Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

BioShock – érkezik a PS3 verzió, kis extrákkal

Jake Etgeton, a 2K Marin programozója egy nyilatkozatában elmondta, hogy a rövidesen megjelenő (és a Playstation.LIVE-on hamar tesztet kapó!) PS3-as BioShock új interaktív load képernyőt, valamint grafikiai tuningot kap majd, hála a Blu-ray kapacitásának, és az adat-install lehetőségének. A letölthető új “Challenge Room”-ok pedig további extrátkat visznek a játékmenetbe.A BioShock 5 gigát dob fel a gépre 10 perc alatt, mely során egy kis búfelejtő videót tekinthetünk meg. Az installnak hála a gép sokkal gyorsabban tudja streamelni a textúrákat és az audiót, mint ahogy az a Blu-ray lemezről leszippantható lenne.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. jo

 2. bevallom irigylem azokat a PS3 tulajokat akik először csöppennek bele Rapture világába. számomra minden egyes pillanat élmény volt. hasonlítgatni tök felesleges, ez a játék annak ellenére hogy midnen idők egyik legszebb gammája mégsem ez az erőssége hanem az ÉLMÉNY !!! 🙂

 3. Persze, egy év késéssel kiadják, raknak bele egy nyúlf’sznyi extrát és még 5 gigát telepít a gépre és ezután még vegyük is meg? Szerencse, hogy PC-n már kitoltam.

 4. Az állítólagos tuningnak örülök, az 5 gigás installnak kevsébé.Ha minden játék feldob maj 5 gigát hamar betelik a vincsszterem (is). Tudtommal a konzol nem PC, szóval jó lenne ha nem kéne istallálni.

 5. kipróbáljuk ha jó lesz

 6. Mik azok a további extrák?

 7. “””valamint grafikiai tuningot kap majd”” Mihez képest? “

  • A demó alapján nem sokat. Olyannyira nem, hogy én semmiféle különbséget nem fedeztem fel a 360-as és a PS3-as verzió között. Aztán lehet, hogy csak később jön ez elő, a többi pályán. Bár ezt kétlem…

 8. Nem fogott meg semmilyen téren.

 9. Nagyon nagy játék, mindenkinek kötelező aki még nem játszott vele!

 10. PC-n letoltam (anno nem eredetiben) de ezt én megveszem, olyan hangulata van, hogy… szóval musthave na, tényleg élvezet vele játszani!

 11. A GTA-ból ismerem ezt az installálós izét.Lassan tele a izém a winchesterem…

 12. Meg is érkezett a PS3-as Launch trailer: http://www.gametrailers.com/player/41521.html

 13. Sztem épp ezért teljesen felesleges pár textúra miatt aggódni, mert ezzel a játékkal játszani kell. Ha valaki azért nem veszi meg, mert nem úgy néz ki mint a másik konzolon, akkor az meg is érdemli.

  • Jogos, csak kicsit megrendült a bizalmam. Eddig ment a kisebb fajta hájp, a demó meg elég kétértelmű volt, szal nehogy véletlenül kiderüljenek esetleg más huncutságok is.

 14. Rövidesen leteszteljük a végleges verziót, és elmeséljük nektek, hogy sikerült. Egy dolgot nem csinálunk – összehasonlítást. Ez egy Playstation oldal, tehát minket a PS3 verzió érdekel.

 15. A demo alapján, nem tűnt semmivel sem többnek, mint a 360-as verzió.

  • Többnek? Látványosan sz.rabb volt a demó…

   • Igen, a demó valóban nem volt olyan mint 360-on, én is összehasonlítottam őket. Viszont nem sokkal utána a 2K kiadott egy nyilatkozatot amiben az állt, hogy a demo nem egyezik meg a végeleges játék látványvilágával és ki is dobtak egy pár képet a véglegesből, összehasonlítandó a 360-as verzióval. (igaz, azokon csak szimplán ugyanúgy festett mindkét verzió)

   • Hát én is láttam 1-2 összehasonlító képet fórumokon, és most nem tudom, hogy mi is van?!Éjjel nappal megy a szöveg, hogy mennyivel extrább, de az x-es verzióhoz képest kb 1/2 felbontású textúrák látszanak a képeken!

    • Pesze hát átb.szás az egész. Mondjuk ez legyen a legkevesebb, örüljön a nép, hogy portolták egyáltalán.

    • “A 360-as verzió szebb, mint a ps3-as demo, ez nem vitás. Viszont a kiadott képeken(sajna nem tudom már melyik oldalon voltak linkelve), ott nem votl különbség a két verzió közt. Én igazából azokat a bizonyos””extrákat”” hiányolom, mert ez nagyon kevés ahhoz, hogy újból megyvegyem ps3-ra is.”

 16. Perpill nem lenne rá helyem.Hülye kérdés, de mi értelme a bluraynek, ha minden megtömi a vinyóm? 😀

 17. Hány gigás lehet az interaktív load képernyő, ha csak a Blu-rayes lemezre rakták rá? Nagy extra. xD

 18. És lám, pár játék a gépemen, máris betelt a 40-es vinyó…:S

 19. Demoval toltam a grafika nem teccett de a brutalitas ami benne wan az durva!Az teccett!