Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Biznisz – sz@rrá marták az xboxosok…

Phil Spencer egy amerikai üzletember, aki jelenleg a Microsoft Xbox divíziójában tölt be vezetői állást, kvázi ő “felel a játékokért”. Nos, ez a Spencer egy elég normális arc (sőt, hajbeültetése óta még egy handsome figura is), aki ritkán nyilatkozik hülyeségeket vagy szélsőséges dolgokat, sőt, inkább igyekszik haverságban lenni a PlayStationnel és annak munkatársaival. (Benne volt például az újgen konzolok megjelenésekor lefutott cégek közötti twitteres gratulálgatásban is.)Nos, Spencer pár napja jókedvében lehetett, ezért saját Twitter-csatornáján írta meg egy kérdésre válaszolva, hogy az új Gears of War és a Division mellett nagyon várja a PS4 exkluzív Uncharted 4 megjelenését. Gondolta szegény, hogy ez majd milyen jó bejegyzés lesz, mutatván, ő aztán nem szítja a konzolháborút….de a dolog persze borzalmasan csúnyán sült el. A véresszájú xbotok úgy estek neki Spencernek, mint ahogy bolond tehén szokott a borjának, mondván, egy videojátékos brand feje nem engedheti meg magának, hogy az “ellenséges” márkáról jót mondjon. Példának hozták a Pepsit, ahol a biztosan “fejek hullanának”, ha az igazgató a Coca-Cola-t méltatná.Spencer mintegy lezárván a témát csak annyit mondott, hogy aki nem ismeri el a konkurencia erényeit, vagy egy játék/stúdió bukását kívánja, az nem igazi gémer…A leggyökerebb felhasználók persze még ez után is hosszan, kommentek százaiban folytatták egymás, Phil Spencer, az Xbox és a PlayStation brandek ekézését, egymás hülyézését, saját maguk fényesre szopkodását, majd természetesen eljutottak a szokásos fórumos-szájkarate holtpontra, ahol már senki sem emlékezett arra, hogy a másik mit állított és miért, mikor… és ekkor minden kezdődött elölről.[A https://twitter.com/XboxP3/status/704462776664633344]FORRÁS[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Mint anno a plazma vs lcd LoL

 2. LOL XDD Hát igen azért lehetett régen valami abban hogy gamereket idióta kövér kockáknak hívták , sajnos szomorú hogy ennek becézésnek sokan megfelelnek . és az ilyenek miatt marad is ez az elv kövér disznó meg idióta egy játékos . Nem lennék játékos én is laikusként ezt gondolnám hol ott ennek csak pár százaléka ilyen baromállat, javarészt meg normális .

 3. Úgy 10 évvel ezelőtt még csak-csak eltudtam röhögni az ilyen értelmetlen szardobáláson, de így 2016-ra már qrva unalmas lett az egész.

 4. szimpatikus dolog méltatni a konkurenciát, de picit szokatlan. viszont az anyázás valóban felesleges.

 5. drága jó anyám, mi van itt? tiszta komédia (grabs popcorn)

 6. Na bumm…

 7. Csak a tweetem senkit sem fog érdekelni, mert nem vagyok fejes egyik cégnél sem.

 8. Nekem nincs XOne-om, de mondjuk szívesen szúrnék egy Quantum Theory-t vagy egy Scalebound-ot. A GoW és Halo páros sosem vonzott. A nagy kinyilatkozások napja. Ja és buzi is vagyok…vagyis meleg. Maradjunk annyiban, hogy mindkét fél nagy jampi és egy hazugságvizsgálaton kiakadna a gép.

 9. Uraim! Koszonom a szorakoztato estet!https://www.youtube.com/watch?v=IC7om6n8kDU

 10. Az utolsó pár komment nagyon szórakoztató. 🙂

 11. Mondjuk innen kibaszva lenni is már lassan megváltás, ami itt megy mostanában…:/

 12. “Ezt a hót gyökér jabulfaszomat nem lehetne kibaszni (őt is) innen a picsába ? A PSC “”Fekete pákója”” tisztára ! Tele szarja Üzenőfaltól kezdve mindent a híren át “” Hú a köcsög vendégek jönnek és dolgozni kell, bele is köpök a kajába, meg a faszomat is beleverem, stb. “”, persze a jattot elteszi !Nehéz elhinni, hogy egy 14 éves gyereke van, mikor ő meg agyilag itt 12 éves szinten van !”

 13. Látom a nagyfőnök sem tudott mondani még csak hasonlót sem 😀

 14. Martin, te szemét sony fan, miért raksz ilyen híreket?!Miért kell csinálni a feszkót?!Mondjál le!

 15. Van itthon PS4. Nagyjából semmire sincs használva, ott rohad a polcon (akinek hiánya van belőle, írjon…). One még nincs, de coming soon. A napokban találtam egy kiváló állapotú, gyönyörű Resident Evil-feliratos GameCube-ot. Meglesz ő is. Na bumm!Jó mindegyik, oszt’ kész.

 16. igazából szar mindkét gép, de én a jobbik szart választottam, játékokról meg ne beszéljünk.

