Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

Blogsorozat a Sony új mozgásérzékelős irányítójáról

A Sony Playstation 3-as, mozgásérzékelős “varázsbotját” az [A http://playstationcommunity.hu/note/1371]E3 kiállításon[/A] villantották először. Ha akkor valamilyen oknál fogva lemaradtál róla, és szeretnéd átlátni-megismerni, miről is szól ez a történet, csekkold a hivatalos [A http://blog.us.playstation.com/tag/motion-controller/]PlayStation Blog[/A] cikksorozatát, mely különböző fejlesztők közreműködésével készült videók segítségével demonstrálja a rendszer lehetőségeit és működését.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. kiváncsi leszek rá

 2. Nagy érdeklődéssel várom az első játékbemutatót! 🙂

 3. “Lehet én maradtam le valamiről, de még sehol nem hallottam arról, hogy ezzel, vagy mással akarják LEVÁLTANI a kontrollereket. Akik ennyire tartanak az ilyen féle fejlesztésektől, azoknak csak annyit tudok mondani: “”Nem kell félni, nem fog fájni”” :D”

  • Egyetértek, és én is azt gondolom, hogy ez csak egy olyan kiegészítő lesz mint a playstation eye és egyáltalán nem fogja veszélyeztetni a kontrollereket.

 4. Tegnap próbáltam a Wii-t. Ha ilyen lesz a ps cucc, akkor meg kell venni! 🙂

 5. Remélem nem fut be…nem érdekel a hadonászás viszont ha trendi lesz meg még nagyobb réteget talál meg vele a sony(mint a wii sztorija) akkor bukta az egyszerü játékosnak….valszeg háttérbe szorul a sima kontrolleres játékfejlesztés.

  • amilyen anyagi helyzetben most van a Sony, ez a Wii őrület PS-en egyértelmű lépés lenne és persze annál többet spórolna a cég a hc fejlesztéseken, ami itt senkinek sem jó 😛 de ugyancsak erőltetni sem kéne mert az új sixaxis-bot vagy mi semmi újat sem mutat a célközönségnek, én teljesen erőltetett és megkövetelt lépésnek tartom ezt a Sony részéről.

  • Az Eyepet sem neked készült, de mellete jelenik meg az Uncharted 2. Nem egyértelmű amit mondtál. Ha még több lé van a PS-ben a Sony csak jobban rá fog startolni a dolgokra. Pont azt a hibát követte el hogy csak bizonyos rétegeket célzott meg, az pedig nem a teljes piac. Miért ne gyártana Full HD wii-t ha megteheti, és kis költséggel csak plusz eladása származik belőle.

 6. hát remélem hogy nem lesz olyan rohadt drága

 7. nem hinném hogy ez nagy szám lesz, a casual és a konzol nélküli réteg valami másra van ráizgulva.

 8. Csekkoljuk.

 9. Mint mindent. Piszok drágán, de nagyon jó lesz.

 10. Kiváncsi vagyok, hogy menyiért adják majd