Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Biznisz – odab@szott a Nintendo a konzoltolvajoknak

A Nintendo – vagyis minden egyes hardvergyártó – új konzoljainak megjelenését minden esetben komoly hisztéria övezi. Nincs ez másként az újszerű megoldásokat és évtizedes hősöket kínáló [B]Nintendo Switch[/B] esetében sem, melynél valaki úgy gondolta, jó ötlet lehet pár konzolt jóval a megjelenés előtt, magyarosan szólva “kéz alatt” értékesíteni és a Redditen meghirdetni.Nos, források szerint a Nintendo of America ezt nem így gondolta. Hivatalos közleményben adták a világ tudtára, hogy a felkínált gépek lopottak, sőt meg is találták azt a kereskedőcéget, ahonnan származnak, beazonosították a tolvajokat, akik ellen meg is indult az eljárás.Hogy a sztori történetesen gerillamarketinges reklámfogás, vagy egyszerűen csak pár ostoba tolvajról és egy még ostobább orgazdáról van-e szó, igazából mindegy is. Lopni és a lopott árúval kereskedni nem szép dolog, értem?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Lemaradt a “”Nem lopott!”””

 2. Ha ingyen utànam dobnàk akkor sem kellene!!!! Ha vàlasztanom kellene ez meg egy ugyanennyibe kerülö mobil között biztos hogy a telòt vàlasztanàm!!! Szegèny N màr kinjàba nem tudja hogy mit talàljon ki.Talàn jobb lenne ha kiszàllna a konzol bisnisböl,ès kiadàssal meg fejlesztèssel foglalkozna mint a Sega!!!!

  • Nekem meg telefon nem kellene ilyen olcsón

  • Telefonon még csak hasonló szinvonalú játékokat sem kapsz + tapigaming? Ugyan már…5-10+ éves játékok átportolva hulladék tapiirányítással, vagy TALÁN valami jobb féle BT kontrollerrel HA támogatja…

   • Nem szò szerint,csak hasonlat kèppen irtam pèldànak.Nem nagyon szoktam mobilon jàtszani.Tudom nem szèp dolog premier elött temetni,de sok mindent nem nèzek ki belöle.De nagyon ùgy fest hogy ha ezzel beègnek akkor a Nintendo lehùzhatja a rolòt.

    • Wii annyi pénzt termelt a nintendonak,hogy ha a következő konzoljuk is bukás,akkor se fog tönkremenni,amugy meg ettől erősebb kézikonzolt nem lehet jelenleg késziteni

    • Én tervez(t)em a gép megvételét. De úgy érzem nagyon el van rontva a gép rajtja. Ebbe az árba befért volna azért 1-2 indokolatlanul külön árult kieg. Rengeteg opciót késöbb kap meg a gép. És a nyitó játékkínálat gyenge. 1 darab AAA cím legyen az bármennyire jó, kevés. Nem is értem mit műveltek 1 évig miközben a wiiu-t elhanyagolták. Én szeretem a nintendo vasakat. A playstationok mellett kiváló szóeakozást adtak. És jó lenne egy jó handheld vas. De ez a gép… Várni kellett volna még fél évet a megjelenéssel és több AAA játékkal, teljes funkcionalitással indítani. Kiváncsi leszek idén miket jelentenek be rá.

 3. Kell is a reklám egy ilyen gyenge konzolnak!

  • Legerősebb Handheld konzol a piacon

  • Legerősebb handheld konzol, asztali módban annyi különbség van közte és az xbox one közt mint a ps4-one között (magyarul lóf*sz), handheld módban meg 720p-n (ami ekkora kijelzőn bőven jó főleg hogy korrekt minőségűnek írta le aki már látta) ugyan azt kapod mint asztalin.

 4. Ráadásul a gép pixelhibás volt

 5. Mkay

 6. De hogy lehetett ennyi eszük komolyan ?! Egy zsír új konzol kerül kiadásra és azt hitték nem figyelnek rá ?! Nagy a sötétség… egy ilyenért vajon mennyit lehet kapni ?!