Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Blood Bowl III – így szabhatod személyre karakteredet

Véres sport ez az amerikai foci…

A Nacon és a Cyanide új információkat árult el a Blood Bowl III-ról a Games Made in France eseményen, amely október 29-e és november 1-je között zajlott.

A készítők elárulták, hogy 12 csapat lesz elérhető a megjelenéskor, amelyek a következők: az alapteamek – Human, Orc, Dark Elf, Elven Union, Skaven, Dwarf, Nurgle, Chaos Chosen – és négy új, amelyek közül kettő az asztali játék új változatából érkezik – ők a Black Orc és az Imperial Nobility. Utóbbi dedikált képességekkel tudja korlátozni az ellenfelek mozgását. A másik két csapat az Old World Alliance (törpökkel és emberekkel) és a Chaos Renegades, amely olyan mocskosan csaló játékosokból áll, akiket egyik csapat sem akart megtartani. Az Unreal Engine-en futó program az eddigi leghitelesebb adaptációt ígéri, például a speciális játékkártyák bevezetésével, amelyek ideiglenes képességeket kínálnak, vagy amelyekkel ki lehet iktatni az ellenséges csapattagokat még a mérkőzés előtt. Lesz egy kmapánymód is, valamint szponzorok és “sztárjátékosok”, továbbá több elemmel lehet személyre szabni a figurákat: a színek, a minták, a páncélrészek és a stadionok például mind módosíthatóak. A játékosok a megjelenés után is számíthatnak frissítésekre: bővül a tartalom, több bajnokság lesz, támogatják a közösséget és finomhangolják majd folyamatosan az élményt a fejlesztők. A móka alapja a stratégia, az elszántság és a szerencse, de a cél az is, hogy minél többen tudjanak játszani, ezért különféle beállításokkal lehet variálni az élményt: új a kezelőfelület, felhasználóbarát a visszajelzés és rugualmasak az időzítők.

Az alkotás 2021 elején érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, addig pedig itt egy rövid videó arról, miként lehet személyre szabni a karaktereket.

Hozzászólás