Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Bloodborne – Gamescom gameplay bemutató

Kalapos Ferenc kalandor egy isten háta mögötti, kis hegyi városba utazik, hogy sajogó derekát a helyi élményfürdőben kezeltesse. Rövidesen kiderül, hogy Kalapost csúnyán átverte az utazási iroda: a környéken éjszaka nem vad partizás, hanem vad szörnyvadászat folyik. Ráadásul oda-vissza: nem csak ölni, de meghalni is könnyű. Hősünk úgy dönt, véget vet az áldatlan állapotoknak és nem hagyja tönkretenni vakációját.Erről szól a From Software PlayStation 4 exkluzív akciójátéka, a [B]Bloodborne[/B].[YOUTUBE]oWId6_Pemck[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. itt jövök, ps4!

 2. Meggyőződésem, hogy ez a bemutató csak a felszínt mutatja abból amit majd a teljes játékban kapunk.

 3. előrendelve!! 😀

 4. Nekem a hangulata a néhai NOCTURE-re hajaz!

 5. A hangulat, környezet vhogy nekem is eszembe jutatta a resi 4-et hirtelen, és bármily hihetetlen de a devil may cry első része is eszembe jutott a gameplay láttán…magam se értem. 😀 Csak azt az benyomást keltette egy pillanatra, mindkettővel rengeteget játszottam…

 6. Fincsi!

 7. Nightmare Creatures. Király lesz ez a cumó.

 8. Nagyon jól néz ki. Dark Souls jobb grafikával, jobb animációkkal és dinamikusabb harcrendszerrel.Remélem kiveszik azt amit egyedül utáltam a Souls játékokban, hogy ha meghalsz, elveszted a lelked.Legyen nehéz a játék meg minden, de ne büntessen ennyire keményen ha meghalsz.

 9. “Lesből támadnak a rohadékok. Azért én nem bánnám, ha kicsivel kevésbé lenne “”halálos”” a játékmenet, mint az elődöknek mondott részekben. Egyébként a The Order: 1886 és ez az a két játék, ami miatt PS4-et fogok venni.”

  • Kell bele az első végigjátszásos nehézség, hogy legyen tétje a dolgoknak. 😀 Sok játékba ez a hiba már, minden sarkon checkpoint. 🙁

  • Szerintem már az brutál nagy könnyítés, hogy (a videó alapján) visszatöltődik az életed ha beviszel egy sikeres találatot. Ez maximum pvp-ben lesz izgalmas, de magát a játékot nagyon megkönnyíti.

   • én is csak lestem. lehet épp van rajta valami cucc amitől töltődik, vagy a fegyver olyan amit használ.az azért bebaszna ha ilyen lenne alapból 😀

    • Mondták, hogy fontos lesz benne az ellenfelek vére, lehet erre gondoltak. Mindenképpen egy gyorsabb, egyszerűbb játékmenetre törekednek, ezt sejteti a mozgás és a pisztoly megléte is. Nem véletlen nem láttunk még pajzsot a főszereplő kezében sem.

     • Ja azt mondták nem is lesz pajzs.

     • hmnnn, na reméljük azért nem lesz túl könnyű, odaveszne a varázsa :/amúgy a mai napig nem értem a nehézség miatt károgókat. a vidi alatt is kommentelte valaki, hogy reméli nem olyan lesz, mint a DS játékok és lehet majd nehézséget változtatni, mert különben meg sem veszi…vicc 😀

     • “OtherWorld szarrá fikázta a Dark Souls 1-et amiért “”kötelezően nehéz””, azóta az a videójuk le is került rejtélyes módon. 😀 De valaki feltette más csatornára.”

     • Az a srác nagy gyökér, aki a Dark Souls tesztet csinálta. Nem is tudom, hogy hogyan alkalmazhatja az OW.

 10. “Nagyon bejön, day1 vétel ! Ahogy a Devil May Cry és a Resident 4 találkozik egy “”Souls”” alapon nyugvó játékban, ez hatalmas játékélményt sejtett ! Mi lesz lett majd megjelenéskor, mert már most nagy kultusz alakult ki a játék körül. Hogy a játéknak vannak vélt vagy valós hibái ? A cím -már most- ezeket lesöpri magáról, amilyen helyzetbe került pár hónap alatt.”

  • Játszottál már Demon’s/Dark souls-al?Mert azokban az ég világon semmi DMC vagy Residnet fílinget nem véltem felfedezni, plán ez az előbbit.Ennyi erővel a CoD zombi módhoz is hasonlíthatnád.

   • Már hülye vagy megint úgy látom. Tegyél rendet a fejedbe !

