Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Biznisz – fizetett elfogultságért büntetett az FTC

A PlayStationLifeStyle magazin híre szerint az amerikai Federal Trade Commission (FTC) nevű kereskedelmi ellenőrző szervezet megbüntette a Machinima.com videoszolgáltatót azért, mert az állítólag az Xbox One 2013-as megjelenésekor ismert YouTube-személyiségeket vásárolt meg, hogy feltűnően pozitív véleménnyel viseltessenek a Microsoft új konzolja iránt. A Machinima emellett állítólag felkérte ezeket a vloggereket, hogy a megegyezésről ne szóljanak a nagyközönségnek.A vizsgálat megállapította a “kompenzált véleményezés” tényét és elmarasztalta a szolgáltatót azért, mert ezen keresztül irányítottan befolyásoltak vásárlókat döntésükben.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Kétmillió!

  2. Kellemetlen.

  3. Tudtam!

  4. szép!

  5. De sok ilyen van még gyerekek, csak nem tud róla ez (meg a többi hasonló) szervezet. Vagy nem akar tudni, maradjunk ennyiben.Mutatónak megcsinálták ezt a balhét, hogy ne lehessen azt mondani, hogy senkit sem marasztalnak el.

  6. Machinima.com-ot meg ugye nem kell részletezni, hogy ki bérelte fel ilyen dolgokra…Hogy rohadnátok meg a tomb raideres sz@rkavarásotokkal anyátokba ! Lefogadom a Sqare Enix beint az M$-nek és jóval hamarabb (nyár vége) hozza ki a ps4-es Larát ! Az is már 6x megbánta, hogy ilyen szarba belement !

    • “Én nem vagyok ebben olyan biztos. Hidd el zsírosan tejelt az Enix-nek a M$! Megérte ez nekik bőven. Plusz ott lesz majd a PS4-es megjelenés jövőre, ott is rengeteget fognak eladni. Az ilyen ideiglenes exkluzivitás nagy biznisz. Aki tutira megbánta ezerszer az ilyet az az EA a Titanfall-al. Ugye az örök exkluzív szerződést még az új generációs gépek megjelenése előtt kötötték, “”szegény”” EA vezérkar akkor még nem tudhatta, hogy ilyen gyengén fog szerepelni az X1. Nem is csoda, hogy gyanúsan hamar már jött a hivatalos hír, hogy lesz Titanfail 2 és jön PS4-re is. :)”

  7. Aszittem a Fradi büntetett