Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Biznisz – a Dragon Quest Builders rendezője távozik a Square Enixtől

Kazuya Niinou, a [i]Dragon Quest Builders[/i] sorozatrendezője továbbáll a Square Enixtől, árulta el a fejlesztő egy [a https://twitter.com/Nino_Kazuya/status/1164768359944056834][i]tweet[/i][/a]ben.Kifejtette, hogy már hét évet volt a vállalatnál, és a [i]Dragon Quest Builders 2[/i] után úgy érezte, hogy egy kicsit kiégett, így szeretne a kaidótól eltérő fejlesztési ciklust kipróbálni.Jövője már eldőlt, és hamarosan elárulja, hogy merre tovább. Ettől függetlenül külsősként még felügyeli a [i]Dragon Quest Builders 2[/i]-t, de ez nem azt jelenti, hogy lesznek hozzá kiegészítők vagy frissítések.Niinou egyébként a [i]Trauma Center: Under the Knife[/i] rendezője és az [i]Etrian Odyssey[/i] tervezője volt az Atlusnál, illetve a [i]7th Dragon[/i] rendezője az Imageepoch-nál. A Square Enixnél a [i]Final Fantasy XIV: A Realm Reborn[/i] asszisztens rendezője volt, és ezt követően vált a [i]Dragon Quest[/i] és a [i]Minecraft[/i] egyvelegeként létrejött [i]Dragon Quest Builders[/i], valamint annak folytatása, a [i]Dragon Quest Builders 2[/i] rendezőjévé.Sok sikert neki a jövőben! [107672]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Valami nagyon nincs rendben az SE háza táján. Persze, gigastúdió marha nagy létszámmal, de az elég beszédes, hogy csak az elmúlt egy évben több high-level ember távozott tőlük. Glassdoorra nyilván nem érdemes alapozni, de ott is elég sok fejlesztő panaszkodott (anonim módon) arra, hogy mennyire elbaszódott a céges kultúra az utóbbi pár évben.

  2. Szuper kis játékokat hozott össze. Főleg a DQB 2. részt, ami minden tekintetben jobb lett mint elődje.Sok sikert neki a továbbiakban!De remélem azért valaki folytatni fogja a szériát.