Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Blood Bowl III – jövő februárra tolták

Előzetesen a kampány.

A Nacon és a Cyanide a Nacon Connect 2021-en árulta el, hogy nem jelenik meg augusztusban a Blood Bowl III – helyette jövőre tolták. A hír mellé egy előzetes is kikerült, amely a kampány módot demonstrálja.

A móka világában a háború megszűnt, miután lakosai megegyeztek abban, hogyy Nuffle isten szent sportjával rendezik nézetelétéréseiket: ez a címadó “Blood Bowl”. Persze ugyanannyira véres, mint a csataterek, amelyeket leváltott – gyilkosság, csonkítás, csalás, korrupció, varázslat és még az isteni közbeavatkozás is egymást követik a pályán, minden néző örömére.

A játékosok a 12 elérhető faj közül választhatnak egy csapatot, amelyek mind saját képességekkel és jellegzetességekkel rendelkeznek. Maguk toborozhatnak játékosokat, személyre szabhatják megjelenésüket, beszervezhetnek edzőket és cheerleadereket, majd elindulhatnak a brutális mérkőzésekre, ahol nem ritka, hogy hullazsákban távoznak a sportolók. Az új fejezet az asztali játék aktuális szabályaira épít, új képességekel és átgondolt passzolási mechanizmussal. A 12 faj között először bukkannak fel a fekete orkok, a birodalmi nemesség, a régi világ szövettsége és a káosz renegátok – akikről került már ki külön előzetes, a linkre kattintva nézhetitek meg, míg a tündékről ITT találtok egy bemutatót. Egyébként mindegyik faj egyjátékos kampánnyal is rendelkezik, miközben a készítők jobb online módot ígérnek új ligamenedzsmenttel.

A Warhammer világában játszódó móka augusztus helyett tehát 2022 februárjában lesz kapható PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

Hozzászólás