Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Biznisz – miért rosszak a videojátékos mozik?

Bizonyára hallottál mát róla, hogy sok más híres videojáték franchise mellett a PC-s [B]World of Warcraft[/B] MMORPG-ből is mozifilm készül. Thomas Tull Warcraft producer szerint a legtöbb videojátékos film azért lesz sz@r, mert nem jó felfogásban készülnek.Mit jelent ez? Nem kell találgatnod: Tull azt mondja, ha egy filmnek úgy állnak neki, hogy mennyien ismerik a szoftvert és mennyi pénzt fog hozni a konyhára, már a legelején el van szúrva a projekt.Ezek szerint a 2016-ban mozikba kerülő World of Warcraft film más szempontokat tart majd szem előtt. Ez jó hír lehet a fullos fanservice-éhes rajongóknak.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ……azért mert olyanok készítik,akik nem is játszottak az adott game-el…..

 2. az összes amerikai film hulladék, nem csak a videojáték-feldolgozások

 3. WoW film? miröl szólna? megy Bél Krisztián és összehaverkodik a csöcsös diabloval hentelnek egyet egy kis romantika netán sex és utánna még mennek ,de valaki meghal…. égrenéz MIÉÉÉÉÉRT? megbosszul minden fasza to be continue… or not ezért trééé az egész

 4. mgs mozit nem tudnék elképzelni sem,hogy jó lenneAmi ott profi, egyedülálló és mindent visz a többi játék mellett az az átvezető videók rendezése , de ott is inkább a vágások ami tiszta profizmusra vall.

 5. Ezért tartok én a The Last of Us mozifilmtől. Szerintem azt kb lehetetlen úgy megcsinálni, hogy hozza a játék hangulatát.

 6. Én erre a filmre sem tennék sok pénzt.

 7. Uwe for president!XDA dolog ott kezdődik, hogy az alkotók nagyjából xarnak az eredeti alkotásra. Átveszik a címét, meg a karakterek nevét és sanyi. Tartok tőle jórészük nem is játszott a játékkal, fogalma sincs arról a hangulatról, amit a filmvászonra át kéne vinni.Itt most nem arról beszélek, hogy gyak egy szappanopera 115. részét kéne leforgatniuk, vagy egy Marwel féle cicanacis alsógatyás szuperhíró aktuális részét. Ennél azért ez a műfaj több kreativitást engedne meg.A RE ilyen szempontból egy trágya, a SH egész jó. Aztán ott vannak olyan filmek, ahol a játékban nincs annyi töltés, amivel egy 1,5 órás film kijönne, na ehhez kéne fantázia, tehetség, pl Doom. Ami ezexerint a rendezők, forgatókönyv írók többségének nincs.

 8. En jo konyv feldolgozast se sokat lattam,az eletrajzi filmekrol meg ne is beszeljunk,de szinte barmilyen feldolgozast lehet itt emlegetni. A producer ur fenyezi magat,de rendesen meg kell majd dolgozzon azert,hogy a sok millionyi HC fan ne kapja szarra a cuccat fel perc alatt.

  • Hát a Diablo könyvek nagyon jók!Igaz egyáltalán nincs semmi köze a játékhoz, de mind a három könyv jó. :DMondjuk én olvastam a Baldur’s Gate könyvet is, aminek úgyszintén nem sok köze volt a játékhoz, de az egy nagyon pocsék alkotás lett. :S

 9. Csak Uwe Bollt kezeit kerüljék el 🙂

 10. Remélem jó lesz

 11. a God of War moziról tud valaki bármit is?

 12. Silent Hill se lett rossz.

 13. Azért készült jó videójátékos film is, lásd Mortal Kombat.

  • Még a REdident Evil eslő részével sem volt AKKORA problémák. Az újabbak ismerve kifejezetten zseniális lett. 😀

  • Miiiiiiicsooodaaa?:DDDDDHát az minden volt csak jó nem!:DAz a baj, hogy a filmesek többsége megy a saját feje után és csinál valami tragédiát az egyébként frankó alapokból. Hiába mondják azt, hogy figyelemmel kíséri az eredeti alkotók a produkciót, ha ebből végül nem látszik semmi. Talán elküldenek a fejlesztőknek egy-két artwork-öt de ennyi. Most a Blizzard bebizonyíthatja, hogy másképp is lehet csinálni.

  • Így van.