Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

BioShock DLC

A 2K Games sajtóközleménye szerint novemberben érkeznek a Store-ra a PS3 exkluzív DLC csomagok a BioShockhoz. A Challenge Room megnevezésű pályák agyalós-gondolkodós stílusú kihivások elé állítják a játékosokat – hasonlóan, mint a Portal teszi azt a Half-Life Orange Box-ban.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. jo

 2. 10 éves trep17 éves slike

 3. Bocs ezt nem ő irt hanem én csak véletlenül báyám profiljába.tehát amit slike írt azt én írtam csak véletlen ő profiljába.

 4. Régen én azt hittem hogy ez egy olyan játék amibe egy kis szellemel vagyunk és a robotokat kell szétütni atán ijön belőlük egy szív és azt kell felvenni…:DDe amikor megnétem az első videót, össze fostam magam montdam hogy ezt a játékot 100% hogy megveszem így is lett.Bár én nem toltam végig mivel 10 éves vagyok a bátyám végig tolta mongyuk én is sokáig elvittem.Amugy ami még ijeztő játék volt az a condemned 2 de arrol most nem akarok beszélni.viszont a bioshocl-ot mindenkinek nagyon ajánlom egyik legjobb játék megéri a pénzét főleg a ps3-as változat…:)

 5. Portal bejött, jól hangzik

 6. Aki még nem tolta vele mindenféleképpen szerezze be 🙂

 7. Szép, meg jó ez a Bájósok. De PS3-ra már nem veszem meg. 360-on 3x végig vittem és a demó alapján nem sokat változott a két verzió. (szerintem semmit)Viszont aki még nem játszott vele, annak must have!

  • En is ezt mondtam (nem veszem meg) de nem birtam ki es megvettem. Gyonyoru papir maszkos tokja van, belso boriton szep festmeny, stb. 2x lenyomtam 360-on, mindjart vegzek vele PS3-on. HATALMAS jatek, es vegre nem kell bekapcsolnom miatta a 360-at! 😀

 8. Arról van infó, hogy ez a kiegészítő hozzávetőlegesen mennyi játékidőt tartalmaz?

 9. Na ezért viszont lehet beszerzem megint. Portal felépítése meg eleve az, hogy végre gondolkodni is kellett egy FPS-ben nagyon bejött.

 10. Ezt jó tudni.Most azon vacillálok, hogy megvegyem-e vagy ne.A demó annyira azért nem győzött meg…

  • “Engem már a DEMO is elkápráztatott. És annál a kész játék csak jobb lehet! Kár, h ien sok jó játék jön ki egyszerre (Bioshock,Dead Space,Resistance 2,CoD5,stb,stb…)…a “”So many girls, so little time”” helyett most a “”So many games, so little time”” lenne az érvényes 😛 És még ha a pénztárca szűke is hozzájön…hát…valamit valamiért :(“