Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

BioShock Infinite – fantasztikus új képek

A piacvezetőként aposztrofálható Game Informer magazin érdekes lépésre szánta el magát: eddigi borítósémáitól teljesen eltérő, 1912-es dizájnú címlapot készített októberi számához, a Playstation 3-ra is 2012-ben érkező [B]BioShock Infinite[/B] világ-exkluzív előzetesének apropójából.A játékot fejlesztő Irraional Games grafikusa az 1900-as években futó [i]The Saturday Evening Post[/i] lapot vette alapul mind a kép, mind a logo megalkotásakor. A Game Informer friss száma három különböző, korabeli hangulatú borítóval jelenik meg.A BioShock Infinite-ről szóló, sok érdekességet tartalmazó interjúnkat [A http://playstationcommunity.hu/note/4072]ITT OLVASHATOD[/A].[24079]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Végbomba mindegyik, nagyon bejön.

 2. Nagyon jó ötlet. Ha volna egy ujsàgom, minden hónapban az akkori legdizàjnosabb jâték stilusàban késziteném a boritot!

 3. Megragadták a fílinget, nagyon ötletesek, igaz, a játékot nem ismerem. 😀

 4. Az első rész a leghangulatosabb cucc, amivel valaha találkoztam, és a kevés infó alapján az új rész is alázni fog. A képek csodásak. (a váltás is nagyon bejön)

 5. Hatalmas ötlet! Gyönyörűek ezek a címlapok, büszkék lehetnek rájuk a GI-es srácok. Ha jól látom ilyen kopottas hatást is raktak a magazinra, elszíneződött felület. Fantasztikus.

 6. Sztem elég rondák ezek a címlapok.

 7. Most őszintén mi eddig ebben a huu meg a haaaa ? ? Eddig szerintem semmi nem derült ki a játékból .

 8. Tetszetős képek!Várom a storyt!

 9. Tehát a középső képen látható arc hajította ki azt az ürgét az ablakon ( aki az első trailer-ben is szerepelt ).Meg ahogy látom lesz itt Big Daddy madár verziója is :DA képek nagyon ott vannak.

  • “Én is egyből erre gondoltam. A fene tudja lehet, de nem biztos, miért lőnék le már most a poént? Lehet hogy csak egy hasonlat ez az “”igazi”” BD-re (ha egyáltalán annak nevezik majd) pont úgy mint a Bio2-ben a Big daddy-s platkátok, ott is csak nagyjából hasonlított az eredetire!”

 10. Jok a kepek

 11. Harmadik kép jobb oldali tag büntet.

 12. Jó választás! Nem tudom miért, de az ilyen dolgoknak számomra van valami kellmes hangulata. A Fallout 3-ban is a régi zenék nagyon sokat dobtak a fílingen.

  • Ezzel egyetértek, számomra is. Olyan megnyugtató a Fallout 3-ban, mikor mész a Wasteland-en és a Pip-Boy-odból régi számok búgnak 🙂

 13. Rezgést érzek az Erőben. Annyira hozza a feelinget, hogy csak na!

  • Még mindig keveset tudunk ugye a gémről, és Rapture-t elhagyva részemről kicsit kétkedve várom a játékot. Ezt azért írom mert az előző két rész (főleg az első) nagyon magasra tette a lécet amit nem egyszerű űberelni. De valami hasonló előérzetem nekem is van, talán mégis sikerül majd Rapture hangulata fölé szárnyalni!(:

  • Az északi patrióták nagyon meg fogják kapni, ami jár nekik (ugyanazt az okos kifigurázást, amit az objektivisták is megkaptak a Bio1-el)