Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

BioShock 2 – várják a kritikát a fejlesztők

Jordan Thomas, a Playstation 3-as (is) [B]BioShock 2[/B] kreatív rendezője a Destructoid webmagazinnak adott – véleményem szerint kissé fura hangulatú, de ezt majd te eldöntöd, kedves olvasó – interjújában azt mondta: a 2K Marin csapata “felkészült arra”, hogy az első BioShock epizód rajongói közül többen is erőteljesen kritizálni fogják a második részt. Thomas szerint ez annak köszönhető, hogy sokan “nosztalgikus érzelemmel” tekintenek vissza Rapture világára.A fejlesztőcsapat – melyből idő közben kivált az eredeti BioShock kiagyalói közül több arc is – állítólag már az elején tudta, hogy az új progi fogadtatása nem feltétlenül lesz teljesen pozitív. Jordan Thomas szerint sok gémer eleve elképzelhetetlennek tartotta, hogy ehhez a történethez folytatást gyártsanak, mert a sztori annyira mély érzelmeket generált a játékosokban. Ugyanakkor a rendező szerint vannak olyanok is, akik most [B]”valami teljesen mást szerettek volna”[/B] kapni, és az ő igényeiknek bizonyosan megfelel majd a BioShock 2 is. Thomas tudja, hogy “ők nem tökéletes fejlesztők és nem is akarja a mártírt játszani”, valamint tisztában van azzal is, hogy az “első szerelem” élményét szinte lehetetlen felülmúlni egy folytatásban.Thomas azt mondja, szerinte Rapture világa annyira gazdag, hogy többféle megközelítésű, stílusú és hangulatú játékot is elbír.A teljes beszélgetés ennél valamivel terjedelmesebb, de más érdemleges infót nem nagyon lehet belőle kibányászni. A legtöbb gondolat ugyanazon irányba mutat, ugyanazt a kört futja le újra és újra: “mi így gondoltuk, így szerettük volna, ezért így csináltuk, lesz ami lesz”.A BioShok 2 tesztek hivatalosan február 9-től kerülhetnek ki az internetre. Eddig – elvileg – csak exkluzív engedéllyel lehetett megjelentetni őket: aki kapott, az 9 pont körül értékelte a szoftvert.[GT]61281[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A látvány nagyon szép, kiv vagyok majd a történetre! 🙂

 2. szerintem abszolut de jól néz ki , nagyon hasonlit pár rész benne az egyhez, ez meg csak egy video, szerintem aki nem szereti ezt a stilust az ne vegye meg én tuti elövásárlo vagyok rá.

 3. gondolom felkészültek arra, hogy a második részeket mindig fikázni szokták, meg talán nincsenek is megelégedve vele teljesen

 4. Szeteném majd később megszerezni, hátha az első rész után még fogyasztható lesz.

 5. Ez kiraly,hogy ezt beirtad ide Martin.LoL.Nemreg megkaptak a kritikat innen,es le is szedettek.Most meg varjak.En meg a beigert remek masodik reszt varom.Gondolom varhatom is az eletem vegeig.

 6. Már az első gameplay videóknál rájöttem, hogy ez vagy ugyanolyan lesz vagy gyengébb mint az előzmény.Mostanában az utóbbi dolog kezd beigazolódni, de ettől függetlenül megrendeltem.

 7. Ez az igazi második rész!Milyen hülyeség már, hogy az emberek azt várják mostanában, hogy a második rész teljesen máshogy nézzen ki, új grafikával, új helyszínnel, új szereplőkkel. Csak a marketing miatt adják sorszám szerint az új játékokat a kiadók!Le velük, tűnjön el az összes a sűllyesztőbe!Olyan ez a mostani gyakorlat, mintha a Dallasban is minden rész új lenne, vagy legalábbb is minden máshogy lenne, aztán eccercsak folytatódna ahonnan elötte, meg ilyenek, ez mekkora ökörség lenne.Márpedig ma tökre így eltérnek a játékok részei!Izé, rossz a példa, mert a Dallasba volt ilyen.Akkor Magdinéni eccercsak feltámadna, na!(Mielött valaki félreérti, a fenti sorokat, legalább is tartalmukat kéretik idézőjelbe tenni agyilag, ha ennek ellenére is rám akarsz támadni, akkor kéretik felkeresned háziorvosod, gyógyszerészed!LOL)

 8. “Ja, még csak véletlenül se azoknak járjanak a kedvébe akiknek nagy kedvence volt az első rész – mint pl. nekem – hanem inkább azoknak, akik meg sem vették azt mert “”ők valami teljesen mást szerettek volna kapni””, így van, így kell ezt csinálni.”

 9. “Jó, hogy nem Rapture Kart-ot csináltak, mivel az is beleillik a “”valami teljesen mást szerettek volna”” kategóriába.”

 10. Akkor rendben. Azt hittem velem van a baj. 😛

 11. Tudom hogy hülyeség, de olyan érzésem támadt mintha már az oldalon lett volna róla teszt és 7-esre lett volna értékelve… 😮

 12. “Ez a “”mosakodás”” sajnos több sebből vérzik.”

 13. Hát igy a cikk alapján ez a kreatív emberke mintha tisztában lenne azzal,hogy nem sikerült olyat alkotniuk,mint az elsö,és mintha már most szabadkozna,hogy˝..de mi másképp akartuk,mint az első részt..Mintha menteni akarná a helyzetet.Mit aggódik,a vásárlók majd úgyis eldöntik,jó-e vagy sem.Az első rész sikere meg szerintem elviszi a hátán ezt a részt.

 14. “A Condemned 2 se a grafikájával hódított, “”pedig egész szép volt””, hanem a hangulatával. Szerintem ez itt is így van.”

 15. AZ IGN nagyon jó 9.0, 9.1- re értékelte. Erdemes beszerezni !

 16. Mindenki a grafikával jön. Ma már szinte csak olyan játékokat kapunk ahol a grafika jól néz ki vagy nagyon lenyűgőz. Már nem pixelesek a játék (többsége) mint 2000ben volt. Bioshock esetében jól néz ki. Gyenge látvány ugyan van, de az ritka.

 17. Nekem bejön a Bioshock 2 így ingame videók alapján. Ami nagyon tetszik,hogy végre van plazma és fegyver egyszerre. Ami nagyon nem,hogy a grafika ugyanaz maradt ami óriási csalódás,2010-ben ilyet kiadni nagyon gáz. Semmit nem javult az 1-hez képest,ami akkoriban még szép volt,mára csak gyenge minőségű cucc.