Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Biznisz – állítólag a fejlesztők nem örülnek a PS4K-nak

Egyre több hírt hallhattunk mostanában a [b]NEO[/b] kódnevet viselő, komolyabb hardverrel rendelkező PS4.5/PS4K-ról. Colin Moriarty, a Kinda Funny társalapítója egy twitter üzenetben megemlítette, hogy „egy megbízható forrás” szerint a fejlesztők nem igazán lelkesednek a Sony új gépe kapcsán.[i]„Egy megbízható forrás szerint a legtöbb fejlesztő nem örül a PS4.5-nek, és annak, ahogy fejleszteni kell a játékokat. Az extra költségek, a tervezés, és egyéb nonszensz.”[/i]A korábbi jelentések szerint októbertől minden játék egy „Alap Móddal” és egy „NEO Móddal” fog rendelkezni, ami támogatja az új PS4-et. Ettől függetlenül a Sony részéről még semmilyen hivatalos megerősítés nem jött, és ha a készülék valóban létezik, akkor valószínűleg a júniusi E3-on fogunk hallani róla.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Most már nagyon érdekel, mit tervez a Sony. Szeppuku?

 2. Legyen már június, akkor végre kiderül, hogy érdemes-e lázongani 🙂

 3. Egyre kíváncsibb vagyok igaz-e és ha a Micro is kiadja az új gépet továbbra is Ps marad erősebb??

  • Ez bizony jó kérdés. Mert miért is ne adhatna ki erősebb és jobb gépet a MS így a második körben? Urambocsá még tanulhattak is abból a rengeteg baklövésből amit eddig elkövettek a generációban. Elkezdtek jönni az X1.5-es hírek is amúgy a sajtóban, több hazai és nemzetköz oldal is lehozta a titokzatos belsős infó morzsáit.

 4. azt tudom elképzelni még ami anno xboxal megtortent hog ykiadtak a kinectet és a nem kinect ready boxok sorba haltak meg mert nem birtak olvasni a kinect dolgait…. az uj verziokban mar megoldottak ezt persze csendesen. sztem sony attol fél hogy psvr nem fogja birni és kicsit optimalizaltak… de en szarnak ra neo ready verziokat gyartani a fejlesztok helyében, lehet h csak sony xklusivok lesznek neos jatekok

 5. ez olyan microsoftos buzisag most

 6. Szerintem ez köcsögség a sony-tol!

 7. Egyenlőre még azt sem tudom mik lennének ezek a fejlesztések. utána kell néznem.

 8. Ugyan srácok, egyértelmű,hogy a PSVR bevezetéséről szól az egész.Az alap gép VR élménye valószínűleg erősen kifogásolható (pláne a pc-s konkurenciával szemben) ezért választaniuk kellett: vagy megmosolyogják a piacon a kedves VR próbálkozásukat, vagy alá tesznek egy beton vasat.

  • de ez így sem beton vas. xD

  • Erőteljes kommunikációs hiba lenne, ha a Sony évekig azt szajkózza, hogy milyen jó a PS VR platformnak mert itt van már 40 millió eladott gép, ami az új VR fejesünkhöz megfelelő HW.Majd a PSVR kiadása előtt gyak kijelenti, hogy bocs mégse.Másrészt a PSVR fejlesztésében, tesztelésében részvevő ezrek közül ez valszeg már valakinek csak feltűnt volna és már hónapok óta ezzel lenne valszeg tele a net, ha így lenne.

 9. Tuti hogy xbox is lép valamit erre . Ha igaz ez az új gép . Mondjuk engem már nem izgat . Unalmas kezd lenni nagyon .

 10. Fura ,de én félek attól hogy lassan olyan erősek lesznek a konzolok,hogy egyszerűen a rájuk való fejlesztés már csak egy két nagyágyúnak fogja megérni és nem is beszélve a bődületesen hosszú fejlesztési időről…

 11. “Szerintem van egy elég jó esélye, hogy a Sony tesztelve az informálisan kiszivárogtatott hírekkel az embereket, végül úgy dönt, hogy még sem adja ki a gépet.Valójában nem is annyira nekünk, felhasználóknak szól ez a dolog, hanem a konkurenciának. Az új Nintendo gépnek, meg a szintén készülő, de még kevésbé szellőztetett Xbone-nak.Az üzenet meg az, hogy:””a piac erre a generációra már le van osztva, az embereket most kevésbé érdekli a technológia, de ha ilyen háborúba akartok kezdeni mi készek vagyunk, sőt már előttetek járunk.”””

 12. nekem ezek a mostani adatok is kevesek, ha igazak a hírek, több ram kell nyomorultak………..

 13. Ez gusztustalan ami itt folyik, komolyan az E3-on fogjuk csak megtudni, hogy mivan? Plusz költség minden fejlesztőnek mert KELL nekik egy NEO és egy alap kiadást is csinálniuk a játékokból? Ha eddig nem volt elég exkluzív Xbox cím akkor ezután lesz mert, hogy kétlem a sok felháborodott fejlesztő közül mindegyik csak ülne és szomorkodna, ennek biztos lesznek következményei.

 14. Szóval azért kell ez, hogy az eddigi HD remake-eket ki lehessen még egyszer adni 4k remake néven. Ugye ?

 15. A sima ps4-et meghadjàk az Indie fejlesztőknek, azoknak jó lesz

 16. “Jah, és a szoftverárak alakulása is egy érdekes kérdés. Mert meglepődnék ha ugyanannyiba kerülne majd egy PS4K-s játék mint egy “”alap”” PS4-es.”

  • Elvileg egy lemezt veszel, egy játékot.csak a ps4.5 jobban ki tudja hajtani.Olyan lesz mint a PC ahol választhatsz hogyan akarsz 30fps-el játszani:- alacsony felbontás- magas felbontás

 17. Kicsit sem szánalmas, hogy hetek, sőt hónapok óta szinte minden földlakó tudja már, hogy lesz új PS4 modell, de a Sony még mindig nagyon titkolózik. Nem igazán értem, hogy miért jó nekik, hogy nem hivatalosan tőlük hanem pletykaáradatokból tudunk meg mindent az új gépről. Addig rendben van, hogy nagy nagy show közepette az E3-n rántanák le a leplet, de addigra (sőt, ugye már most is) mindent tudni fogunk róla. Már tényként kezelhetjük az új gépet hiszen ennyi helyről nem jöhetnek kacsa hírek futószalagon, igazából nekem az az egyetlen gyanús, hogy a MS nem lép semmit az egészre. Hiszen már most is hardveres lemaradásban vannak, mi lesz akkor az PS4K után?

 18. Végeredmény: Még több indie játék jön:)

 19. Akkor marad a 30 fps. xD

 20. A 4K mániásokon kívül ki örül neki?

 21. Jöhet engem zavar, jó lesz ez mezei PS4-em is nekem vígan elég 🙂