Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Biznisz – a Call of Duty csapat megdícsérte az új Battlefieldet

A héten az FPS titánok két új része is bejelentésre került, egyrészt a futurisztikus [b]Call of Duty: Infinite Warfare[/b], másrészt a múltba repítő [b]Battlefield 1[/b]. A Battlefieldet fejlesztő pár DICE alkalmazott azonban elsőre [a http://playstationcommunity.hu/note/14684]nem túl elegánsan reagált[/a] a Call of Duty bejelentésére, amit később meg is [a http://playstationcommunity.hu/note/14690]bántak[/a].Most a Call of Duty team kommentelt az első világháborús Battlefield 1 bejelentésére, dícsérve a csapatot és azt, amit láthattunk eddig a játékból.Az Infinity Ward hivatalos Facebook felhasználója egy elég provokatív kommentre válaszolva írt a Battlefield legújabb tagjáról:[i]Okba Gherbi: “láttátok már a BF1 előzetest? emlékeztek amikor a DICE vágó fikázta az előzeteseket?? úgy tűnik igaza volt, nézzétek és tanuljatok”Infinity Ward: Nagyszerű leleplező előzetes. Gratulálunk a DICE csapatának.”[/i]A Call of Duty csapat több tagja is megdícsérte az előzetest, kitérve a dalválasztásra és az arcok animálására is.Remélhetőleg az ügy itt le is záródik, és nem fogják egymás műveit szidalmazni a fejlesztők.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Mondjuk, nehéz is belekötni, mindenestre szép gesztus….:)

  2. Azért én jót mosolyogtam a Battlefield leleplezése közben. A DICE pár alkalmazottja fikázta az új COD-ot mondván, hogyha azt akarjuk, hogy tátva maradjon a szánk akkor nézzük Péntek este az űber brutál Battlefield leleplezést. Ők meg mutattak egy alig 60 másodperces in-engine trailert. Gratulálok nekik. De tényleg. Egy 3 és fél perces In-Game trailert lefikáztak és mutattak egy 1 perces In-Engine trailert.

  3. dedó 2016

  4. “Elsőre ütött a BF1 trailer, viszont sokadjára elgondolkoztam rajta, hogy “” mit is látok?””, mert ez kb. olyan, mint 2005-ben a Killzone 2 mézes-madzag cgi trailere ! Gameplay alig, ellenben jól mutató kamu CGI jelenetek egymás hegyén-hátán, hogy beszopassák embert, hogy ez így néz ki és mekkora királyság. Érdekes, hogy a neten óvaintenek mindenkit, hogy “”vigyázat, mert a BF story kampányok ultra szarok !”” , de hát akkor minek örüljön az ember ? A multinak ?”

  5. Igazából nagyon mást nem is tehettek. 🙂 Ők is tisztában vannak azzal, hogy semmilyen tekintetben nem lehet egy lapon említeni a két játékot, pedig elvileg ugyanoda sorolják mindkettőt.