!

 24. Szerintem nincsen ezzel gond, látszik hogy alpha, még csak nem is beta. Sokkal jobb lesz ez ennél, de muszáj volt valami videót kidobni, aztán felvettek belőle pár részletet.

 25. nem kell beszarni, ez még csak pre alpha állapot. kb 1 év mire megjelenik.

 26. Erősen tucat FPS, gyengécske graffal, eddig ez jön le.

 27. Tiszta gáz az egész úgy ahogy van,VICC !!!