    • DMC+ Resi 4-et hasonlítasz egy Souls-hoz, és az én fejemmel van a baj? :DA Resi4-et egye fene, a csúnya zombik miatt még megértem, de DMC-t ebben hogy látsz? Jah, értem, abban is vannak gonosz fura lények.Pont mint a CoD zombi módban. 😛

     • Semmi bajom veled, de ez a kötözködős éned, ami nyáron jött elő, de nagyon, elégé aggasztó mert nem ilyen voltál eleinte. A szomorú az, hogy nem vagy egyedül. Jó páran megváltoztatok, aminek a pontos okát nem tudom, talán, mert késnek a nagy AAA ps4-es címe ?

     • A kérdésre válaszolj szerintem!Nem kötözködök, ha valamit nem értek akkor kérdezni szoktam. Most azt nem értettem, hogy DMC-vel hogyan hoztad párhuzamba a Bloodborne, szerintem nem nagyon van hasonlóság, de lehet rosszul látom.A PSC-s jellemfejlődésem megvitatását korlátozzuk privát üzenetekbe ha kérhetlek, erre végképp nem kíváncsi itt senki.

     • Igen, a Bloodborne-t nagyon DMC-s hack n’ slashnek látom Resident 4-es körítéssel, persze mint írtam ott van alatta a Souls alap is. Meg van a Demon’s Souls és tudom az közelről sem ilyen, sem a Dark 1-2. Mégis (szerintem) sokan a fenti két játék hasonlósági miatt (Resi 4 és DMC) miatt fogják megvenni.

 11. Habár a Dark Souls 2 nagy csalódás volt számomra, ennek ellenére ez az a játék az Arkham Knight mellett, ami miatt sajnálom, hogy jó ideig kimaradok a next-gen őrületből.

 12. amit hiányolok az a dinamikus árnyékolás.

 13. Eszméletlen!

 14. Kimaradt a zárójeles rész után: na sincs benne. 😀

  • “Kedves mélyen tisztelt””GOD””barátom!Megbocsáss érte ,hogy beleszólok frappánsan összerakott ,feltűnést nem mellőzően 3 részre szabdalt ,számomra anyázásnak is beillő kis irományaidba(na,itt nem hagynám ki a zárójeles részből,hogy a harmadiknál már a gépelő kis ujjacskáid törtek volna darabokra inkább),de röviden és tömören egy olyan kultuszjáték sorozat megjelenni készülő fizikai örökösének a kis lábujján a körömpiszkot fikázod(merthogy ennyit láthattál az unalmas harcrendszerből,és az egyhangú pályákból),amiről írásodból tanúbizonyságot téve annyit sem tudsz ,mint a sarki Kolompár család a Homoki szarvasgombás gyümölcsrizs elkészítéséről.Nem bántani akarlak ,csak felvilágosítani ,hogy ez a projekt már letett valamit az asztalra ,rengeteg szeretik ezt a stílust ,a benne rejlő kihívásokat ,a hangulatát ,és nem utolsósorban a szavatosságát ,ha veszed a fáradtságot ,ennek utána is olvashatsz, vagy ne adj isten ki is próbálhatod valamelyik elődjét ,ha van hozzá megfelelő masinád.Remélem nem bántottalak meg ,mert nem ez volt a célom ,csak védem a””mundér becsületét””.”

   • “Vigyázni kell vele, csórinak “”harminc év tapasztalata van”” Ez idő alatt sikerült kipörgetnie egy gta-t és egy unchartedet lol”

   • Annyiban igaza van,hogy mindket Souls bemutatoja es trailerei messze felulmultak ezt.Ami miatt pedig lehet kisse aggodni,az az,hogy a keszitoik nyiltan kiallnak a casualosodas mellett az uj jatekuknal.

 15. … semmi cafatolás, darabos a mozgás, elpusztíthatalan környezet, az esetleg hogy a környezet segítségével végzem ki az adott tagot (régóta van már ilyen), a környezetet már most unom holott az egész játék itt fog játszódni… a grafikán kívül minden HULLA FÁRADT benne. Ez a játék számomra igénytelen!

 16. Hurkaszaft!

 17. Kalapos Ferenc 😀 Ilyen bevezetőt mindegyik hírhez lehetne írni. De a kutyás résznél ki a másik? Kalapos József, nyilván.A mozgásanimáció nekem is egy kicsit szemet szúrt. Leginkább a kocogás különös. Nem lényeges részlet, király játék lesz. A város meg nagyon hangulatos és szép. Bár nem laknék ott.

 18. Nekem át jött……:)

 19. Imádom.

 20. A következő évben ránk zúdítják a jobbnál jobb játékokat. De szar már! 😀

 21. Ez minden, csak nem nextgen. Legalább az animációkon javítanának, hogy sokkal dinamikusabb legyen az egész, ha már a hud-ot nem sikerült megváltoztatni. Első nap tuti nem, de 1-2 teszt után használtan még esélyes hogy beszerezzem.