 17. bírom az ürgét, meghívnám sörre.

 18. SZAR!

 19. Tényleg jó arc a csóka ha a nyilvánosság előtt is bevállalja a konkurencia erényeit, ráadásul a szardobálást is éretten kezelte.

 20. Én ezt a konzol háborút nem értem… A játékosok generálják egyfolytában, hát nem mindegy, hogy valakinek ps4 vagy éppenségel xbox one-ja van?! Mindkettő játékra alkalmas és kész.Szegény flótást azért harapják le a fejét, mert az Unchartedet megemlítette…. Akkor most a ps4-es fanok leharapják az én fejemet is azért mert, én nagyon játszanék majd az új Gears of War résszel, de ps4 konzolom van…

 21. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy mindkét konzollal rendelkezem. Gondolom ezért minimum dögöljek meg?! 🙂 Szarok én szar dobálásra. Nekem addig jó amíg van egy egészséges rivalizálás és mindkét oldalról király címekkel bombáznak.

 22. “A szardobálás , AZ megy . Kicsiben és “”nagyban”” is . Sajnos . :(“

 23. Jó hogy várja az U4-et, mikor a viccboxon soha a büdös életbe nem is volt, és nem is lesz, még csak hasonló volumenű játék sem!

  • Hát persze.

   • Csak egyet mondj kérlek ami viccbox exkluzív és ilyen minőségű, és ez a stílus, csak egyet!

    • Jabulani: The Game 😀

    • Uncatered: Jabulani’s Fortune. Only on Xbox One.LOAAAAAALhttps://www.youtube.com/watch?v=jmcC466woOI

     • Nem is vagy igazi péesfan, ha ilyet mondasz. Kapol a szádra, ezt megemlegeted, tuti 🙂

     • Az még fél év minimum, és nem hiszem hogy lesz olyan sikeres mint egy Uncharted. Ha lenne viccboxom még egy halo-val meg egy GOW-al sem tudnék játszani! Volt anno viccbox 360 nekem is, de ez a két játék már akkor sem kellett még ingyen sem!

     • En nagyon szerettem az X360-at. Halo-kat kulonosen, foleg co-op-ban.Hozzateszem persze, hogy amikor kellett a penz akkor nem a PS3 kerult eladasra, hanem az X360.Sima Xbox-ot is imadtam. Nehezen tudnam megmondani, hogy azt vagy a PS2-t komaltam-e jobban. Oddworld: Stranger’s Wrath mai napig nagy kedvenc. Xbox exkluziv volt, mostmar van egy HD valtozata PS3-ra, nagyon tudom ajanlani. Anno egy igazi gyongyszem volt. Stilusos es eredeti, elmeny volt jatszani.

     • Csak azért említettem e két játékot mert ez a 2 nagy exkluzív címük van, ami nekem pl 5ft-ot nem érnek 🙂 (ja persze ketten együtt)Tudom van Forzájuk is, de még az se jobb mint pl polystationon a GT sorozat. TitanFail-ról nem is beszélve mekkora hányás 😀

     • Tényleg nem akarom őket fikázni, de össze se lehet hasonlítani a két gépet exkluzívok terén. Az hogy a fószer meg várja az U4-et, hát ezen mit kell csodálkozni? Hisz lentebb már írtam hogy miért is várhatja annyira 🙂

     • Annyira nem vagyok benne a mostani generacioban. Se XOne-om, se PS4-em nincs egyelore. Viszont abbol a kevesbol amit latok, abbol tenyleg ugy tunik, hogy sovanyka az XOne kinalat exkluzivok teren.Mindenesetre izlesek es pofonok. En szeretem a GOW-ot is es a Halo-t is. Uncharted-et mar kevesbe, de ez legyen az en bajom.

    • A Rise of The Tomb Raider egyelőre még MS konzol exkluzív. Na bumm !

    • Jabu bazmeg, ennél bármi jobb.

  • És jabu meg is jött az első igazolással.

 24. Vicboksz gondolatok LoL

 25. SZAR!

 26. Undorító, amit művel ez a sok retardált. Nekem mindig is szimpatikus volt az ürge. Mióta átvette Don Mattrick helyét, azóta javuló tendenciát mutat az XOne. Inkább örülnének, hogy nem a köpködéssel tölti az idejét, hanem azzal hogyan tehetne többet a játékosokért, elég csak megnézni a nem olyan régi híreket. Szerintem ez mind az ő érdeme. Az ilyen szardobálást már régen abba kellett volna hagyni mindkét oldalon.

  • Hát Kb.Ő volt aki kihúzta a földbe állított XBone-t a xarból, most meg savazzák.Engem mondjuk inkább az a hír foglalkoztat, hogy az M$ másik oldalról támad. PC-t, upgradelhető számítógépet akar csinálni a konzolból. Remélem a Sanyi nem követi ezt a hülyeséget.

   • Megfigyelhető, hogy amit meglép az egyik és kajolja a csőcselék, azt egy idő után meglépi a másik is, de azt nem tudom elképzelni, hogy Sony-ék eddig elmennének.

 27. “Ez a háborús szardobálás ma is “”menő”” még?”