Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Blacklight: Retribution – PS4 játékbemutató

Playstation 4-es Free-to-Play játék lesz a Zombie Studios [B]Blacklight: Retribution[/B] című lövöldéje, mely állítólag a konzollal együtt debütál. A következő, több mint egy órás fejlesztői bemutató során a még félkész game összeomlik, így látható egy kis PS4 debug interfész.[YOUTUBE]Ax0sEb4ykdk[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez fogja nállam leváltani a BO2-t.

 2. Szerintem egész OK a játék, nem egy űberszuper, 100 milkós költségvetésű megaprodukció, hanem egy ingyenes valami.

 3. F2P nagyon megy most!Az élsimítás rendben van!Nem tűnik rossznak a video-t nézve, és jó látni, hogy ilyen anyagokat is közzétesznek.

 4. Tény, hogy nem egy nagy durranás, de ingyen lesz, megjelenéskor:)És amiket mondtak róla elég kedvező mikrotranzakcióval(szóval nem Pay 2 Win).A customization meg egész jónak tűnik.

 5. Nem ide vág, de hadd kérdezzem meg, hogyha én ps+-os voltam, minden mentésem a felhőben volt, viszonrt lejárt a plus-om, akkor ezeket a mentéseket el tudom érni?

 6. Ugye ezt nem azt jelenti, hogy a következő generációban eljön a zsákszámra megjelenő free 2 play és harmatgyenge játékok ideje?!?! Ugye nem? 🙁

  • Biztosan jóval nagyobb teret kap ez a megoldás mint most. Szerintem attól nem kell tartani, hogy harmatgyenge játékok jönnek. Az már szerintem aggasztóbb, ha nem fizetsz majd valamiért akkor annyira butított játékod lesz a fizetősökkel szemben, hogy nem sok értelme lesz úgy játszani, vagy legalábbis jóval élvezhetetlenebb lesz az egész. Szóval fizetsz a játékért mint most is, nem változik itt semmi. 🙂

 7. Volt szerencsém játszani vele és nyugodtan mondhatom ez bizony a gyengébb f2p játékok közé tartozik.

  • Szintén kipróbáltam. Teljesen átlagos minden téren, pár meccs után untam. Nincs ezzel semmi baj, nekem nem jött be és nem sírok, örülök az ingyen játékoknak, de ez nem lesz a kedvencem.

   • Így videó alapján egész kellemesnek tűnik (szigorúan FtP szemszögből) de szerintem ezt a grafikát a PS3 is elbírná, semmi új generációs áll leejtős megoldást nem látok benne.

 8. Ha már ingyenes lesz, akkor egy próbát megér … a weapon customization elég részletesnek nézett ki, de maga a játék fizikája nagyon ótvar … kb. mint a ’99-es Unreal Tournament.

  • tesznek bele pár trofit és zabálni fogod 😀

   • Ellövöldözni ingyen trófeáékért bármikor =DÉn pl. örülök, h lesznek F2P játékok a PS4 megjelenésénél, m az összes AAA címre úgysem lesz pénzem … PS3 megvétele után is hónapokig csak demo-kat toltam meg a Motorstorm-Resistance kombót =D

 9. Mintha a semmit nézném!

 10. Nálam ez kimarad. Olyan átlag shooter kinézete van.